- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли в Господ Исус
И спасението на човека.
Освен да говорите глупости по никакъв друг начин не можете да си обясните съществуването на света.
Или гениалната теория че нищото е грамнало и е създало без да иска всичко в перфектна хармония е по логична???
Енергия без много сложен механизам да я контролира е унищожителна,а не градивна...
А и ДОРИ да е имало енергия,предполагам сама се е наредила както триа или е решила да създаде 45245265623456246642443 звезди (ако не и повече) и 1 планета с живот.
1 елементарен (за теб пример):
1 светкавица може да утрепе почти всичко живо което удари нали?
Но ако енергията се контролира ще имаш ток на компа ти за да продължаваш да пишеш глопости![]()
ааа и обичам шоколад не корабиики така че sry
Стига сте лъгали, че вярвате в Господ. Просто лъжете. Нагло е ! Бас държа, че повечето от вас са стъпвали в църква само 2-3 пъти в живота си най-много и то защото са били задължени от родителите или бабите и дядовците. Аз си признавам, че християнските ритуали и тям подобни са ми скучни, не ходя на църква, не правя дарения, абе въобще не смятам и да ставам набожен. Впрочем Господ е само за слабохарактерните, тези които са толкова слаби хухом, че разчитат на готови формули за живота и оправдават неуспехите си с това, че вече всичко им е било писано и така или иначе е щяло да се случи...
I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...
maliiiiiiiiiiiii dokato go procheta tva cqloto tolkova mnogo mi se nasubra che zabravih kvo mislehta... az sum PULNA ATEISTKA naukata rulzzzz!!!! i ne moga da si predstavq che ima sushtestva koito si mislqt che nesho si narecheno B O G e suzdalo vselenata
i znaesh li kvo vupreki tva iskam ti-Jesus_is_good da mi obqsnish zashto az trq da vqrvam i zashto smqtash che belobrad starec s bastunka se razkarva iz oblqcite....chakam
are sq podrobnostiПървоначално написано от 182+44_4adel
no i tva shte stane nqkoi den
аз вярвам че има Господ!
Как да ме е страх да не ме наранят,
когато до мене е ангел,който с усмивка
ми дава кураж въпреки моите грешки
без страх напред да вървя.
С две думи - Бог е всичко. Без вяра в него нямаме нищо. Това е единственото важно нещо в живота. Трябва да го следваш, ако чувстваш тази необходимост. Иначе напразно живееш. Това е моето мнение.
Ебахти християнската пропаганда
Dance with the dead in my dreams
Listen to their hallowed screams
The dead have taken my soul
Temptation's lost all control
^пхпаяхпахпахпахппха![]()
![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
ебахти смръдливия сектантПървоначално написано от The Torn Prince
Аз никога не съм вярвал в Бог (това не означава че вярвам в Quake 4).
Добър съм си по душа, но не защото Той го повелява, а защото аз предпочитам да се отнасям добре с хората.
Вярвам че ние сме еволюирали с времето животни и нищо няма да промени това мое мнение.
А сега можете да се заяждате с мен колкото си поискате
Мерси че ме подсети да се избаням, ще те черпя бираПървоначално написано от OtherDimension
vqrvam![]()
![]()
е нали си момиче на дявола??Първоначално написано от devil_girls_
Да, Исус е живял, разпрострабявал е Християнството и е бил разпнат,
но в чудесата които е вършил и във въскресението му не вярвам![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
Еми според мене няма такива глупости като божества... тЕЙ ЧЕ - НЕ,НЕ ВЯРВАМ!
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
вярвам силно че има някаква сила, която ни наблюдава, но не мога да си обясня някои работи, а между другото ти(автора на темата) да не си сектант?!![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
мда...Почти всички това казват,ами не не съм.Ходя си на нормално даскало,уча си уроците,имам си приятели и ходя на църква 1 в седмицата за да отдам почит на моят създател защото не мисля че съм купчина безмислено съществуваща цитоплазма.Щом мислите това за сектантско си е вашо мнение.Не искам да се карам с никои просто да призова към покаяние,защото всичко в библията е истина.Доказана истина!!Чрез археология,генетика и т.н.
И най-важното,Бог е в сърцето ти така че дори да го докажа че съществува(което мога да направя за 5 мин) няма смисъл зашото не си почувствал.
Исус ме е спасявал от смътвсеки път като се моля чувствам силно присъствието му.И ако си ходя на улицата по никакъв начин няма да ме различите от другите.Най жалкото е че всичко е пред лицето ви а вие си живеете в света които ценностите са : пари,коли,gsm.
И за пореден път казвам.Изборът си е ваш!!!
Не че целя сега да променя нещо освен мнението ви за менпоне малко в положителна посока.Ако съм трогнал някой
: ЛС
Това е от мен,от тук сте вие.
пп:съжелявам за правописната грешка,пише се "смърт" .
Само в този Jesus вярвам
Майка ви да еба безбожна,такива мушици като вас трябва да бъдат убивани с горещи камъни!Нещастници,гаврете се с религията,която ви е спасила кирливите,космати задници,всеки си плаща за всичко!!!
![]()
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !