- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гърдите ми са малки.
oooo daПървоначално написано от Zarity
![]()
![]()
tova trqbva da se vidi
milata tq ..Bog dal Bog vzel nali znae6...
![]()
One day I'll hear
The laugh of children
In a world where war has been banned.
One day I'll see
Men of all colours
Sharing words of love and devotion.
Stand up and feel
The Holy Spirit
Find the power of your faith.
Спокойно и аз съм така няколко приятелки с по 1 година по малки има по голям бюст. това не бива да те тревожи имаш още време и то предостатучно и ще наддадеш в обиколката ощя някой друг сант.
Ей, момиче, не се притеснявай, ти какво искаш като на чалга певиците ли? Спокойно това не е най-важното, вярно че всички се заглеждат по тях, но дори и да са малки какво те интересува, нали са си твои.А и поне няма да се гърбиш, или да те боли гърба.Имам доста приятели които харесваха точно това у мен, малкия ми бюст, вярно не съм надарена, но това не пречи да съм секси.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
@182+44_4adel Апострофа тряа да е преди "о" в д-р Ч.Малкоцицо'вски а не след щот така ударението пада на "ски"
Пък то и аз се плаша от крави...то баси едната му цица колкото главата ти...най хуу малки и стегнати...а я си представете като роди оная ми ти крава...ще си разцъква хек с циците...![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
От бозата ще ти порасне и задника! a gardite she ti porasnat sami dokato stanesh na 20 ima vreme
asmo ne se kompleksirai moliate !!!
Не ти е комплекс... Не е...
Споко!Свестния мъж ще те хареса и без да имаш големи гърди![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Първоначално написано от gabrielka@a
Лъже
Няма да те хареса НИКОЙ. =)
Малки , малки ама я си помисли как би ти било по яко да легнеш на някви по големи и меги цици на гажде а ?Първоначално написано от Quasar
мда и меки....не ща бе...ко щете ме изкарайте изрод искам малки и стегнати...
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
на всичките ми приятели им е много чудно но много обичам ама обожаВАМ МАЛКИ СТЕГНАТИ ЦИЦИ
неподходящо съдържание на текст в подпис!
От бозата расте дупе и секс дръжки . .една бивша имаше същия проблем тва беше преди 4 год. те беше на 14 .. доста пи боза ама ефект никъф . . тва си е до организъм ... а колкото до размера се убеждавам че както и аз така и по голяматачаст от мъжете предпочитаме Стегнати спортни цици а не огромни със зърна гледащи към пъпа . . . Да не ти пука че не си като Лоло Ферари или Памела бъди такава каквато си !!!!
ПП: За силикон не помисляй ужасно е на допир !!!
Потдържат се трудно а ?Първоначално написано от Milena_Pld
![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Ми чи кък... трява сутиени по поръчка ако са прекалено големи... макар че би било по-добре да си стоят свободни![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
на мене па чепа ми е голям, кво праим?
зема да отворя една тема по този въпрос![]()
+1Първоначално написано от ОneWingedAngel
na mene ne mi dreme za gurdite na momi4eto...
sega6nata e kato duska (ima, no ne sa golemi) v sravnenie s biv6ata (na snimkata dolu) oba4e i na sega6nata i na biv6ata me radvat qko
ta eto q i biv6ata - http://hforce.hit.bg/Snimki/Az%20i%20Vanq.jpg (na snimkata e legnala i izglejdat po malki, bez sutien kato e prava ne gi subira fotoaparata(na snimkata e na 15))
ta tova koeto se opitvah da kaja e 4e gurdite nqmat zna4enie
taka 4e spoko, a i ima vreme da rastat... btw, ne be6e lo6o da metne6 edna snimka na cicite ti da gi vidime, moje puk da ne sa tolko malki kolkoto gi iskara, a tva 80 ni6to ne mi govori
problemut bil svurzan s pu6eneto... dobre we... biv6ata pu6i kato kumin puk e kato doina kravaПървоначално написано от sladko_teenche_v
И моите са малки, ама к'во да се прави...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Апффф кво ти пука бе ..И мойте са малки ама да ти кажа ми е точно през центъра на гащичките
![]()
Изобщо не се притеснявай от това и недей да си създаваш комплекси.Тия твойте приятелки дори може да ги надминеш с времето.
Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
че те обичам ужасно!
http://www.vbox7.com/play:e0153437
Абе хич да не ти пукаВсичко засиви от момчето.На мен лично ми харесва да напълня шапите,ама не всички сме такива.Моите приятели не ги бърка хич.Пък и може да се компенсира с други работи..
![]()
Чи кво ? И моите не са големи както всичко могат да видят ! Никога не нося подплънки ! Не се срамувам ! Знам , че има хора с по-големи и по-малки от моите ! Това според мен няма значение . Както по-горе казаха вече - колкото , толкова![]()
Големите гърди си имат и недостаатъци , тъй че радвай се и на това което ти е дадено , още ще растът)