- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Говоренето по време на секс
Всички казват, че възбудата на жената започва от мозъка, което ме доведе до въпроса какво говорите на партньорката си по време на секс и на любовната игра, която го предшества? Все пак прекаленното говорене губи ценно време![]()
po vreme na sex e nai-hubavo da ne se govori,ostavi se na istinktite ti svurzani s plutskite use6taniq i emocii.vsqko dokosvane,celuvka,nejnost e edin vid ob6tuvane,no ne glasno izrazeno.pone az taka procediram![]()
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
i az sam taka.Nqma govorene,tqloto si kazva vsichko.Makar che po nqkoi pat nz kakvo i shtukva ta mi vika "e che nie sega shte malchim li samo". nz ama na men kato pochne da mi govori za neshto drugo i ubiva vazbudata![]()
Ние пък понякога си говорим.... МръсотийкиНо тфа е рядко....
През повечето време и ние мълчим...Но не се сещам за секс,през цялото време на който да сме мълчали
Нямаме млъкване
![]()
na men mi e malko trudno da govorq po vr na sex neznam za6to ina4e mrusni dumi4ki predi sex da ot tqh se vuzbujdam![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от iveto89
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
разбира се, че говоря по време на секс- най-хубаво е когато тя е отгоре, а аз й приказвам за парламентарния контрол
имаеш една яка депутатка навремето, Корнелия Нинова - от нея как ми ставаше....![]()
![]()
Аз пък не обичам да мълча и по време на секс даже. Обикновено се целуваме и говоренето е рядкост. При смяна на позата да речем. И все пак не си говорим за времето или политика. Той ми казва, че съм страхотна, аз че ми е много хубаво. Шепнем си мръсотии........от този сорт нещица ще да е![]()
Izre4enieto me4ta: q q q 6nele q q ich liebe dich q q q oh vandaba q
P.S.koit nema more toi nz kvo e![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И мояПървоначално написано от quench
Всички мъже сте еднакви
![]()
тряя ме запознаеш с мъжа ти, щом говори за парламента по време на секс, сме от една породаПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
![]()
![]()
\Първоначално написано от quench
/ \
/
![]()
![]()
![]()
бравоууу
по темата: говорим ,но не за глобалното затопляне ...
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
В предиграта си говорим, крещим и какво ли не. Даже и бой пада по някога. И аз преди имах навика по време на секс да дърдоря много, но мъжо ме отучи от този навик чрез две думички - "Я млъквай!". Помогна![]()
P.S. Понякога и ние си говорим мръсни думичк ( например политика, лайновоз и т.н.). Най-обичам преди игра само като ми смигне и ми каже "Така ще те е*а, че ще ти сълзи п****та като на болно конче очото".
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
с гаджето ми решаваме задачи по матаметика мн е възбуждащо
Първоначално написано от martix
Наистина ли О.о Веднъж накарах партньора ми да решава задачи по математика гол, докато аз мастурбирам.. Не се смей, истина е.. Много ми хареса, но той не се нави да го повторим.![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()