- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Безразборно триене на мнения.
Струва ми се, че модераторите са в повечко и някой от тях трият мнения ей така, защото им харесва. И как да стане дискусия като без основателни причини се трият мнения? Имам чувството, че модераторите са повече от потребителите... навсякъде и вършат отрицателна работа...Не, че нещо ще променя с това мнения, но все пак исках да споделя.
С теб съм.
Трият се мения, които се несериозни или нарушават правилата на форума. И повярвайте на нито един модератор не му доставя удоволствие да трие безцелно мнения и теми.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Давам пример от първия ми ден в този форум.
Темата беше със заглавие нещо от сорта на "Гадни номерца..."
В нея писах, че отивам на море и искам да направя някой гаден номер на един приятел. Съвсем нормално имаше отговори и всичко беше точно докато не видях някакво катинарче на темата. Е обоснованието на machoka беше, че темата е несериозна...
Е хубаво не заключва теми от сорта на "Колко трябва да е ми е дълъг", "Момичета имате ли косми по задника като нас момчетата"... и всякакви такива адски тъпи, безсмислени и несериозни теми.
След това бях направил още една тема, в която натрових machoka и следващия отговор беше от някакъв пич, който смяташе обоснованието на machoka за глупаво.
Е колко трябва да ми е дълга "тъпа цензуза, за да няма delete"... на 17 години съм?
Нормално е флудерската част от форумното 'население' да мисли по този начин.
С това темата се изчерпа, благодаря.