.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Подкрепят ме винаги.Не замълчават когато не са съгласни,когато не съм права,но винаги ми помагат и подкрепят.Всеки път когато имам проблеми са до мен и просто няма от какво да се оплача от тях.
    <3 ^^

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Еми да, подкрепят ме, нали за това са родителите. Винаги са зад мен, дават ми съвети, помагат ми.Пък що се отнася до покупки....винаги успявам да ги омая и да ми купят квото искам \/ Не ги заменям за нищо на света, много си ги обичкам

е не ме подкрепят в абсолютно всеки един момент когато например на мен ми е хрумнало да си направя стаята в 4ерно с бели 4ерепи или дА си вземем ку4енце или коте защото много цапа
    но примерно за новото ми "гадже" :P

Голям фен
    Град
    на луната
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Да, винаги са ме подкрепяли, дори и да не са били много съгласни.
    Никога не са ми отказвали подрепа- финансова или морална и винаги са били до мен. Понякога са ми изпълнявали капризите. Ето защо в нас има огромен аквариум с над 100 риби. И още куп такива неща. Били са до мен и в най-трудните ми моменти, когато много родители не биха реагирали като тях.
    Когато не са били съгласни с някое мое решение са говорели с мен, но никога не са забранявали, карали или оставяли без подкрепа.
    Това все едно аз съм го писала
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

естествено

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Абсолютно никога...
    За живонтните..може би.Едно време си намерих коте на една спирка.- Адолф: ))).Мноо му се кефеха-храна му купуваха даже помня..та те се грижеха за пустата котка повече от колкото за мен някога О.о.Та котето си е и до днес със мен.Когато се изнесох от нас,го взех ,разбира се...Имала съм също така милиони хамстери,зайци,костенурки. ериодично се умножаваха и влачеха от взевъзможни места.Наще-щастливи ,че съм така грижовна.Кефеха се и на тях,подмятаха разни храни,аквариуми ,клетки,както и от ония досадни лампички за воден добитък; D .Грижеха се един вид,неприсъщо за тях.Всичко измря в последствие.
    За какво друго да са ме подкрепяли..мхм.Може би единствената им грижа беше като ходя вечер някъде да не завършвам винаги в районното,да не злоупотребявам пред тях и да взема да завърша поне даскалото,ако не друго..До 10ти клас се караха кой да отиде на една от всичките 'покани' от директорката,класната,или там който претендира да съм виновна за нещо.след това заживях сама и училищното 'началство' май видя моята отчайваща безперспективност и ме оставиха накрая.На всякъкъв вид прояви,мероприятия на които трябваше да пръсъстват наще,идваха родителите на приятеля ми.Та до тука с всякакъв вид подкрепа от родителските тела.Станах на 18,и всеки по пътя си.Подкрепа нз дали съм щяла да получа,защото не съм и търсела такава..
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Град
    Dreamland Varna
    Почти никога не ме подкрепят за нищо.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си