- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:ако си слагам гел на косата тя ще опада?!?!
Неска една позната ми каза, че ако секи ден си слагам на косата гел щяла да ми опада! Верно ли е?
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
estestveno 4e DAAAAAAAAA YESSSSSSS
Е кат ше опадва след колко вр?
Еми ако ползвам пияна пак ли ше ги има същите последици?
Em....ne e mnogo vqrno, ako q poddurja6 nqma da ti okape. Az kogato sam na daskalo ili puk izlizam navun vinagi si slagam lak za kosa i i pravq obem i ni6to i nqma na moqta.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Естествено, че е вярно. Третирането на косата с всякакви химии й влияе много отрицателно. Но все пак нали не може да я оставиш просто така, затова трябва да полагаш повече грижи за нея (маски (най-вече от природни продукти) и т.н.)
tgovor - DA ! osobeno ako gelut ne e zakupen ot friziorski salon ( nad 20 lv pone )
К'во ши стане ли?! Същото, пак си е химия. А и, разбира се, има значение каква е пяната, в смисъл марка (макар че...пак не е гаранция)
emi moita e syper gasta i nikoga ne izlizam ot ka6ti bez pqna(gelove ne polzvam) i ni6ty i nqma tolkva godini.....pri polojenie,4e ne si slagam maski....zavisi si i ot samata kosa,ne samo ot grijite![]()
Да ,но трябва да си упорита,първо се
започва с пърхута,после леееко опадане на косата![]()
А,ако косата ти е по-редичка си аут!Пести материалите ,
гледай да си натурална!![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
със всичко става... тези неща само увреждат косата.. ето защо аз вече рядко ползвамта ако не можеш да се откажеш от препаратите.. слагаи ги но рядко...
няма как инак..
ами като я използваш пияна може и да стане нещо.Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
![]()
Спокойно,няма да ти опаде от гела,но ще ти се увреди косата