.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Емче
    Guest

Какво да правя като ме привлича толкова много?!

Добре, не се смейте, това за мен си е сериозен проблем. Имам сексуални влечения към братовчед си. Ама да го видите само! Той е две години по-голям от мен, добре сложен, с черан коса и светли очи. Като от филм излязъл. А да не говорим колко е мил. Може да ме възбуди само като ми каже "Здрасти миличка" - с тоя негов глас, направо ми топи душицата.
    Знам, че не е правилно, но непрекъснато си го представям гол в леглото си. Искам да спя с него. Роднина ми е, знам, но толкова ме привлича. Не мога да си го избия от главата.
    Не знам какво да правя. И ви моля за съвет - как да постъпя - да му кажа, да пробвам да го съблазня, или да пия едан студена вода и да се пробвам да го забравя?

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Стига бе момиче братовчед ти е все пак квото и да си говориме вие имате кръвна връзка не става така .. както казваш ти най-добре пий една студена вода и го забрви ...има много хубави други момчета които не са ти роднини и които могат да те възбуждат по този начин ... не се излагай стегни се
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Град
    София
    Какъв братовчед ти се пада - 1-ви, 2-ри 3-ти? Чувала съм, че от 3-ти нататък може. Ама честно казано не ми се иска да пробвам....
    В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
    а колко са моментите, които те оставят без дъх...

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от cvetityy
    Стига бе момиче братовчед ти е все пак квото и да си говориме вие имате кръвна връзка не става така .. както казваш ти най-добре пий една студена вода и го забрви ...има много хубави други момчета които не са ти роднини и които могат да те възбуждат по този начин ... не се излагай стегни се
    и аз съм на същото мнение! Има и други момчета за теб! Успех, миличка!

Цитирай Първоначално написано от cvetityy
    +1!

стига вее..пфф тва е извратено.Ще вземете да си родите некви изродчета...тва е гадну.Стегни се! Колко др мом4ета има около теб!
    верно че щи е трудно,но не си мисли за него и се огледай все ще си намериш др.Само гледаи д ане ти е брат или др братовчед!

Пий студената вода най-добре
    SMILE FOR ME NOW

Re: Какво да правя като ме привлича толкова много?!

Цитирай Първоначално написано от Емче
    Имам сексуални влечения към братовчед си.
    Ако не сте първи братовчеди режиииииии
    Клик ми (:

Забрави за него, той е твой братовчед.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

stiga be toi ti e bratov4ed....hi4 ne go misli mi si hvani nekoi dryg shtoto nema treti peti shtom ste edna krav e gadno pii stydenata voda

АБЕ ДАВАЙ БЕ КВО СЕ ПЛАШИШ.КВО КАТО ТИ Е БРАТОВЧЕД
    Любовта е сърбеж, от които не можеш да се отървеш ако не се ебеш

dobre nqkoi te nasar4avat predstavi si 4e ne yspee6 da go sablazni6 i toi te oyblasne nqma da moje6 da go pogledne6 do kraq na jivota si da ne govorim 4e moje da kaje na nqkoi dryg ot semeistvoto i vsi4ki da razberat ne si stryva vie ste edno semeistvo zabravi go toi ti e bratov4ed

Брачен Консултант
    Guest
    Прасни го и да не ти дреме! Нали няма да си правите деца...

Guest
    purvo ebni brat si ta da si po otpusnata okolo brad4et si

Мега фен Аватара на quench
    абе аз не съм най-добрия пример за висок морал, но не смятам, че имаш от какво да се притесняваш - защото ти няма да правиш секс с него - самият начин, по който обясняваш за това, означава, че имаш дълбоки скрупули, но те притеснява самия факт, че си привлечена от него

освен това, ако е след 4-ти, давай

em kakvo ot 1 pat bezopasno nqma strashno

Цитирай Първоначално написано от DarkPrincess
    Какъв братовчед ти се пада - 1-ви, 2-ри 3-ти? Чувала съм, че от 3-ти нататък може.

Guest
    ako tolkova mn go haresva6 go prevarni v nai-dobriq si priqtel. za6toto spored men ne e mn priqtno da ima6 vle4enie kam rodnina. pak kato ti e priqtel moje da te podkrepq vav vsi4ko bez da iska ... ot teb. uspeh

pffffff
    Guest
    abe ako e nekade kam 3 bratof4et moje az hoda s tretiqt mi bratof4et ama ne znaex me togava 4e sme bratof4edi 4e nie i sega si znaem ama 3 godini sme si zaedno az si jiveq pri nego maika mu i ba6ta mu me gledat kat pisano qice i tka nqma lo6o

Guest
    праскай го без да мислиш, но така или иначе ако не ти е 3ти няма да е добре да се вземате, ако ще е само за праскането, слагаш му една гума след свирката и си ти

Как трайно сме си изградили рамки обаче...
    Наистина, ако е първи, недей, въпреки че знам ли...Ако е втори или след това давай смело, пък каквото стане :>
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    in ur dreams
    пффф земи си хвани гадже .

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да-не е смешно,а гнусно.Забрави го.

Всеки има право на извратени мисли ...
    Преди време и мене ме привличаше втория ми братовчет (макар че не ми е кръвен, но все пак) страшно ми се беше извратило мисленето, ама след като се събрахме с моето момче го забравих ...Ако ти се иска толкова много пробвай може пък да се получи, нищо не губиш ако не се виждате често ...тва е от мене

Guest
    Хмммм....не знам, най-добре разбери кой братовчед ти е и ако е след 3-ти....Но все пак ти препоръчвам да пиеш една студена вода, както сама каза, и да го забравиш. А това, че ако наистина не ти върже и после разкаже на други роднини...не знам, аз не бих го понесла. Направо бих се скрила някъде от всички. Така че най-добре не рискувай изобщо, намери си някой друг пич, който да прилича на него. Ако не можеш да намериш негов двойник- пак няма значение, стига да е готин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си