- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мъртвородено дете ли е социализма
Социализма е една нереална идеология причинила много зло на България
по времето на социализма и комунизма хората са се чувствали поробени, треперели са от страх да не изпуснат пред някое ченге нещо против властта и да се озоват на "някое топло местенце", но оказва се, че има неща, които са по-лоши от този социализъм... това е, което става в момента у нас. сега можеш да говориш колкото си искаш, защото никой не те чува - кучетата си лаят, а керванът си върви... дали на хората, които ровят по кофите, им харесва да живеят по този начин? за наркотици и подобни да не говорим.
все пак... народът си е виновен, защото това дередже, на което сме в момента, не биха го допуснали нито гърци, нито французи, та дори и сърбите.
в момента всеки четвъртък на пенсионерските митинги се събират по 40-50 души, въпреки че 80% от пенсионерите изнемогват и едва свързват двата края... хах, представям си, че ако на митинга обявят, че продават пилета с 50ст. по-евтино, половин България ще си замъкне задниците, защото ще има далавера и далаврски ни е манталитета.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ФАШИЗЪМ = СОЦИАЛИЗЪМ = НАЦИЗЪМ = ИМПЕРИАЛИЗЪМ
да живее Комунизма!
Май само чакаш да мине известно време, че да пуснеш поредната крайна политическа тема.
Koi vi go kaza tova?Gluposti!!!Mnogo qko si e bilo daje.Kato ne znaete ne se mesete!!!
Ако дядо ти е бил от партията може и да е било яко зе него.Първоначално написано от Анонимко
Малко, много, зло или добро, това е част от нашата история. Не мога да преценя реално как бих се чувствал тогава, по простата причина че съм живял 11 дена по "татково време". Като цяло не ми харесва начина на управление и всичкото, но има и неща, които са били хубави, както и доста малоумни идиотщини. Вижте...едва ли не излиза, от това което написах, че по времето на социализма в България е било айлашки живот.
Болшевиките вземат властта в Русия на 7 ноември 1917 г. 1922 създават СССР, а комунизъм никога не е имало! Той е бил химера! Имало е социализъм както в Русия така и в Източния блок! Май ти си тоя който не е запознат с историятаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Виж корена на думата и ще разберешПървоначално написано от exploitedteen
![]()
има го товаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
и двата режима не стават
тъй че...духайте
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ъъ...на кой му пука![]()
Та..относно онова време..имало е добри и лоши неща, както и сега има добри и лоши неща.Тогава е имало хляб, но е нямало свобода...сега обратното-има някаква свобода, но няма хляб...(цитирам =] )
а пък болшевизъм...болшевишката партия е била партията на комунистите в ссср...ама не им знам идеологиитетей че това няма да го коментирам.
хъхъ..
Ем..ня`ат ли някви сходни идеологии...и защо тогава ги водят комунисти 0-o и режима им някакъв комунистически...
идеите на Маркс и Енгелс 0-o
хъхъ..
Комунизъм != социализъм...
Социализма е скъпо удоволствие и нашата държава не може да си го позволи в момента. Но една богата държава - защо не?
Комунизъм - идеология, базирана на няколко тъпи идеи, тоест гнила от самата си сърцевина.
Идеите на комунизна изобщо не са тъпи... това, че човешката еволюция не е стигнала до етап, в които може да се изгради една утопия е друг въпрос...
Комунягите са билни, друсани и каквото се сети човек![]()
Go tuck yourself in!![]()
Ако не са такива комуняги ли ще саПървоначално написано от loyal_88
![]()
Първоначално написано от exploitedteen
Ъм доколкот се поразрових...болшивишката партия е следвала идеита на Ленин..който създал ленинизма \\, базиран на комунизма...демек си направил нова идология, маскирана като комунизъм
![]()
Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Не вярвам някога да се достигне до тази утопия...
хъхъ..
А марксиститеПървоначално написано от Shadow_Walker
Ленин им е доразвил идеологията
![]()
![]()
![]()
тц тц тц един сифилистик написал повече от 25 тома идеология![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тук ще се съглася.Първоначално написано от exploitedteen
И двете системи са близки по характер, въпреки крайната им цел (чиста раса или комунизъм)
Затова се наричам тоталитарист...
Totalitarianist,
Къде се губиш беБез теб за къде
![]()
Г-н Гудериан,Първоначално написано от Guderian
зает съм тия дни, но виждам че ти удържаш фронта![]()
Както виждаш разичтам на подкрепленияПървоначално написано от Totalitarianist
Е, да си призная и аз изнемогвам, но ще се боря до послден дъх
![]()