.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Фен
    Град
    Burgassssss
    к ебръкнем по нея -колко муе ..
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

4е какво толкова,нормално е.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    На моят ако му се случи да се натъкне на превръзката ми (хипотетично, тъй като го предупреждавам), предполагам че ще каже "това значи ли че не мога да те близкам???", защото знае, че съм много срамежлива.
    и при мен ще е нещо подобно
    Love you Kris !!!

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от ЮНАK
    ЧЕ И СЦЕПИМ ПРЕВРЪЗКАТА С КУРО И ПАК ЧЕ Я СКИНЕМ ОТ ЕБЕНИЕ НОО МРАЗИМ РАЗНИ МАСТИИ ЧЕ МИ ОДИ С ПРЕВРЪЗКА ПРЕЗ ПРЕВРЪЗКАТА ЧЕ Я ПРОНИЖЕМ ЩОТ МИ Е НОО ЗДРАВ ХУЯ
    off toq ebasi mneniqta deto dava, mnoo ma drazni 4estno...
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

mi mn pyti mi se e slu4valo priqtelq mi da mi ma4ka dupeto dakoto znae 4e sam v cikal i qvno ne mu e pravilo golqmo vpe4atlenie...
    ЛоШа СъМ МаДамА,прИ Мен МъЖеТе Са НаД ДваМа,ОбИчаМ дА сЪа ЗаРибЯваМ, нА НиКоЙ Не ПрОщАвАм! кУпОнДжИйСка мИ е ДуШаТа, лУдА Ми е ГлаВТа

Случи ми се веднъж докато опипвах едно момиче ми каза,,не бараи там в цикъл съм" дали ме е излъгала за да не пипам не знам но не казах на никой от приятелите си защото най-много да ми се изсмеят :P
    Живота не се измерва с броя вдишвания, а с моментите, в които дъхът ти спира.
    _*(dpd)*_cAsPeR_DPFE_™

Цитирай Първоначално написано от bUmM`bAmM`TrEsS
    Ми според мен тва си е нещо нормално и няма нищо смешно и срамно .. Особено ако момчето е гадже на момичето .. Аз лично винаги казвам на моя приятел кога съм в цикъл точно поради таая причина да не изпадаме в неудобни ситуации .. А и заради други работи Няма нищо странно и срамно в едно момиче в цикъл .. Лично мое мнение
    Т04н0 така =D> И аз винаги му казвам, за да няма нед0разумения

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от † “~ALpHa d0g~” †
    Цитирай Първоначално написано от bUmM`bAmM`TrEsS
    Ми според мен тва си е нещо нормално и няма нищо смешно и срамно .. Особено ако момчето е гадже на момичето .. Аз лично винаги казвам на моя приятел кога съм в цикъл точно поради таая причина да не изпадаме в неудобни ситуации .. А и заради други работи Няма нищо странно и срамно в едно момиче в цикъл .. Лично мое мнение
    Т04н0 така =D> И аз винаги му казвам, за да няма нед0разумения
    Да така е
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си