.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Безразборно триене на мнения.

Струва ми се, че модераторите са в повечко и някой от тях трият мнения ей така, защото им харесва. И как да стане дискусия като без основателни причини се трият мнения? Имам чувството, че модераторите са повече от потребителите... навсякъде и вършат отрицателна работа... Не, че нещо ще променя с това мнения, но все пак исках да споделя.
    Клик ми (:

Guest
    С теб съм.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Ем ако са сложени модератори, които нямат опит като такива, е възможно да има такъв проблем.
    - Всички авто-части на едно място!

Няма такова нещо като безразборно триене на теми и/или мнения! Ако мненията нарушават някои от правилата на форума, модераторите са в правото си да ги изтрият.
    Не говорете наизуст, посочвайте конкретни примери, за да ви видим в действителност колко сте "ощетени".

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Да интересно как ще посочим конкретни примери след като са изтрити....
    - Всички авто-части на едно място!

В коя тема какво е било изтрито.

Трият се мения, които се несериозни или нарушават правилата на форума. И повярвайте на нито един модератор не му доставя удоволствие да трие безцелно мнения и теми.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Давам пример от първия ми ден в този форум.

Темата беше със заглавие нещо от сорта на "Гадни номерца..."

В нея писах, че отивам на море и искам да направя някой гаден номер на един приятел. Съвсем нормално имаше отговори и всичко беше точно докато не видях някакво катинарче на темата. Е обоснованието на machoka беше, че темата е несериозна...

Е хубаво не заключва теми от сорта на "Колко трябва да е ми е дълъг", "Момичета имате ли косми по задника като нас момчетата"... и всякакви такива адски тъпи, безсмислени и несериозни теми.

След това бях направил още една тема, в която натрових machoka и следващия отговор беше от някакъв пич, който смяташе обоснованието на machoka за глупаво.

Е колко трябва да ми е дълга "тъпа цензуза, за да няма delete"... на 17 години съм ?
    Клик ми (:

Мега фен Аватара на machoka
    Нормално е флудерската част от форумното 'население' да мисли по този начин.

С това темата се изчерпа, благодаря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си