.

Виж резултатите на анкетата: Болни ли са комунистите

Гласували
24. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Смърт на комунягите!

4 16,67%
  • Да!

12 50,00%
  • Не!

3 12,50%
  • Че къде без комунисти!?

5 20,83%
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 104

Град
    Berlin
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    а за вас педерастите какво е??
    Поне си признаваш

Град
    Berlin
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    хахахахах и какво си признах???

Освен, че индиректно те нарекох гей, но ти си толкова излъскан, че не го разбра
    Призна си, че си анархист

Град
    По гетата...
    Цитирай Първоначално написано от Guderian
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    ^ ти слушай бат Гудериан и ще си в голяма заблуда...
    Историческата личност на аватара ми поне не е бил наркоман като тоя на твоя
    Защо все ме свързват с наркомани нацистите не знам ти дори не знаеш кой е на аватара ми...
    Брандън Бойд
    Охх това беше добро =D>
    А за комунягите - Arbeit macht Frei!

Град
    Berlin
    Цитирай Първоначално написано от loyal_88
    Защо все ме свързват с наркомани нацистите не знам ти дори не знаеш кой е на аватара ми...
    Брандън Бойд
    Охх това беше добро =D>
    Къде забравяш етносите

Град
    По гетата...
    Брандън Бойд
    Охх това беше добро =D>
    Къде забравяш етносите
    За тях си се подразбира

Град
    Berlin
    Брандън Бойд
    Охх това беше добро =D>
    Къде забравяш етносите
    За тях си се подразбира

Ниго
    Guest
    Ееееех деца, деца, кога ще започнете да правите разлика между комунизъм и созиализъм. По настоящем Норвегия е социална държава със социалистическо правителство. Имат най-висок стандарт на живот и най-висок индекс на човешко развитие. Социализъм се свързва с безплатно образование, здравеопазване и държавен контрол или монополизъм над електроенергия, водоснабдяване и тн. Подобна е ситуацията в Норвегия, Финалндия, Великобритания, Франция.

Капитализъм в дивата си форма тип САЩ има в САЩ и ЮАР - единствените страни без задължително здравно осигуряване. В САЩ всяка година умират по 50 000 души от липса на здравна осигуровка. АКо сте гледали Sicko или John Q знаете каквото става и с тези, които имат.

Друг е въпроса, че действащ комунизъм в ссветовен мащаб, още не е имало. На прочелите "капиталът" на Маркс със сигурност им е направило впечатление, че там абсолютно никъде не е написано какво представлява комунизма. Просто е описан пътя към него. В България никога не е имало комунизъм, първо се строеше созиализъма, после почнахме да стройм комунизма, ама така и не го докарахме до там.

Комунизма както и Анархизма имат някой общи идей, уповаващи се на вярата в доброто в човека. За съжаление идеалистите като Имре Наги и Че Гевара са малцинство.

Хубаво пееше Джон ленън "imagine all the people sharing all the world" - асъл идеята на комунизма и анархията. По същество и двете не предвиждат никаква форма на управление, освен самоконтрола на индивида.

Проблема не е в идеологията, а в индивида.

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от Ниго
    Ееееех деца, деца, кога ще започнете да правите разлика между комунизъм и созиализъм. По настоящем Норвегия е социална държава със социалистическо правителство. Имат най-висок стандарт на живот и най-висок индекс на човешко развитие. Социализъм се свързва с безплатно образование, здравеопазване и държавен контрол или монополизъм над електроенергия, водоснабдяване и тн. Подобна е ситуацията в Норвегия, Финалндия, Великобритания, Франция.

Капитализъм в дивата си форма тип САЩ има в САЩ и ЮАР - единствените страни без задължително здравно осигуряване. В САЩ всяка година умират по 50 000 души от липса на здравна осигуровка. АКо сте гледали Sicko или John Q знаете каквото става и с тези, които имат.

Друг е въпроса, че действащ комунизъм в ссветовен мащаб, още не е имало. На прочелите "капиталът" на Маркс със сигурност им е направило впечатление, че там абсолютно никъде не е написано какво представлява комунизма. Просто е описан пътя към него. В България никога не е имало комунизъм, първо се строеше созиализъма, после почнахме да стройм комунизма, ама така и не го докарахме до там.

Комунизма както и Анархизма имат някой общи идей, уповаващи се на вярата в доброто в човека. За съжаление идеалистите като Имре Наги и Че Гевара са малцинство.

Хубаво пееше Джон ленън "imagine all the people sharing all the world" - асъл идеята на комунизма и анархията. По същество и двете не предвиждат никаква форма на управление, освен самоконтрола на индивида.

Проблема не е в идеологията, а в индивида.
    =D> =D> =D>

мислех, че само аз правя разликата, благодаря ти, макар че може би не ми симпатизираш, радвам се, че има някой, който е запознат...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Ниго
    Guest
    та да се върна на размислите си.

Култа към личноста никога не е водил до нещо хубаво. Примери колкото щеш - Франко, Хитлер, Сталин. Тези хора никога не са мислели за нарадоа. Единствено са се занимавали със себе си - да останат като най-великите в историята. Затова и Ленин посочва Сталин за свой наследник - щото е бил гърчав неугледен грузинец. Ленин просто се е страхувал някой да не го надмине и да го засенчи.

Отделно култа към личноста на Хитлер изигра много лоша шега на Фюрера. Той се е доверявал не на най-способните, а на най-верните. Пример - поръчките за танкове на Фердинанд Порше. При битката на Курската дъга над 35% от загубените немски танкове са станали небоеспособни не в следствие на артилерииски снарядеи, а на картечен огън. То една волга може да издържи картечен огън, ама... Отделно хилядите райхсмарки хвърлени в разработката на танка Maus - 130 тоенен колос, който никогфа не е взел участие в бойни действия, понеже не е можел да бъде транспортиран до фронта, понеже не е минавал през ЖП тунелите и не било невъзможно да се размине с друг влак. Отделно разхищения по великите строжи в Германия. На много места аутобаните са строени по най-крсивия, а не по най-практичния начин.

Та относно малцинствата. Ми ние какво сме бе? И за хитлеристка германия и за сталинистка Русия сме били малцинство - 8 милиона. Негрите са повече от нас. мангаите в световен план и те. Та ако Хилер беше спечелил войната българите просто щъхме да бъдем асимилирани (в по-добрия случай, ако минехме за ариици и далаверата с готи и гети минеше), или "arbeit macht frei" и прословутите бани в Аушвиц.

Та същото това асимилиране и преследване на малцинствата го имаше и при Сталин. Питайте татарите, арменците, грузинците. Питайте и украинците защо не могат да пишат на украински, ами пишат на руски.

Та никаква форма на тоталитаризъм не е възможна за нашата мила татковина, поради факта, че сме шепа народ. От националсозиализъм, или комунизъм може само да загубим. Да загубим националната си идентичност, свободата и тн. - да бъдем колонизирани.

Вярно, че Фидел още е на власт - ама то Куба нефт няма, пък и той скоро ще гушне босилека. Северна Корея - ми и те завалиите ще си карат на комунизъм като нямат нефт. На САЩ ориз им не требе.

Та всички зарибени комунисти, националсоциалисти, русофили, германофили, акериканофили и тн. не сте нищо повече от родоотстъпници. Настъпването на всеки един ит тези режими би означавал край на българите като нация.
    Ако искате доброто на България - емигрирайте!

Град
    Berlin
    Та относно малцинствата. Ми ние какво сме бе? И за хитлеристка германия и за сталинистка Русия сме били малцинство - 8 милиона. Негрите са повече от нас. мангаите в световен план и те. Та ако Хилер беше спечелил войната българите просто щъхме да бъдем асимилирани (в по-добрия случай, ако минехме за ариици и далаверата с готи и гети минеше), или "arbeit macht frei" и прословутите бани в Аушвиц.
    Аве дрисльо, ако немците бяха спечелили щяхме сега да сме на 3 морета! Ако си чувал какво е казал Рудолф Хес за нас няма така да говориш и още повече ние сме били техни съюзници! Ако бяха спечелили, не само щяхме да сме на 3 морета, но сега сърби и гърци щяха да ни чистят обувките, а за цигани нямаше да сме чували!

Guest
    Аве дрисльо, ако немците бяха спечелили щяхме сега да сме на 3 морета! Ако си чувал какво е казал Рудолф Хес за нас няма така да говориш и още повече ние сме били техни съюзници! Ако бяха спечелили, не само щяхме да сме на 3 морета, но сега сърби и гърци щяха да ни чистят обувките, а за цигани нямаше да сме чували!
    Ех колко си заблуден.
    Знаеш ли какво казва Хилтлер за Сталин (виса-верса) когато сключват договорите преди да влязът във война?
    А "предателство" знаеш ли какво е?
    Мечтател.

Град
    Berlin
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Ех колко си заблуден.
    Знаеш ли какво казва Хилтлер за Сталин (виса-верса) когато сключват договорите преди да влязът във война?
    Мечтател.
    Защо пренебрегваш факта, че сме имали 700 човека в SS на които Химлер е разчитал много, а!? Ние сме били уважавани от немците! Запомни го!

Guest
    Ех колко си заблуден.
    Мечтател.
    Защо пренебрегваш факта, че сме имали 700 човека в SS на които Химлер е разчитал много, а!? Ние сме били уважавани от немците! Запомни го!
    700 човека? Много ли са? Шепа хора.
    Нека видим, плодородна територия като нашата + много хора за робски труд или 700 човека... е все пак Хитлер е бил луд, можел е да си избере второто =)

Guest
    Ех колко си заблуден.
    Мечтател.
    Ахам и ако не заспиш до 21 часа Торбалан ще те вземе. Що не земеш да се гръмнеш бе?
    Пропагандата, ах пропагандата. уважавал ни много...
    Кво е казал ми е все тая. Факт, че когато немците окупират Беломорска тракия те я управляват, а не оставят управлението на нас. Съответно еврейте от там са закарани в концлагерите. Е па като ни е вервал що не я оставил на нас?

Щото си заблудена овца. Пример как се промиват мозъци.

Град
    Berlin
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

"Промит мозък" е всеки един който се връзва на тази еврейска пропаганда против нас! Я ми кажи с какво нацистите са ти навредили, че ги мразиш, а!? Не можеш да мразиш някой без причина!

Мега фен Аватара на quench

"Промит мозък" е всеки един който се връзва на тази еврейска пропаганда против нас! Я ми кажи с какво нацистите са ти навредили, че ги мразиш, а!? Не можеш да мразиш някой без причина!
    а тебе да не би евреите да са те чукали, та се нервиш,а? отнеха ли ти мъжествеността?
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Guest

С кое да почна синко? С насилственото ни въвличане във Втората Световна Война. Изобщо не ми говори, че е било доброволно. Борис II не е имал избор. НЕмската армия е чакала в Румъния и е щяла да мине през нас с или без нашето съгласие.
    Теритиоралните загуби в следствие от този ни наложен договор. Хилядите българи загинали без причина през войната.

Ти какво искаш? Да ти кажа " ми оня ден ме изнасилиха трима нациста".
    Пък и изобщо не ги мразя. ПРезирам ги. Ставам само за смешки с нелепия си патос. Също ми е много кеф да ги гледам тука в Германия как не ги пускат в нито една кръчма, нито по стадиони и бачкат по скалдовете, където шефове са им руснацли или турци.

Е може ли да мразя такива отрепки? Те са повече за съжаление.

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Теритиоралните загуби в следствие от този ни наложен договор. Хилядите българи загинали без причина през войната.
    Въпреки че само давам хляб в устата на този Guderian не мога да се съглася с това твърдение! България е единствената страна от победените след ВСВ, която увеличава територията си (връщаме си Южна Добруджа)! Също и като съюзници на Хитлер нито един български войник не е загинал във войната. Освен това обаче, никаква друга полза сме нямали.

Единственото което направи социализЪма,беше да смаже съпротивата на общесвото...Абсолютно нереална форма на управление,проповядва нещо като равенство между хората уж...А такъв филм не може да има.Човек има нужда от самоизява,достойно възнаграждаване за усилията му...Социализма задушава развитието на нещо подобно.Понятия като коефициент на полезно действие или успеваемост (в частност) се размиват.Такава форма на управление е изгодна за ...негодните.Състрадателнос тта на социализма донесе единствено отчуждаване на обществото от работата: ) Нищо хубаво.За това не успя дса просъществува във вътрешен,както и в мащабен план.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от quench

а тебе да не би евреите да са те чукали, та се нервиш,а? отнеха ли ти мъжествеността?
    +1
    а?? за кво тъпите нео нацита мразите евреите?? я обяснете по-подробно?
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Ниго
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    +1
    Щото Фюрера им каза.
    Щото много отдавна в средновекована европа били християни (ся както е тръгнало с тея имигранти мюсулмани ще станат). Та според Библията лихварството е смъртен грях. Та не можело християнин да дава пари под лихва. И кой да дава - поради липсата на араби и атейсти (щото малко ги мразели и трепели) вишия клир направил компромис и разрешил на иначе мразените евреи да дават пари под лихва.
    Та от тогава на тях това им е в кръвта - откакто християните им разрешили. Понеже тогава рисковете са били големи лихвите са били от порядъка на 50-70%. Освен това те са били натоварени да движат и парите на разните благородници и хоп от парцаливи евреи в гетото на Франкфурт Ротшилд правят една кантора 12 квадрата слагат една червена табела (Ротшилд от немски значи червена табела) и с упорство и добре кодирани съобщения стигат до позицията на мултимилионери днес.

Та същата тази църква е в чудесни отношения с Хитлер. Договорите сключени от Хитлер с много малки изключения днес не са валидни. Изключение прави един сключен от Хитлер с Ватикана. Благодарение на този договор в Германия и до ден днешен съществува "Kirchsteuer" (данък за църквата), който данък е задължителен за всеки вярващ. На формуляра за адресна регистрация те карат да си попълниш и ако попълниш нещо различно от "нерелигиозен" цакаш парички.
    Това е и прецедент в Европа. Навсякъде друаде църквите се издържат от доброволни дарения на мираните. Дори Испания и Италия, където са много по-религиозни.

Та вместо Хитлер да преследва църквата, която е направила от еврейте това, което са - той търси нейното приятелство.
    Ми не е ли жалък? Е!
    Така че драги ми млади национал-социалисти, комунисти, нацист и тн. насочете силата и времето си към унищожаване на религията във всичките и форми!

Цитирай Първоначално написано от _SL_
    +1
    Щото Фюрера им каза.
    Щото много отдавна в средновекована европа били християни (ся както е тръгнало с тея имигранти мюсулмани ще станат). Та според Библията лихварството е смъртен грях. Та не можело християнин да дава пари под лихва. И кой да дава - поради липсата на араби и атейсти (щото малко ги мразели и трепели) вишия клир направил компромис и разрешил на иначе мразените евреи да дават пари под лихва.
    Та от тогава на тях това им е в кръвта - откакто християните им разрешили. Понеже тогава рисковете са били големи лихвите са били от порядъка на 50-70%. Освен това те са били натоварени да движат и парите на разните благородници и хоп от парцаливи евреи в гетото на Франкфурт Ротшилд правят една кантора 12 квадрата слагат една червена табела (Ротшилд от немски значи червена табела) и с упорство и добре кодирани съобщения стигат до позицията на мултимилионери днес.

Та същата тази църква е в чудесни отношения с Хитлер. Договорите сключени от Хитлер с много малки изключения днес не са валидни. Изключение прави един сключен от Хитлер с Ватикана. Благодарение на този договор в Германия и до ден днешен съществува "Kirchsteuer" (данък за църквата), който данък е задължителен за всеки вярващ. На формуляра за адресна регистрация те карат да си попълниш и ако попълниш нещо различно от "нерелигиозен" цакаш парички.
    Това е и прецедент в Европа. Навсякъде друаде църквите се издържат от доброволни дарения на мираните. Дори Испания и Италия, където са много по-религиозни.

Та вместо Хитлер да преследва църквата, която е направила от еврейте това, което са - той търси нейното приятелство.
    Ми не е ли жалък? Е!
    Така че драги ми млади национал-социалисти, комунисти, нацист и тн. насочете силата и времето си към унищожаване на религията във всичките и форми!
    Мама ти деба шибан атейст!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Метоман
    Поздравявам те с Pslam 69 на Ministry
    drinking the blood of jesus
    drinking it right from his veins
    learning to swim in the ocean
    learning to prowl in his name

the body of christ looked unto me
    a preacher with cock in his hand
    he wants you to suck on the holy ghost
    and swallow the sins of man

psalm 69

the invisible piss of the holy ghost
    comes down like acid rain
    they're making a profit off terminal guilt
    the scavengers go on parade

the promise of life and eternity
    is used just like the sword
    he'll filled you up with his devil's cock
    and he'll come in the name of the lord

Цитирай Първоначално написано от Метоман
    Поздравявам те с Pslam 69 на Ministry
    drinking the blood of jesus
    drinking it right from his veins
    learning to swim in the ocean
    learning to prowl in his name

the body of christ looked unto me
    a preacher with cock in his hand
    he wants you to suck on the holy ghost
    and swallow the sins of man

psalm 69

the invisible piss of the holy ghost
    comes down like acid rain
    they're making a profit off terminal guilt
    the scavengers go on parade

the promise of life and eternity
    is used just like the sword
    he'll filled you up with his devil's cock
    and he'll come in the name of the lord
    деба майка ти деба ти да не си чифут бе _|_

Guest
    Явно за теб всеки с повече интелект е чифут.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си