.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

cole
    Guest

Говоренето по време на секс

Всички казват, че възбудата на жената започва от мозъка, което ме доведе до въпроса какво говорите на партньорката си по време на секс и на любовната игра, която го предшества? Все пак прекаленното говорене губи ценно време

po vreme na sex e nai-hubavo da ne se govori,ostavi se na istinktite ti svurzani s plutskite use6taniq i emocii.vsqko dokosvane,celuvka,nejnost e edin vid ob6tuvane,no ne glasno izrazeno.pone az taka procediram
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Stopman.
    Guest
    i az sam taka.Nqma govorene,tqloto si kazva vsichko.Makar che po nqkoi pat nz kakvo i shtukva ta mi vika "e che nie sega shte malchim li samo". nz ama na men kato pochne da mi govori za neshto drugo i ubiva vazbudata

Ние пък понякога си говорим.... Мръсотийки Но тфа е рядко.... През повечето време и ние мълчим...Но не се сещам за секс,през цялото време на който да сме мълчали Нямаме млъкване

na men mi e malko trudno da govorq po vr na sex neznam za6to ina4e mrusni dumi4ki predi sex da ot tqh se vuzbujdam
    Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от iveto89
    po vreme na sex e nai-hubavo da ne se govori,ostavi se na istinktite ti svurzani s plutskite use6taniq i emocii.vsqko dokosvane,celuvka,nejnost e edin vid ob6tuvane,no ne glasno izrazeno.pone az taka procediram
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на quench
    разбира се, че говоря по време на секс- най-хубаво е когато тя е отгоре, а аз й приказвам за парламентарния контрол

имаеш една яка депутатка навремето, Корнелия Нинова - от нея как ми ставаше....
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз пък не обичам да мълча и по време на секс даже. Обикновено се целуваме и говоренето е рядкост. При смяна на позата да речем. И все пак не си говорим за времето или политика. Той ми казва, че съм страхотна, аз че ми е много хубаво. Шепнем си мръсотии........от този сорт нещица ще да е

Град
    nqkade tam
    Izre4enieto me4ta: q q q 6nele q q ich liebe dich q q q oh vandaba q
    P.S.koit nema more toi nz kvo e
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от quench
    разбира се, че говоря по време на секс- най-хубаво е когато тя е отгоре, а аз й приказвам за парламентарния контрол
    И моя Всички мъже сте еднакви

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    И моя Всички мъже сте еднакви
    тряя ме запознаеш с мъжа ти, щом говори за парламента по време на секс, сме от една порода

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя

имаеш една яка депутатка навремето, Корнелия Нинова - от нея как ми ставаше....
    \/ \/ бравоууу
    по темата: говорим ,но не за глобалното затопляне ...
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

ne govorime mnogo, samo se celuvame, a i tq mrazi dokato pravi ne6to az da i govora, ne obi4a da q prekusvam, kakto i az vij ima nekoi kadet ima samo 2 na4ina da im zatvori6 ustata i te pak ne deistvat vinagi deeba

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    В предиграта си говорим, крещим и какво ли не. Даже и бой пада по някога. И аз преди имах навика по време на секс да дърдоря много, но мъжо ме отучи от този навик чрез две думички - "Я млъквай!". Помогна

P.S. Понякога и ние си говорим мръсни думичк ( например политика, лайновоз и т.н.). Най-обичам преди игра само като ми смигне и ми каже "Така ще те е*а, че ще ти сълзи п****та като на болно конче очото".

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

с гаджето ми решаваме задачи по матаметика мн е възбуждащо

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от martix

Наистина ли О.о Веднъж накарах партньора ми да решава задачи по математика гол, докато аз мастурбирам.. Не се смей, истина е.. Много ми хареса, но той не се нави да го повторим.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Цитирай Първоначално написано от martix

Наистина ли О.о Веднъж накарах партньора ми да решава задачи по математика гол, докато аз мастурбирам.. Не се смей, истина е.. Много ми хареса, но той не се нави да го повторим.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си