- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Цветна бременност ..или .. месечен цикъл ?
Добре, как може една жена да разбере дали е в цикъл или цветна бременност? Да предположим..,че някоя жена е правила любов без презерватив..,внимавало се е да не попада сперма в жената.. И въпреки всичко винаги има едно такова скрито притеснение.., и с нетърпение чакаш да дойде цикъла ти (нередовен) .. и като дойде.. си мислиш.. дали пък не съм бременна? .. Е каква е разликата между цветната бременност и цикълът..?
Ако е цветна бременност-идва ти за по 1-2 дена и свършва след туй пак(при майка ми е било така)
Ако е цикъл когато ти идва ти върви по 1 седмица и спира
За най сигурно-тест или лекар
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ami kato si se pritesnila tolkova kypi si test i shte razbere6 ina4e da cvetnata bremennost idva za 1-2 sena spira posle pak ama tva moje da se obarka ako cikala ti e neredoven
Aham, mersi. Be ne sum se pritesnila tolkova.. prosto iskah da znam kakwa e razlikata..)) MErsi vse pak
![]()
С това считам темата за приключена и я заключвам.Първоначално написано от Mh
А и винаги се пазете, за да няма излишни притеснения.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
mom4e sam ne razbiram![]()