.
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 117
    Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Охаххахахаха,хахаххахаха,а ааааааххаахха...ох ужасна съм,хаххахах,съжелявам ама ми е н смешно!Хаххахаахха!

ПП:На 13 съм -92 бюст
    oooo da tova trqbva da se vidi milata tq ..Bog dal Bog vzel nali znae6...
    One day I'll hear
    The laugh of children
    In a world where war has been banned.
    One day I'll see
    Men of all colours
    Sharing words of love and devotion.
    Stand up and feel
    The Holy Spirit
    Find the power of your faith.

Спокойно и аз съм така няколко приятелки с по 1 година по малки има по голям бюст. това не бива да те тревожи имаш още време и то предостатучно и ще наддадеш в обиколката ощя някой друг сант.

Повече от фен
    Ей, момиче, не се притеснявай, ти какво искаш като на чалга певиците ли? Спокойно това не е най-важното, вярно че всички се заглеждат по тях, но дори и да са малки какво те интересува, нали са си твои.А и поне няма да се гърбиш, или да те боли гърба.Имам доста приятели които харесваха точно това у мен, малкия ми бюст, вярно не съм надарена, но това не пречи да съм секси.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    @182+44_4adel Апострофа тряа да е преди "о" в д-р Ч.Малкоцицо'вски а не след щот така ударението пада на "ски"
    Пък то и аз се плаша от крави...то баси едната му цица колкото главата ти...най хуу малки и стегнати...а я си представете като роди оная ми ти крава...ще си разцъква хек с циците...
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

От бозата ще ти порасне и задника! a gardite she ti porasnat sami dokato stanesh na 20 ima vreme
    asmo ne se kompleksirai moliate !!!

Супер фен
    Град
    Венера
    Не ти е комплекс... Не е...

Споко!Свестния мъж ще те хареса и без да имаш големи гърди
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от gabrielka@a
    Споко!Свестния мъж ще те хареса и без да имаш големи гърди

Лъже
    Няма да те хареса НИКОЙ. =)

Цитирай Първоначално написано от Quasar
    @182+44_4adel Апострофа тряа да е преди "о" в д-р Ч.Малкоцицо'вски а не след щот така ударението пада на "ски"
    Пък то и аз се плаша от крави...то баси едната му цица колкото главата ти...най хуу малки и стегнати...а я си представете като роди оная ми ти крава...ще си разцъква хек с циците...
    Малки , малки ама я си помисли как би ти било по яко да легнеш на някви по големи и меги цици на гажде а ?

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    мда и меки....не ща бе...ко щете ме изкарайте изрод искам малки и стегнати...
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Фен
    Град
    Burgassssss
    на всичките ми приятели им е много чудно но много обичам ама обожаВАМ МАЛКИ СТЕГНАТИ ЦИЦИ
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    От бозата расте дупе и секс дръжки . .една бивша имаше същия проблем тва беше преди 4 год. те беше на 14 .. доста пи боза ама ефект никъф . . тва си е до организъм ... а колкото до размера се убеждавам че както и аз така и по голяматачаст от мъжете предпочитаме Стегнати спортни цици а не огромни със зърна гледащи към пъпа . . . Да не ти пука че не си като Лоло Ферари или Памела бъди такава каквато си !!!!
    ПП: За силикон не помисляй ужасно е на допир !!!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Голям фен
    Град
    Plovdiv

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    ne si parvata nito psolednata s malki cici.Vse pak 6te ti rast o6te nqkolko godinki tai 4e spoko.Imam frendki deto sa dosta nadareni i samo s eoplkkvat 4e ima tejali,trudno se poddarjali d ane visnat i t.n.
    Потдържат се трудно а ?
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Фен Аватара на Garmy
    Град
    Silent Hill
    Ми чи кък... трява сутиени по поръчка ако са прекалено големи... макар че би било по-добре да си стоят свободни
    Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...

ЧУКАМ-НАРЕД
    Guest
    на мене па чепа ми е голям, кво праим?
    зема да отворя една тема по този въпрос

Цитирай Първоначално написано от ОneWingedAngel
    I dont like BIG BOOBS,I realy DONT!!!!

NE SE PRITESQNWAI MALKITE GYRDI PRIWLI4AT MN POWE4E MOM4ETA OTKOLKOTO SI MISLISH !!!

(twa ne e ebawka,napylno sym seriozen)
    +1
    na mene ne mi dreme za gurdite na momi4eto...
    sega6nata e kato duska (ima, no ne sa golemi) v sravnenie s biv6ata (na snimkata dolu) oba4e i na sega6nata i na biv6ata me radvat qko
    ta eto q i biv6ata - http://hforce.hit.bg/Snimki/Az%20i%20Vanq.jpg (na snimkata e legnala i izglejdat po malki, bez sutien kato e prava ne gi subira fotoaparata (na snimkata e na 15))

ta tova koeto se opitvah da kaja e 4e gurdite nqmat zna4enie
    taka 4e spoko, a i ima vreme da rastat... btw, ne be6e lo6o da metne6 edna snimka na cicite ti da gi vidime, moje puk da ne sa tolko malki kolkoto gi iskara, a tva 80 ni6to ne mi govori

Цитирай Първоначално написано от sladko_teenche_v
    Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Ако ти си ги харесваш никой друг няма и да се трогне от мисълта,че са ти малки! Ако на теб не ти пука,на никой друг няма да му дреме така,че спокс.Носи си ги с гордост!
    Po skoro problemut mi e svurzan s pu6eneto-cigarite vliaqt li na rasteja na gurdite
    problemut bil svurzan s pu6eneto... dobre we... biv6ata pu6i kato kumin puk e kato doina krava

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    И моите са малки, ама к'во да се прави...
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    kadeto iskam

Re: Гърдите ми са малки.

Цитирай Първоначално написано от lqlqlql
    ne se pritesnqvam i ne mi e kompleks prosto imam 4ustvotot 4e gurdite sa mi dosta malki a i ne sa ednakvi na 16 sum i obikokata mi e 80 sm oba4e kato gi sravnqvqam s gurdite na priqtelkite si moite sa nai malki dosega ne me e pritesnqvalo ama se 4uda te dokoga rastut i dali ako piq boza naistina 6te mi stanat po golemi ne se smeite seriozno govorq ??!!

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3.
    Bozata e polezna za mle4nite jlezi ne za rasteja na gurdite

аз питам дали пушенето пречи на растежа на циците!!!!

Град
    Плевен ..
    Апффф кво ти пука бе .. И мойте са малки ама да ти кажа ми е точно през центъра на гащичките

Изобщо не се притеснявай от това и недей да си създаваш комплекси.Тия твойте приятелки дори може да ги надминеш с времето.
    Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
    че те обичам ужасно!
    http://www.vbox7.com/play:e0153437

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Моите не са по-големи от твоите по математически данни .. фактът чесно казано не ме притеснява.. понякога си се бъзикам самичка на тази тема, но не се срамувам от гърдите си. Колкото, толкова.. пак ми ходят и са хубави

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Абе хич да не ти пука Всичко засиви от момчето.На мен лично ми харесва да напълня шапите,ама не всички сме такива.Моите приятели не ги бърка хич.Пък и може да се компенсира с други работи..

Guest
    Чи кво ? И моите не са големи както всичко могат да видят ! Никога не нося подплънки ! Не се срамувам ! Знам , че има хора с по-големи и по-малки от моите ! Това според мен няма значение . Както по-горе казаха вече - колкото , толкова

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Големите гърди си имат и недостаатъци , тъй че радвай се и на това което ти е дадено , още ще растът )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си