.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Хайде този път кажете -прическа!

Здравейте милички

Съвсем скоро пусках тема,ама не ми помогнахте особенно ,но нвм.
    Со,помогнете ми каква прическа да си избера за рождения ден моля вииии!Ето снимчица,за да се ориентирате :

/единствената ми снимка с моята си права коса!

Дайте ми съвет какво да направя /принципно всяка божа вечер съм на плитки и си ходя къдрава - не питайте от къде имам нерви да се сплитам всяка вечер /,та приемам всякакви идей без плитки!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

ne6to v stil emo li iska6 ili ne

НЕ НЕ,нещо като за една вечер хубавко

пс. да не приличам на емо на снимката ахаха,боже опази!

Голям фен
    Град
    дианабад
    На фризьор ли ще ходиш да ти прави прическата или сама?
    А-а и с какво ще си облечена?

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Защо си къдриш косата, толкова ти отива права... Както и да е де, щом така се харесваш

Ами... може да си я направиш с преса, или пък да я вържеш по някакъв различен начин. Не знам дали се харесваш така. Ако пък наистина всяка вечер се плетеш, за да си къдрава, защо не я оставиш права. Така ще си по-различна и естествена на рождения си ден

Ами да иска ми се да си спретна нещо сама. Кул Гърл - мерси мила,но аз не си я понасям тая права коса .Дайте някакви снимки.Точно - как да си я вържа или как да сложа някакви штипчици нещо.Преса - нее,тва си го мислех но няма да ми отива . Ще съм с рокличка/ако е хубаво времето четвъртък/ - бяла на златни точки-може би някакви да си хвана косата на кок..пф .хелп

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    споко мацка и аз през 3-4 дена се сплитам на плитчици, бих ти предложила понеже ти е права косата и ще ти отива, да си я топираш назад и отстрани да я топираш също,ако искаш и да я закрепиш с фибки и лак за коса
    ето ти и снимчица
    http://img.data.bg/i.php?show=497537&ctrl_id=7kueui#img
    няма любов

Голям фен
    Град
    дианабад
    Преди време гледах една прическа: рошав кок (в смисъл не класическия балетен) и от изкуствена коса плитка (с цвят като косата ти), която плитка да си я увиеш около главата, ама все едно си е твоя.

Наскоро си търсих прически в интернет, ама да е описано как се правят и не намерих. Сега ще се поровя пак

Ето нещо много лесно:

Град
    Dreamland Varna
    Искаш ли да си сменим косите? Аз много искам права коса, а пък тя все ми стои няква гадна и начупена
    Еми може нещо такова да си направиш
    1
    Туй мн сладко ще стои 2
    3
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    направи си я с маша или ролки.много обичам да си я правя така и да седи на букли.и на теб ще те отива
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

vryzvash si kosata na konska opashka s obiknoveno lasti4e za pari... posle vzemash edin kichur kosa i zapochvash da go usukvash..sled kato e maksimalno usukan go prilijavash kym glavata toi se naviva i go zakrepvash s obiknovena fibichka(ot onezi chernite) i taka cqlata kosa... stava mnogo interesno... pribrano i svejo!
    Moje da ostavi6 nqkoi drug kichur svobodno da si visi otstrani ako ne se haresvash s plytno pribrana kosa
    http://5.uploadmirror.com/uploaded/5...9_34_63571.jpg
    Ne6to takova da se polu4i... a moje i nqkoi da gi opletesh na plitki i taka da gi zashtipesh.

Ako ne ti se zanimava.. opleti si kosata na ribq kost...

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    вземаш от черните фиби, разделяш на път, ако се харесваш и прибираш плътно с тях, после или изправяш с пресата цялата си коса или си правиш кокче с няколко фиби или фуркети
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

ако рядко си вдигаш косата, можеш да го направиш за рождения си ден, или с дифузер и пяна да я начупиш и след това да я прибереш с някакви фиби...
    SMILE FOR ME NOW

какво ще кажеш за бритон на една страна, но не голям или гъст, а просто съвсеееем леко такова... и косата на пластове. адски мн ми харесва как стои подобна при4еска на прави коси. и как косата пада на 'етажи' отстрани на лицето пфф
    т'ва е само 'щото моята коса е къдрава и не ми стои така такава при4еска. който к'вото няма, т'ва иска
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    какво ще кажеш за бритон на една страна, но не голям или гъст, а просто съвсеееем леко такова... и косата на пластове. адски мн ми харесва как стои подобна при4еска на прави коси. и как косата пада на 'етажи' отстрани на лицето пфф
    т'ва е само 'щото моята коса е къдрава и не ми стои така такава при4еска. който к'вото няма, т'ва иска
    Ами да! Като я гледам каква е хубавка... каквато и да си направи все ще и ходи
    А за тази специално нали е на мода сега... наистина стои много добре!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    тя не иска да се подстригва, иска само да направи нещо по-необичайно с косата си, айде четете
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    тя не иска да се подстригва, иска само да направи нещо по-необичайно с косата си, айде четете
    абе, аз про4етох, ама като й видях снимката, не се сдържах да й предложа
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Миличка, ако рокличката е тип официална (предполагам че е) с кок ще ти е много сладко. Но не някакъв строг, а нещо по-разчупено. Ндявам се с идейките на ЛС-то да съм типомогнала. Тук също видях някои много сладки снимчици.
    Само не сепритеснявай, каквото и да направиш ще ти стои прекрасно. На хубав човек, всичко му отива.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

nqmam snimka da ti predloja no 6te ti obesnq mn e prosti4ka tazi pri4eska i e mn zaka4liva 6tom 6te si v rokli4ka...parvo si navii kosata s ma6a ili rolki no na edri ne na sitni... sled kato q nakadri6 po nqkoi ot dvata na4ina q topirai leko nazad za da ima6 nqkav obem vzima6 1 diademka ot tezi deto sa gi pusnali sega zaglajda6 kosata ot 4eloto nazad da prilepne hubavo po glavata ti i eto \/ ot pred s diademkata a ot zad ima6 hubav obem i si kadri4ka nadqvam se da sam ti pomognala

можеш да си вдигнеш косата вързана на опашка. След това самата опашка я сплетеш на хубава плитка и я навиваш за да стане кок. Незнам дали ме разбра, но както и да е. А това с пострижката на "етажи" или "пластове" там както се нарича е добра идея. Ще ти отива. Или пък можеш да си сложиш лента за коса или диадема и няколко кичура от косата да ги накъдриш на маша ( косата ти трябва да е пусната), стои добре

Az sym se pravila i po drug nachin!
    Znachi kosata ti e pusnata... moje6 da q topirash nazad i si pravish gornite kichuri.. edin nakydren s masha, edin na plitka i moje i edin na presa.. i taka gi reduvash... syshto ot dolnite etaji ti ostavat i pravi kichuri i stava mnogo interesno

Оххххххх ;( ...изгоря ми ПСто момичета ;(...ужаст.Сега каквото съм погледнала и запомнила иии после ще опитам да направя нещо.После ще постна снимки.Стискайте палци и мерси за идейте.Може пък да не си правя нищо или вярно кок

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си