- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мъжете и превръзките
не съм момче ма кфо толкова тфа е нормално и човешко,може би няя му стане мноо приятно ма ще разбере..
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Ако е свестен ще разбере, ама ако не е...бери срам всички ще научатПървоначално написано от bebito0o
![]()
q da 4uem mom4etat kakvo 6te kajat![]()
![]()
![]()
mqstoto na temata ne e tyk![]()
Събудих се от мисълта за теб с усмивка върху устните...
Ми според мен тва си е нещо нормално и няма нищо смешно и срамно .. Особено ако момчето е гадже на момичето .. Аз лично винаги казвам на моя приятел кога съм в цикъл точно поради таая причина да не изпадаме в неудобни ситуации .. А и заради други работиНяма нищо странно и срамно в едно момиче в цикъл .. Лично мое мнение
![]()
Stop it .. I just want Somebody to Get fLy it .. I got what I neEd , but can you top it ?! I may be younG , but I know whaT I want .. If you show mE Baby , you can Get on .. So come on ..
![]()
![]()
Амииии
аз до сега говорих на моя приятел за превразките си обеснявах му как охаят
![]()
![]()
..А по въпроса немога да разбера какво толко има лошо..такава ние природата то вече мъжки има ти
..Няма нищо срамно особенно ако си вярвате ама май при вас не е така!В такъв случай
Незнам ти сама предцени аз мисля че да ако е свестен-нищо иначе ако е някой тапак да знаеш че много хора ще научат за превразката ти..
което не е срамно де
еми да, какво като е превръзка , да не хапе я , да беше нещо ненормално ок като да попаднеш на "мъжки полов орган" ама не е![]()
![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Това си е нещо нормално и да попадна леко ще ми стане смешно заради ситуацията,но в никъкав случей няма да ми е толкова неприято,че чак да раздуя и на приятели...тва е голяма глупост...което момче направи така и каже на приятелите си ще е голям тапак а това ще покаже,че не държи въобще на момичето...
Еми няма да му дам пък да ме пипа.. то има лесно..Приятеля ми винаги разбира като съм в цикъл.. и ме разбира( надявам се ) ии не ме пипа толкова..
) Аа пък ако бяхме от скоро заедно.. и тръгваше да ми пуска ръчички по дупето просто щях да му ги бутна назад , да ги хвана така че да не може да шава с тях.. и щях да го налазя
Ей тва много им харесва на мъжете :}
Ако самите вие се чувствате некомфортно да бъдете докосвани, когато сте неразположени - казвайте си бе.![]()
Лично аз не бих реагирал бурно/погнусено/негативно, това са вашите тела и техните нормални процеси.
abe kvo tolko tva si e savsem normalno kvo sha kaje tva 4e si v cikul ne te pravi po malko qka ili gotina gadgeto mi vinagi znae koga sam v cikul shtoto si kazvame vsi4ko taka trqbva a pak ako e svesten i si imate doverie nqma pri4ina da kazva na priqtelite si
Просто ще и кажа друг път да казва ако е неразположена за да няа кофти ситуации
Лапаш пръста ми съвеста ми се пробужда,никоя друга като теб не ме възбужда...
Усещаш ли ме бейби нямаше ме дълго тук, още аз ли съм бейби този в твоя ум, може ли да го направим когато всички спят, аз и ти в чершафите за последен път
bravo tva be6e mn dobro saglasna sam s tebПървоначално написано от -=LoVeR=-
Kva kofti situaciq e tva po to4none mislq 4e ima ne6to ujasno sramno ili grunsno. ako ti e tolkova kofti tamponite re6avat problema s pipaneto.
moqt priqtel vinagi znae koga sam nerazpolojena, i nqma ni6to protiv..dori sam mu obqsnqvala nqkoi nbe6ta.... ne vijdam lo6o v tva![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
На моят ако му се случи да се натъкне на превръзката ми (хипотетично, тъй като го предупреждавам), предполагам че ще каже "това значи ли че не мога да те близкам???", защото знае, че съм много срамежлива.![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
за да няма такива гнусни ситуации,аз си ползвам тампон и да ме пипа както и където си иска,самата мен ме е яко гнус да пипам превръзки,не ползвам от години,но ще е тъпо да го оставиш да те бара 9btw тампоните не правят и аромата на превръзката така че...)
ne mislq 4e edno momi4e bi dalo da q pipat otdolu ako e s prevrazka
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Батка,деее сички да мислеха като тебПървоначално написано от Fallen Leaf
Света щеше да е по-добро място
![]()
По темата-аз съм на тампони тъй че си ме бараНе знам що ама не му казвам кога съм в цикъл
Не знам...Някак си....Просто си измислям други причини заради които да няма секс и тфа е
Смятам тоя процес за личен...На мен самата ми се вижда гадно (почти някак гнусно) та затфа му го спестявам и на него
![]()
За мен това е нещо напълно нормално и момчето не би трябвало да се впечатли. Трябва да разбере момичето.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
е, все пак, на никое момиче няма да му е приятно да му усетят превръзката и едва ли би позволило обарването да стигне чак до долу. Но ако го прави гаджето ти, то едва ли би се учудило много, нали знае кога трябва да си в цикъл.
SMILE FOR ME NOW