- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без оргазъм?!
Ако беше изчакала мъничко щеше да ти е по-сладко...Първоначално написано от bebetoooooooooooooooooooo
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
5-ти клас дете е на 11-12 години. Тогава още човек не е влязъл в пубертета...за какъв оргазъм говориш? Ти изобщо някакво удоволствие от секса изпитваш ли?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
То,че може..може ама дали е тъпо да тъпо е![]()
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
о значи наистина съм прав с първото ми заключение та имам няколко съветаПървоначално написано от bebetoooooooooooooooooooo
1)провай с жена
2)пробвай с много мъже да те чукат един след друг докато не можеш да си събереш краката
3)пробвай анално
4)пробвай с житони(тва вече е най крайното ако нищо от горните не помогне)
бях чела една статистика че 40% от женското общество не са изпитвали оргазам през изминалия си живот![]()
![]()
![]()
ЛоШа СъМ МаДамА,прИ Мен МъЖеТе Са НаД ДваМа,ОбИчаМ дА сЪа ЗаРибЯваМ, нА НиКоЙ Не ПрОщАвАм! кУпОнДжИйСка мИ е ДуШаТа, лУдА Ми е ГлаВТа
Малката 1 съветче от кака ти Креми, ако позволиш. Стискай си краката и не поглеждай мъже поне 2 години. ще си така загоряла, че само като те пипне мъж ще свършиш. Пренасищането води до такива неща. А секс от 5 години и то в детска възраст си е живо пренасищане.
mi na4i 6te se opitam ama edva li 6te izdarja dve godini i nqkoi be6e kazal 4e ne ispitvam udovolstvie ot sex-a ne e taka tva e ne6to bez koeto ne moga ama 6te se opitam makar 4e az zagarqm za okolo 1 sedmica i polovina no 6te opitam mersi vse pak za savetite
2 години е образно казано. Ти месец издръж!