.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: az

Цитирай Първоначално написано от bebetoooooooooooooooooooo
    vaprosa e 4e az pravq sex ot 5-ti klas i do sega kakvo li ne sam opitvala a za tova dali edno mom4e kazva 4e sam dobra samo za da me vkara v legloto edva li za6tot poprincip go kazvat sled kato sme go praili i se hvakqt na sam na tam a lubov pravih predi nqkolko meseca to4no na rojdeniq mi den i sas 4ovek za kogoto jivota si davam edin vid kakto i toi za men i dvamata za 1 pat pravihme sex sas 4uvstva zaedno togava be6e drug vaprosa za6to ne svar6ih prosto mom4eto kato svar6i i se otkaza ama ve4e go podu4ih i vse pak da vi popitam o6te edin vapros edna priqtelka e na 15 godini i kazva 4e sa6to ne e imala orgazam i neq sa q otvorili kam 4-5 klas pri neq za6to e ?
    Ако беше изчакала мъничко щеше да ти е по-сладко...

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

5-ти клас дете е на 11-12 години. Тогава още човек не е влязъл в пубертета...за какъв оргазъм говориш? Ти изобщо някакво удоволствие от секса изпитваш ли?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Sofia
    То,че може..може ама дали е тъпо да тъпо е
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Re: az

Цитирай Първоначално написано от bebetoooooooooooooooooooo
    mi na pove4eto mom4eta skoito sam spala poznavam pone edno momi4e koeto e spala s nego i kazvat 4e sa mnogo dobri pone za tqh az zatova opitvam a za pritesnenie ne se pritesnqvam (az obi4am sex kato sex i da go pravq) pove4etto mom4eta azvat 4e me izbiva kam nimfomanstvo kakto i da e samo da vi kaja ne e ot pritesnenie neznam ot kakvo moje da e
    о значи наистина съм прав с първото ми заключение та имам няколко съвета
    1)провай с жена
    2)пробвай с много мъже да те чукат един след друг докато не можеш да си събереш краката
    3)пробвай анално
    4)пробвай с житони(тва вече е най крайното ако нищо от горните не помогне)

бях чела една статистика че 40% от женското общество не са изпитвали оргазам през изминалия си живот
    ЛоШа СъМ МаДамА,прИ Мен МъЖеТе Са НаД ДваМа,ОбИчаМ дА сЪа ЗаРибЯваМ, нА НиКоЙ Не ПрОщАвАм! кУпОнДжИйСка мИ е ДуШаТа, лУдА Ми е ГлаВТа

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Малката 1 съветче от кака ти Креми, ако позволиш. Стискай си краката и не поглеждай мъже поне 2 години. ще си така загоряла, че само като те пипне мъж ще свършиш. Пренасищането води до такива неща. А секс от 5 години и то в детска възраст си е живо пренасищане.

bebetoooooooooooooooooooo
    Guest

az

mi na4i 6te se opitam ama edva li 6te izdarja dve godini i nqkoi be6e kazal 4e ne ispitvam udovolstvie ot sex-a ne e taka tva e ne6to bez koeto ne moga ama 6te se opitam makar 4e az zagarqm za okolo 1 sedmica i polovina no 6te opitam mersi vse pak za savetite

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    2 години е образно казано. Ти месец издръж!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си