.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Малко притеснение

Ae hora skoro pisah....imah neshto malko cherveno na penisa kato pypka i tuk me posyvetvaha da otida na urolog.I nali otiam pri lichnata za napravlenie tq kyv e problem....tyi tyi obqsnih i az vika dai da vidq...kakto i da e pokazah i az,i tq am tyi ne e za urolog vika pritril si sa qvno i nali dobre sichko predpisa mi edna pastichka: Gentamicin H aktavis. I nali vika sutrin vecher maji i nali sa zaradvah malko.No stava veche kum 2 sedmici maja redovno po predpisanie i rezultat golqm nqma i mi e prosto super pritesneno.Vodq polov jivot otskoro i se naloji i nego da spra na 17 sum i si znam kato zakon mi e vinagi s prezervativ do sega ne sum pravil sex bez kondom ufff sry che va zanimavam taka posuvetvaite me neshto [-o<

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Otidi pak na urologa. PF.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

ami,idi pak pri li4nata i i obqsni,4e nqma efekt ili q pomoli vse pak za napravlenie za urolog!ako ne,nai dobresi otida napravo na urolog!uspex!
    :]

Oтиваш при личната си и изискваш да ти даде направление, щом това не ти е помогнало. Тя няма право да ти откаже.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

IZ4AKAI MALKO OSHTE I MAJI ZASHTOTO PODOBNI NESHTA IZISKVAT PO-PRODALJITELNO LE4ENIE

priqteli neznam mislq da maja oshte redovno i da otida pri neq pak i pone da q pitam moga li da vodq pone polov jivot sys prezervativ nali ufff gadna rabota malko e no me pritesnqva na nikoi ne go pojelavam

idi pak pri li4nata si lekarka i tozi put bez napravlenie za urolog ne si trugvai!!!
    SMILE FOR ME NOW

Град
    LoveTown

Re: Малко притеснение

Цитирай Първоначално написано от greddy
    Ae hora skoro pisah....imah neshto malko cherveno na penisa kato pypka i tuk me posyvetvaha da otida na urolog.I nali otiam pri lichnata za napravlenie tq kyv e problem....tyi tyi obqsnih i az vika dai da vidq...kakto i da e pokazah i az,i tq am tyi ne e za urolog vika pritril si sa qvno i nali dobre sichko predpisa mi edna pastichka: Gentamicin H aktavis. I nali vika sutrin vecher maji i nali sa zaradvah malko.No stava veche kum 2 sedmici maja redovno po predpisanie i rezultat golqm nqma i mi e prosto super pritesneno.Vodq polov jivot otskoro i se naloji i nego da spra na 17 sum i si znam kato zakon mi e vinagi s prezervativ do sega ne sum pravil sex bez kondom ufff sry che va zanimavam taka posuvetvaite me neshto [-o<
    Тази твоя докторка явно е някаква вмирисана патка дето не йе виждала куур от години и не знайе какво да прави!!!
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Супер фен
    mi investirai 15 lv v poloviq si jivot i otidi na 4asten urolog

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си