- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, обичате ли френската любов?
НЕ значи че НЕ го прави като хората....Значи че изобщоПървоначално написано от meaning
НЕ СЪМ МУ ДАЛА ДА ГО ПРАВИ...
Както казах вече...въпрос на личен изобр
![]()
![]()
![]()
Е,щом не му даваш,значи няма как да знаеш,дали ти харесва наистина .личен избор за сега,след време ще мислиш друго.Първоначално написано от KimBerLy1912
Bring the violence
За това говоря. Не му даваш, защото се сдухваш.Първоначално написано от KimBerLy1912
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Не му давам,щот съм пробвала с друг и НЕ ми е по вкусаПървоначално написано от `Death`Whore``
За тфа говоря-ЛИЧЕН ИЗБОР!
![]()
![]()
![]()
![]()
estesveno 4e da
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Мдаа,обичам и то много!
Даже като малки със сестра ми се лижехме...тогава нямах представа кво е шпакла!Както и да е...
Малката, не ми дръж такъв тон.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ами да много ....![]()
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Коя малка?Първоначално написано от `Death`Whore``
Щот останах с впечатление че за мен става въпрос
Дано греша...А ако съм аз-тона е пълен с уважение
И раздразнение
Не смятам че е проблем
Просто държах да изясним ситуацията
![]()
Момче съм и съм за "Не" за шпаклите праих 1 пат и са ми гадни да ближа путка пфф аз да не съм ти животно ...
Fitness Forever
Първоначално написано от Renate_Feliqr
+1
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Чувството е страхотно,много ме кефи![]()
![]()
хахахахахахахах![]()
![]()
![]()
![]()
ne,ne obichat,dori bih kazal, che mnogo mrazqt
И питаш...![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Тогава заповядаите при мен![]()
![]()
![]()
![]()
Abe priatno mi e no ne me vuzbyjda 4aaaaak tolkova i svur6vam izkliy4itelno riadko.Poniakoga mn me e gudel(ne znam za6to no e syper nepriatno toi kato se entysiazira i tamun po4ne a az se razhilia kato nenormalna).Abe ne mi e liybimoto no puk mi haresva da go gledam na nego kolko my haresva i tova me vuzbyjda.
![]()
тх може би не го прави както трябва
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
6pakli?????![]()
![]()
nekaf tof termin
![]()
prevod??![]()
![]()
Mi gore dolo...ne e ni6to koi znae kakvoNa mom4etata im e mnogo po-gotino kato im duhat, ot kolkoto na nas kato ni lijat
И това го знаеш защото си била момче преди и можеш да сравняваш?Първоначално написано от Bira
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
лелее то и това остава
![]()
![]()
Умирам...мъррррр...![]()
![]()