- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли в Господ Исус
Да не говорим колко много доказателства има,именно изведени по археологически път,че половината евангелиета от Библията са заменени,редактирани,а някои дори премахнати...Така че...Мен ако питате за огормно съжаление Библията от много,много години насам не е нищо друго освен средство на Църквата(църквата като институция имам предвид)да държи хората под свой контрол...Първоначално написано от KiFy
П.С. Аз вярвам в Бог и вярвам,че Библията наистина донякъде е пълна с много истини.Най-малко 10-те Божи заповеди...И .тн. Но просто липсва АБСОЛЮТНОТО доказателство за пълната и идентичност...Ето защо все още наука и религия са в противоречие.
леле човек, ти мислиш точно като баща мии аз съм наследила това мислене, относно църквата в конкретния случай
![]()
хахах,не сме само ниеПървоначално написано от KiFy
)
Между другото като стана въпрос за това.Освен Нострадамус има и още един пророк,който е живял преди него и двамата отделно един от друг са предсказали следното.че след еди-кой си папа(по изчисления се пада следващие след този)този,който ще го наследи ще бъде отвлечен...И тогава ще излязат всички истини на яве и за религията,и за църквата.И всичките им измами ще бъдат разкрити,след което ще има едно напълно ново отношение от страна на човека...Остава ни да чакаме,да видим дали е така...
Хайде, какво стана със сАобщението?! "Ще видите, но тогава ще е твърде късно"... Явно си прав, късно ще е, 'щото ти се бавишПървоначално написано от Jesus_is_good
![]()
В никой не вярвам, а ти ще си поредния, който ще се опитва да докаже несъщестуващото.
И по-лошото е,че ще е поредния...с поредните глупави доказателства...Първоначално написано от xaxo_xixi
Това за папата е интересно.. ама наистина там, във Ватикана се крият много работи, ама ще се разкрият накрая тия истини... как го казах, като че ли им се заканвамПървоначално написано от моля?!
![]()
Нещо като нов Ренесанс, а?Първоначално написано от моля?!
Както тогава, когато никой не се е осмелявал да се усъмни във възвестяваната църковна истина и изведнъж се е появила жаждата за нови знания... Е, разбира се, днес нещата стоят по малко по-различен начин... Леле, леле, тая история...
Абе нашия Исусозащитник изчезна някъде...(базикам се естествено )
Библията казва че Исус е божият син и 4е ще ни съди всички според делата ни.Много неща различават билията от всички други митове и легенди,само в библията има пророчества които се збъдват казва се че земята е кръгла и че е в космоса вав врвмв в което повечето хора са си мислели че земята е плоска и се даржи на гарба на слонове.
Каде библията пише за динозаври????:
Ето сега речния кон който съм направил както и тебе; Яде трева като вол.
16 Ето сега, силата му е в чреслата му, И якостта му в мускулите на корема му.
17 Клати опашката си като кедър; Жилите на бедрата му са сплотени.
18 Костите му са като медни цеви; Ребрата му са като железни лостове.
19 Той е изящното дело Божие; Оня, Който го е направил, го е снабдил с меча Си.
20 Наистина планините промишляват за него храна. Гдето играят всичките полски зверове.
21 Ляга под сенчестите дървета, В скривалището на тръстиката, и в блатата;
22 Сенчестите дървета го покриват със сянката си; Върбите на потоците го обкръжават.
23 Ето, ако би придошла река, той не трепери; Не се смущава, ако би се и Иордан устремил по устата му.
24 Може ли някой да го хване когато е на щрек. Или да прободе носа му с примка?
каде в Билията се говори за еволюцията??:
Понеже, това, което е възможно да се знае за Бога, на тях е известно, защото Бог им го изяви.
20 Понеже от създанието на света това, което е невидимо у Него, сиреч вечната Му сила и божественост, се вижда ясно, разбираемо чрез творенията; така щото, човеците остават без извинение.
21 Защото, като познаха Бога, не Го прославиха като Бог, нито Му благодариха; но извратиха се чрез своите мъдрувания, и несмисленото им сърце се помрачи.
22 Като се представяха за мъдри, те глупееха,
23 и славата на нетленния Бог размениха срещу подобие на образ на смъртен човек, на птици, на четвероноги и на гадини.
24 Затова, според страстите на сърцата им, Бог и ги предаде на нечистота, щото да се обезчестят телата им между сами тях, -
25 те които замениха истинския Бог с лъжлив, и предпочетоха да се покланят и да служат на тварта, а не на Твореца, Който е благословен до века. Амин.
Мислите си 4е като са намерени други евангелиета тези 4 са лажа??
ами тези 4 се потварждават с пророчества за Исус от 1500години П.Н.Е.
Дори сатана може да се появи като ангел на светлината.
А змията беше най-хитра от всички полски зверове, които Господ Бог беше създал. И тя рече на жената: Истина ли каза Бог да не ядете от всяко дърво в градината? -парвите думи от устата на дявола са за да се осамни човекът в думата на Бог
Първоначално написано от KiFy
Ама той наистина изчезна хаха.Или може би пък пише твърде дълго сАобщение..
Истината е,че няма да коментирам написаното от теб,защото си много малък и не си ми равностоен партньор в спора,защотото боравиш с неща,които не разбираш и защото няма смисъл изобщо да ти опонирам.Желая ти лека вечер и запомни,че всеки има правото да вярва в каквото си пожелае.Щом ти вярваш в това и това е твоят начин за доказване,бравоПървоначално написано от Jesus_is_good
Хубаво е,че по някакъв начин защитаваш някакво мнение.
Това е
http://www.youtube.com/profile_videos?user=VenomFangX
лека нощ на всички всеки има свободна воля да избира![]()
bb
Вярвам само в себе си........Първоначално написано от xaxo_xixi
Лека и от мен![]()
А, между другото, сега се сетих да попитам - защо темата е в тоя раздел?![]()
oleee ama ti si na 15 i si pro4el cqlata bibliq stiga veee az s1m na 15 i s1m 4el samo pipi dulgoto 4orap4e ama ne pomnq za kvo se razkazva6e
=D> seki si re6ava za sebe si
1 Наистина еволюцията е лъжа.Щом сме еволюирали от маймуните,защо те не еволюират поне малко след хиляди години?Само човек може да еволюира умствено и духовно,защото му е заложено в самият него от Бог
2 В библията (по-точно Старият завет) се казва,че Земята е кръгла и се върти в нищото.
3 Чарлс Дарвин сам казва,че ако не се намерят изчезнали звена между видовете теорията му за еволюцията е НАПЪЛНО ГРЕЩНА.
4 Последната част от Библията са предсказанията.
5 Пример за едно от тях, не мога да цитирам правилно е,че хората ще видят,но няма да повярват,ще чуят,но няма да разберат.
6 Как може един взрив да създаде всичко(големият взрив).Това е все едно да хвърлиш граната и да чакаш да ти се появи къща.
Не трябва да се дават доказателства за съществуването на Господ.Аз ги дадах,защото нямах друг избор.
Почувствайте сами неговото присъствие и имайте вяра,защото Той обича всички и всички имате шанс да се покаете каквото и да сте направили и както и да сте живяли.
Вярвам, че джизъс е копеле, а майка му е курва и лапа пишки за пари. Чакам мълнията.![]()
Хулиш Бога.Добре,ти сам избираш дали да живееш вечно или да станеш
жертва на![]()
Джиййзъъъс.
не,не вярвам,че ще ме спаси или избави от квото и да е.
Вярвам само в твъдрия КУРс на партията.
![]()
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
А ти да си чувал за архиоптерикс?Първоначално написано от Jesus_is_good
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.