.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Mh
    Guest

Цветна бременност ..или .. месечен цикъл ?

Добре, как може една жена да разбере дали е в цикъл или цветна бременност? Да предположим..,че някоя жена е правила любов без презерватив..,внимавало се е да не попада сперма в жената.. И въпреки всичко винаги има едно такова скрито притеснение.., и с нетърпение чакаш да дойде цикъла ти (нередовен) .. и като дойде.. си мислиш.. дали пък не съм бременна? .. Е каква е разликата между цветната бременност и цикълът..?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако е цветна бременност-идва ти за по 1-2 дена и свършва след туй пак(при майка ми е било така)
    Ако е цикъл когато ти идва ти върви по 1 седмица и спира
    За най сигурно-тест или лекар

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

ami kato si se pritesnila tolkova kypi si test i shte razbere6 ina4e da cvetnata bremennost idva za 1-2 sena spira posle pak ama tva moje da se obarka ako cikala ti e neredoven

Mh
    Guest
    Aham, mersi. Be ne sum se pritesnila tolkova.. prosto iskah da znam kakwa e razlikata.. )) MErsi vse pak

Цитирай Първоначално написано от Mh
    Aham, mersi. Be ne sum se pritesnila tolkova.. prosto iskah da znam kakwa e razlikata.. )) MErsi vse pak
    С това считам темата за приключена и я заключвам.
    А и винаги се пазете, за да няма излишни притеснения.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си