- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ви подкрепят ли ви винаги?
Подкрепят ме винаги.Не замълчават когато не са съгласни,когато не съм права,но винаги ми помагат и подкрепят.Всеки път когато имам проблеми са до мен и просто няма от какво да се оплача от тях.
<3 ^^
Еми да, подкрепят ме, нали за това са родителите. Винаги са зад мен, дават ми съвети, помагат ми.Пък що се отнася до покупки....винаги успявам да ги омая и да ми купят квото искам \/ Не ги заменям за нищо на света, много си ги обичкам
![]()
е не ме подкрепят в абсолютно всеки един момент когато например на мен ми е хрумнало да си направя стаята в 4ерно с бели 4ерепи
или дА си вземем ку4енце или коте защото много цапа
![]()
но примерно за новото ми "гадже" :P![]()
Това все едно аз съм го писалаПървоначално написано от Aleandra
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
естествено![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Абсолютно никога...
За живонтните..може би.Едно време си намерих коте на една спирка.- Адолф: ))).Мноо му се кефеха-храна му купуваха даже помня..та те се грижеха за пустата котка повече от колкото за мен някога О.о.Та котето си е и до днес със мен.Когато се изнесох от нас,го взех ,разбира се...Имала съм също така милиони хамстери,зайци,костенурки. ериодично се умножаваха и влачеха от взевъзможни места.Наще-щастливи ,че съм така грижовна.Кефеха се и на тях,подмятаха разни храни,аквариуми ,клетки,както и от ония досадни лампички за воден добитък; D .Грижеха се един вид,неприсъщо за тях.Всичко измря в последствие.
За какво друго да са ме подкрепяли..мхм.Може би единствената им грижа беше като ходя вечер някъде да не завършвам винаги в районното,да не злоупотребявам пред тях и да взема да завърша поне даскалото,ако не друго..До 10ти клас се караха кой да отиде на една от всичките 'покани' от директорката,класната,или там който претендира да съм виновна за нещо.след това заживях сама и училищното 'началство' май видя моята отчайваща безперспективност и ме оставиха накрая.На всякъкъв вид прояви,мероприятия на които трябваше да пръсъстват наще,идваха родителите на приятеля ми.Та до тука с всякакъв вид подкрепа от родителските тела.Станах на 18,и всеки по пътя си.Подкрепа нз дали съм щяла да получа,защото не съм и търсела такава..
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Почти никога не ме подкрепят за нищо.![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !