- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обичате ли големите мускули !!!
Оничате ли големите мукули !!!
големи без значение дали са анаболни или не !!! (то вече 90% от трениращите зобят такаче големите примерно 45 ръка 130 гръдна раменна 135-140 ) някви такива
или какви са за вас идеалните размери и дали трябва да е чист или мойе и позничак да е
емиии момичетата се радват на големи мускули (еййй тия филми как им влияят бе) ииии затва момчетата си се тровят ама на мен не ми се мре скоро затова никви химии,само тренировка. (макар че всички ми викат да пия да сам станел
(машина) )
"Оничате ли големите мукули !!!" - ВТФ??
пич, от анаболите и СТХ-то мозъка спира да произвежда клетки на сивото в/во....
mnogo mrazq golqmi muskuli.mrazq "gorilesti mom4eta"ujasni sa....
![]()
пиве се ОБИчАТЕ и накрая вместо товаПървоначално написано от sadasdasd
!!!
тураш това???
ок?
Да...но да не става прекалено. Да не говорим, че оформените мускули на някои места са много, ама много грозни /например тези от 2-те страни на врата/.Първоначално написано от Sam90
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Според мен е яко мъжът да е по-силен, ако е много висок /над 1.85/, защото иначе е смешно...ако е 1.75-1.85, и кльощав изглежда добре![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Харесвам добре оформените мъже с мускули, но всичко трябва да е в границите на нормалното.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ТИЯ МУСКОЛИ ДО ВРАТА СЕ КАЗВАТ ТРАПЕЦ МОИТО МОМИЧЕ![]()
Любовта е сърбеж, от които не можеш да се отървеш ако не се ебеш
Оничате ли големите мукули ?ОнИчАмЕ МуКуЛиИИИиИи !!
abe az se opitvam da napravq muskoli ot 2 godini treniram kato lud az stavam silen zaqkvam no muskulite ne stavat golemi
Абе веднъж захванете ли се с фитнес не трябва се спира, защото е много неблагодарна работа(говоря за чистаците не тия дето бозат, те след няколко години ще пият хапчета, но не за мускули...) Като гледам правописа на автора - спирай каквото и да пиеш в момента![]()
ne, daje leko sportno me otblaskvat
Абе така като гледам анаболните ку*ки не се котират вече-а и повечето си го правят за себе си -не да впечатлят някоя мацка-просто искат да изглеждат релефни...(познавам такива момчета). Аз лично харесвам хармонично развити младежи,дори и не чрез спорт и отрови-просто си обичам естествените големини...![]()
Не ги оничам![]()
Stop it .. I just want Somebody to Get fLy it .. I got what I neEd , but can you top it ?! I may be younG , but I know whaT I want .. If you show mE Baby , you can Get on .. So come on ..
"мн оничам големите мускули"![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
Естествено, че ми харесват... Само да не ми изкарват въздуха...
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
обичам мускули ама да не са прекалено много,щото после като спре да тренира тия мускули ще станат на сланинки...а тоеа ще е доста грозно......
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
da be verno nay4i se da pi6e6Първоначално написано от Novkov