.
Затворена тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 117 от общо 117
    големи, малки, ниски, средни, високи, с големи коЗми под и над мишниците да не ви пука истинскиОТ е*ач неподбира/и този пил пове4е от 3-5бирки, а и тоз дето не е сайдисвал от long long time ago.../ Ша ви оправи, а пък тоя дето та обича ще те приеме такава каквато си.

еми кат са малки да ти е гадно ве! пий боза!

Цитирай Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
    големи, малки, ниски, средни, високи, с големи коЗми под и над мишниците да не ви пука истинскиОТ е*ач неподбира/и този пил пове4е от 3-5бирки, а и тоз дето не е сайдисвал от long long time ago.../ Ша ви оправи, а пък тоя дето та обича ще те приеме такава каквато си.
    Боже...
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Цитирай Първоначално написано от tuka6na
    Боже...
    хммм какви са тез възгласи..да не би да се познаваме?

Лелеее... ти с тия 80 санта бая бозичка трябва да изпиеш!
    Мойта и тя така изпада в кризи понякога, че са й малки и кви ли не ми ги говори - че трябвало повече айрян да пие и ще й станат перфектни; маза ги с някви смеси от неща, които ще повърна ако видя; покриваше ги с резени от моркови... абе луди сте на тая тема обаче май верно й пораснаха поне с няколко санта!

Ооо, напълно познато ми е!Горкичката, знам как се чустваш * утешаващо гуш*... ама да ти кажа, това за бозата не е съвсем така!! На мен ми казаха, да ги мажа с паста за зъби, защото растягала порите и кара кожата да диша...И така абсурбира повече мястото, навлиза кислород, и там ще те излъжа какво става, ама е факт, че има ефект... Значи преди да си легна се мажа, седя така 2-3 минути, мия се... И така вече 1 месец, а гаджето ми наскоро ми каза, че гърдите ми му се струват по-големи... Опитай,мацко,мн се кефа сега... Току виж след половин година и турска чекия ще мога да му правя ...

ramaiana
    Guest
    Tемата е стара!

Цитирай Първоначално написано от tuka6na
    Боже...
    хммм какви са тез възгласи..да не би да се познаваме?
    Мне.Очарована съм от мнението ти.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

спокойно и моите не са от големите но живея с надеждата

I moite,i moite sa malki!Ne se pritesnqvaite ,momi4eta ,za malkite gyrdi,i na nas ,mom4etata , sa ni malki!

Цитирай Първоначално написано от Eminem's_Girl
    Ооо, напълно познато ми е!Горкичката, знам как се чустваш * утешаващо гуш*... ама да ти кажа, това за бозата не е съвсем така!! На мен ми казаха, да ги мажа с паста за зъби, защото растягала порите и кара кожата да диша...И така абсурбира повече мястото, навлиза кислород, и там ще те излъжа какво става, ама е факт, че има ефект... Значи преди да си легна се мажа, седя така 2-3 минути, мия се... И така вече 1 месец, а гаджето ми наскоро ми каза, че гърдите ми му се струват по-големи... Опитай,мацко,мн се кефа сега... Току виж след половин година и турска чекия ще мога да му правя ...
    абсолютно същия метод една приятелка ме посъветва да исползавам беше толкова ефикасен ,гръдната ми обиколко беше с доста добри размери,но това беше преди околу година сега съм с нормален бюст и всичко е Ок,пробвай много е ефикасно обаче трябва да го правиш постоянно без да пропускаш иначе губи ефекта си!1 Успех!

http://bloogy.freehostia.com/ -Супер блогЧе!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Ти си една от тези наивни и тъпи магарици
    които имат малки и спаружени цици

Нескуика върши чудеса!

Яж нескуик и ше ти пораснат, или носи подплънки като една от нашия клас =)

....

I az imam malki cici ama vyobshte ne mi dremi tyiche hich da ne ti puka
    fatal_girl

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Офф и аз смятам ,че моите са малки ,но няма по това да ме избират я...винаги ме е срам първият път като тряя се съблека пред нов приятел......но след това виждам ,че той ме харесва такава кват съм и не ми пука...

Eiii mn ti e rano da se kompleksirash ... imash oshte vreme da rastat a tva 4e ne sa ravni si e normalno ima jeni na koito taka si im i ostavat ... predpolagam ednata ti ne e 4ashka A a drygata D taka 4e ne go misli i malkite gyrdi imat svoq 4ar

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си