- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Отказах цигарите, бати ташака
Писна ми да давам по 5 лева дневно за цигари и ги спрях. Ся вече 2 месеца кат ми е скучно и се чудя кво да запаля. Идеи?
Относно спиране хич не беше трудно щот вече 3-ти път ги спирам и имам опит, Се за по 5-6 месеца ама после се пречупвам щот кат ми е скучно и ми се ше да запаля нещо.
Защо не вземеш да работиш нещо...да раздаваш от тия рекламките...(промоутър се казва тази професия) или си намери гадже или играй по-често CS =)
Работих сервитиор, пълен ташак за 12 лева на ден ставам в 4 и 30 напуснах щот не ме кефи пък и те там сички се пушачи и се нервя. На CS станах прекалено добъри не играя от кодини заради fearplay-a. За другото там аз не си ги търся те ме намират, рядко се притеснявам. Ае проблема не е скуката...... проблема е запълването на скуката. пробам там ходяя на фитнес и по дискотеки ама кат пуши полвин Варна аз се чувствам тъпо.
Ми чети си някаква книга!![]()
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
nqkoi be6e kazal ''az mn lesno otkazvam cigarite....hilqdi pyti sam gi otkazval''
zamisli se vyrhu ''hilqdi''
be crazy!!!..and love the world!
qj soleti :P
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
moje i da gi py6i6Първоначално написано от J|egeHa^cTpacT
Гениално!!!!J|egeHa^cTpacT написа:
qj soleti
moje i da gi py6i6
Добре щеше да е ако ми се пушиха цигари а на мене просто ми се пуши има разлика самото движение успокоява има го тфа в сичките книги там за условните човешки рефлекси.nqkoi be6e kazal ''az mn lesno otkazvam cigarite....hilqdi pyti sam gi otkazval''
zamisli se vyrhu ''hilqdi''
иначе и книга щеше да е хитро ако ен си бях прочел цялта домашна библиотека още преди години. Сега повтарям по-интересните.
Подкрепям идеята за пушенето на солети. На мен много ми хареса веднъж, когато пуших солетка със сусам..
P.С. Както една съученичка казва: Конфуции казва: Не бъди лош, be happy и яж солети!
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
коз му се вика,бате...
Кво да запали...
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Ах тривиално. тривиално. Тоз коментар го очаквах, щот някой винаги е гъзар да го каже. Относно така наречения "коз" аз предимно на карти го ползвам, но някак си не ми се трува подходящто да развъртам фас в кафето или докато си чакам автобуса. Не бих казал че това нещо се свързва с убиване на времето.
мда,разбирам.Значи ще трябва да измислиш нещо невиждано едва ли не.Защото ако очакваш някой да ти каже нещо с което да пиеш кафе сутрин,да 'развърташ' докато чакаш автобуса,да 'оползотвориш' след нещо мазно,вредно и вкусно което си изял,и това е по-подходящо от добрия стар тютюн....е объркал си се.Първоначално написано от w0sh
![]()
сО здраве.![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
em vij pu6i si am prosto gi namali za da ne dava6 po 5 lea i gotoo
koItO nQma KLaSa nIkoGa NqmA dA q PrIdoBiE
Пури разни?
Аз също ги отказвам цигарите сякаш.
И там е точно,че и на мен ми се пуши нещо.
Каквото и да е.
Затова и пуша наргиле от време на време,но не мога да си го нося под ръка навсякъде,а.
Козец пуша,когато има,но не затова става идея.
Мисълта ми е,че е хубаво просто да гълташ някакъв дим,който те занимава,забавлява и успокоява в някаква степен.
А тютюна със сигурност не е най-доброто.
Той не ти дава почти нищо.
Дори не мирише добре.
Но,приятелю нов,не мисля,че има нещо като това,което търсим.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Аз едва ли някога ще успея да ги откажа.Нямам воля да си причиня това. Браво на теб, че си успял. =D>
Пурички е хитро купувам от време на време. С приятели да се покефим. абе както и да е не си заслужава да се пуши и тфа е за 1 седмица събрах пари за една хубава текила от 60 леа и смятам да я оползотворя.
ухаа искам и аз :П
с времето ще свикнеш навиците се забравят трудно а още по трудно се създават нови
Млъкни бе.
![]()
nedei nqma smisul otkaji gi!! 6te vidi6 4e 6te ti e po dobrepone az taka smqtam ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()