- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косми над устните
[quote]А аз да попитам като се махат с пинсета или лентички или изобщо като се скубят по някакъв начин има ли опастност да станат повече и по-гъсти и гадни?[/quotе]*
има реална опасност да, не бива да ги махаш с пинсета. Примерно като си скубеш веждите, те след всяко почистване започват да растат след по-кратко време, докато не се получи така, че накрая да си махаш отделни косъмчета всеки ден. Не прави това и с космите си над устната, щото ще стане същото. Колкото до ленти, по-добре остави това за козметичката си, тя да ти ги махне, знае най-добре колко точно да дърпа и с какво да те намаже след това.
SMILE FOR ME NOW
И азПървоначално написано от tita
![]()
Вие сте луди.Ако са малко и не си като мъж по-добре не ги пипай!!!!
ako sa malko-mda ne gi pipai ama ako sa povechko e sramno mlada dama da hodi s mustaci .. otidi na kozmetik nai-dobre shte ti pomogne toiimam edna fr, koqto imashe mustachki i hodi na kozmetik i e dosta dovolna
![]()
I'll bE aLwAys thEre... theRe t0 tHe eNd ... I cAn't d0 mucH....bUt Be y0ur 0ne tRue frIend
дрън дрън. хората могат да правят с телата си каквото си искат, щом нещо ги притеснява - ми, д аго разкарат.
същите врели-некипели ги обясняваха на една приятелка, обаче като го нямаш проблема е лесно да кажеш "не е кой знае какво, не се занимавай". смис...изтормози се, докато накрая спря да слуша този и онзи за собствения си вид...
аз си го бръсна с Жилет много е удобно![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
moje li da zadam vapros za tazi tema : moje li da obqsnite koe sa slaga predi brasnene sas samobrasna4ka mislq 4e krem no se pak da popitam i na mokro lice li trqbva da e
dam daje ot kislorodnata voda(tq trqbva da 6% )kosam4etat oredqvat za6toto se izgarqt i mn po ne angajira6to._Първоначално написано от sladku_bebzi
аз ли не разбрах правилно или повечето си ги махате с пинсета![]()
![]()
те така не растат ли по-често
на колко време си ги махате бе хора
![]()
![]()
![]()
___to Be Continued___
na po kolko godini ste teq deto si gi mahate :S
аз ползвам едни лентички но за мараката не съм сигурна и струват 0.70 ст![]()
купувам си на 2 седмиции резултата е много добър \
/
ami ne sum momche, no dokolkoto znam se slaga pqna za brusnene/krem na mokro liceПървоначално написано от To6o1
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Аз ходя на козметик и за 5 минути нямам и косъм там.Струва ми 2 лева и ходя 1 път в месеца.
ami az parvite pati si gi mahah s epilatora,no edin tat mi se poqvi obriv iii ottogava samo s pinsetkaiii kato gi mahna hubavo stava gladko kato bebe6ko dupe
![]()
az si gi maham sas pinseta no moje i s lenti4ki v aptekata potarsi lenti4ki za obezkosmqvane na lice nai mn 1lv sa
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Ima specialen krem za izrusqvane! Nedeq da gi skubesh!
Ами аз съм русичка и дори да имам там изобщо не си личат!Баба ми (не се смейте)ходи на козметик през две седмици да й го махат!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Тъй ли?И какъв е тоя крем?Първоначално написано от Avarice
___to Be Continued___
ami az parvite nqkolko pati gi mahah s epilator,no vednaj mi se poqvi ne6to kato obriv4e i se mahna mn bavno...i ottogava samo s pinsetka...stava mi kato bebe6ko dupencemn gladi4ko! vqrno,stava malko bavno nooo:TARPENIE!
![]()
аз нямам мустациа пък да имах - няам толку нерви за пинсети
![]()
Ох, веднъж (миналата година, 2-я срок) почнах с пинсетката-ужас. Сигурно центъра се е уплашилАма то не беше викане и то само за 1 косъмче. След това реших, че ми трябва лед. Държах ледът около 20 минути и мястото така и не изтръпна, ама продължих с виковете
. Бях втора смяна и това сутринта, преди да отида на училище. И след това бях леко зачервена над горната устна
Добре, че не се беше много червено, ами по-скоро розово и не се забелязваше. И от тогава там не съм го пипала! Обаче мисля някой хубав зимен ден, да си взема лентички на Veet за лице
Още болка, ама поне ще е рязка и за кратко
![]()
![]()
![]()
![]()
Pure white
ако искаш с пинсета се скуби, на козметик ходи или с лентички, но в НИКАКЪВ случай не ги изрусявай - ще станат още по-дълги и още по-грозно. Може даже да стане и на петна. Ужас, само като си го представя....Първоначално написано от sladku_bebzi
Ебати глупостите говориш!Първоначално написано от N0_feAR
Аз си изрусявам косъмчетата и дори имам чувството, че окапват. Но в никакъв случай не стават по-дълги, черни или на петна.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
С лентички съм аз.
Обаче Вчера си записах час за лазерна епилация и скоро няма да имам проблеми за около 2-3 години.
Цената е около 30лв,ходи се 4-5 пъти. Като интервала между всяко ходене е месец-месец и половина \/
Smile!?
Ami,az znam za edno krem4e za izrusqvane na Lycia.Crema Decolorante,dolceazione,delicate bleaching cream.Те са две пакетчета,които се смесват нанасят се и седи 10 мин и зная,че имат ефект
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!