.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    а моите нокти са направо супер
    преди си ги гризках за което съжалявам мн
    а до тфа как да си поддържаш ноктите-значи ако се лакирваш...не използвай обикновен лакочистител а такъв с много витамини за 1.30
    мажи ги с лимон или лимонена киселина
    моите така станаха направо супер сега даже не се чупят,цепят и т.н ако не ми писне и не ги отрежа
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

вземай мерц ... или втиамини =а= и =е= ....като гератамин са познати ... те и са косата за хубави

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Супер фен Аватара на rakiQ
    в една малка купичка сипваш олио и топиш всяка вечер ноктите си в купичката по няколко мин. и ще видиш резултат

топло или студено олио?

Кремче MAXI и заздравител на Perfect 5 in 1 е отговорът!

Ами миличка отиди на козметик там ще ти ги правят и ще ти дадат съвет.Лично хубави нокти се постигат доста трудно трябва редовно пилени оформяне махане на кожички.Трябва ти някой добър задравител или нещо подранващо някакво кремче дедазнам.Моите нокти са дълги но всеки ден ги пиля и оформям такаче си иска доста грижа.

И аз съм чувала че балсама за нокти макси е хубав-за цепещи се нокти.
    Маслото за нокти на Икаров и то май е добро.
    Хубав заздравител-на O.P.I ама е доста скъп.

!!! масло за нокти на икаров !!!
    От аптеките се взима, около 2 кинта му е цената (не се подвеждай, че е евтино, сууупер яките нокти бях пуснала благодарение на тва мазило преди около година )

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Ne gi maji sas zazdravitel za6toto toi gi pravi po tvurdi (a ponqkoga to4no zaradi tova se 4upqt) i o6te po barzo se 4upqt a opitai ne6to protiv 4upene!
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Масло за нокти на Икаров

Всеки с проблемите си. Някой му се цепят, други са му тънки и се чупят. моите пък са много тънки и меки. Разгледах какво са писали много хора тук. Някой се оправя с ноктопластика - друг казва, че вреди. Не бих си направила, защото незнам какво е. Друг пък му помагал лакът - баба ми каза, че изтанява ноктите и да си купя безцветен лак защото в него няма бои и т.н. Трети пък с йод - после има ставали ноктите жълти, но пък слагали тъмен лак за да не се вижда. Видях и още много и реших да пробвам с бирена мая или с геритамин нео.

btw - До автора: Опитай с бирена мая - тя няма как да ти навреди защото е от билки или пък с геритамин нео мисля че и той няма да ти навреди.

УСПЕХ НА ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ ГАДНИ НОКТИ КАТО МЕН. ПОЖЕЛАВАМ ВИ НА ВСИЧКИ ДА СИ ОПРАВИТЕ НОКТИТЕ ( А И БАБА МИ КАЗВА ЧЕ ОТ ВОДАТА РАСТЕЛИ БЪРЗО И ЗАЗДРАВЯВАЛИ. НАЛИ РАЗБИРАТЕ ТЯ МИЕ ЧИНИИ ВСЕКИ ДЕН ПО НЯКОЛКО ПЪТИ) И ПАК УСПЕХ

Бяха казали в един коментар, ноктопластика. Това не е точния вариянт. Моята маникюристка ми казва, че няма да ми сложи ноктопластика, защото не е много полезно за ноктите, а от колкото другите маникюристки, те гледат да си вземат парите

Ми пусни си ги и ходи да ти ги оформя
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от co0alla
    УСПЕХ НА ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ ГАДНИ НОКТИ КАТО МЕН. ПОЖЕЛАВАМ ВИ НА ВСИЧКИ ДА СИ ОПРАВИТЕ НОКТИТЕ ( А И БАБА МИ КАЗВА ЧЕ ОТ ВОДАТА РАСТЕЛИ БЪРЗО И ЗАЗДРАВЯВАЛИ. НАЛИ РАЗБИРАТЕ ТЯ МИЕ ЧИНИИ ВСЕКИ ДЕН ПО НЯКОЛКО ПЪТИ) И ПАК УСПЕХ
    Точно пък ако от водата стават по-хубави ела на място ме заплюй. Не на едно място съм чела,че водата е най-големия враг на ноктите. Особено гледам аз като се изкъпя ми стават прозрачни в частта която излиза от пръстта.

По темата: Моята плочка е къса и аз ходих на маникюристка няколко пъти. Тя ми показа как да се грижа за ноктите ми и какво да използвам. Сега вече не ходя, освен по случай, за да ми нарисува нещо хубаво. За момента използвам маслото на икаров и 1 или 2 пъти в месеца си ги мажа с сок от лимон. Аз лично не използвам заздравители по 2 причини. 1- Когато си сложа заздравител го изяждам, незнайно по каква причина. Лак никога не ям. 2- Не ми се дават пари за качествени заздравители. Има на Perfect, те г/д мога да кажа че стават но нищо повече. И все пак ако си решила да си взимаш никога не се подлъгвай по "заздравител" за 1-2 лева. Особено ако е прозрачен. Чувала съм,че след като е заздравител, значи заздравява ноктите и вътре в него трябва да има някакви вещества които да му придават цвят, нали. Може и да греша. Та моят съвет е да отидеш при специалист, за да ти покаже точно как става, тук от форума едва ли някой ще седне специално да ти обяснява. Също така, ако си пилиш ноктите с метална пила - спри! Вземи си хартиена- тя пили по - хубаво особено за френски маникюр и ноктите не се разслояват от нея. Също така когато се лакираш, после ако започне да ти се люпи лака или ако го гризеш го трий. От една страна, че като видя момиче с олюпен лак веднага ми идват едни доста "приятни" мисли в главата, че изобщо не се съобразява с външнотта си и е много незамарена, а от друга страна, че и това повишава риск от разслояване.
    Edit: Понеже първо пиша в една тема, после гледам какво пише автора сега прочетох. За да поддържаш ХУБАВИ нокти, не е нужен смао заздравител. Редовно пилене и поддържане на кожичките. Същото е като с косата. За да имаш ХУБАВА коса ти не ходиш само на фризьор, за да ти я подкъсява и да я поддържаш. Трябват ти и поне хубав шампоан и желателно балсам, също така и маска. Това беше отклонение,карай ;д
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Една приятелка от моя клас мина курс за маникюрист. Тя ми каза да пробвам с калциев гел и мисля, че ми помага. Има на Perfect за около 2-3 лева.

Здравейте прочетох всички коментари но искам да ви кажа че това с заздравителите на Перфект е пълна заблуда .. Аз използвам Калциев Гел На Ревлон струва 7,50 лв но пък е страхотен за 4 дена ноктите се възтановяват и стават страхотни .. Скъпичък е но си заслужава парите ходих само на маникиорска да ми ги оформи и сега са адски дълги и хубави !! Айде успех

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Аз бих ти препоръчала да внимаваш с лакочистителите. Не лака, ами лакочистителя обикновено ти е***а майката на ноктите. ;д Иначе: заздравителчета, калциеви гелове, лимонче, йод, геритамин, витамин B2 е за по-твърди нокти.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не че нещо ми пречите, но темата е доста старичка.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си