.
Отговор в тема
Страница 5 от 12 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 279
    Супер фен
    абе знаем че го има.. даже ей ся приказвах с него и го успокоявах, че се беше притеснил, че му е изпуснал края малко.. ама аз му викам, че ще се оправим, нали ни е оставил тревичка все пак.. даже ми каза да ви кажа, че това било малко късче от рая и по погрешка изпуснал на времето неколко семки докат чистел реколтата.. та споко :P той ни обича

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    Пуснато на: Чет Авг 16, 2007 4:32 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Не е само ако си женен,ако си както повечето на нашата възраст-демек,бичи аиляк и тва е и като ти се доебе си фащаш поредната "кучка на махалата",да тва е грях.Се пак sexа е за създаване на поколение,на нов живот.Ако правиш sex без да си женен за момичето (жената) се нарича прилюбодейсво.

taka za momi4eto se nari4a "прилюбодейсво" a za mom4eto?!?

За нея също....

него искаш да кажеш
    Добре би ли ми казал/а как разнообразяваш живота си защото аз оставам с впечатление че да ходиш по купони да пиеш пушиш и да си сменяш гаджетата също е грешно
    koItO nQma KLaSa nIkoGa NqmA dA q PrIdoBiE

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Аз съм така да се каже вярваща , само защото ходя на празниците на църква . Но ако питате да ли се моля като другите за незнам си кфо не е така.

абе така като се позамисля...един на двеста човека да живее напълно правилно...без секс,без алкохол,без цигари,без да си изпуска нервите понякога и хиляди хиляди други работи...Не че не вярвам в Господ,но просто хора сме и всеки човек допуска грешки през живота си....АБЕ ВАЖНОТО Е ДА ИМА ЛЮБОВ ВЪВ ВСИЧКО,А НЕ ОМРАЗА....НАЛИ БОГ Е ЛЮБОВ КАКТО СЕ КАЗВА

Еми повечето работи които изреди не ги правя по тези причина.
    Аз просто мисля че това трябва да е най-важното в живота на човека.
    Колкото до грешниците,няма никои човек който е живял праведно всички на земята сме грешници БЕЗ изключения,аз просто се старая да права възможно най малко.

Най-малко грехове.

Хахаха! Всички правим грехове и трябва през целия си живот тази мисъл да ни визи като тежест. Даден ни е един живот, в който евангелиста най-безцеремонно ни съобщава, че трябва да се откажем от всичко, което смятаме за забавно заради някаква си измислица Не на мен тия! Аз няма да прекарам целия си живот в тюхкане, че съм се родила човек и съм грешник. В крайна сметка не съм го задължила тоз бог, ако изобщо го има, да ме създава. И така ... като вече ме е създал ще си живея както пожелая. А ад няма. Нали знаете - жътре в земята има ядро, а бог не живее на небето - там има звезди и вакуум
    Memento moriendum esse!

Цитирай Първоначално написано от Jesus_is_good
    Еми повечето работи които изреди не ги правя по тези причина.
    Аз просто мисля че това трябва да е най-важното в живота на човека.
    Колкото до грешниците,няма никои човек който е живял праведно всички на земята сме грешници БЕЗ изключения,аз просто се старая да права възможно най малко.
    еми то принципно всеки нормален човек се старае да греши по- малко мн ясно

Guest
    Господ Исус = Мога да ти кажа само да духаш.
    Господ Бог и Исус Христос са различни манафи боклук.

ама ти кво си трагнал да казваш и да караш хората да вярват...ти направо като пораснеш ще свормираш няква секта така като гледам кви работи си писал,а тва не е на добре....И аз вярвам в Господ и аз ходя на църква и аз се моля и аз благодаря на Господ за хубавите работи,които ми се случват и за това,което имам...АМА ИЗВИНЯВАЙ ТВА ГО ПРАВИШ ЗА ТВОЕ ЛИЧНО УДОВОЛЕТВОРЕНИЕ И ЗАЩОТО СИ ВЯРВАЩ....а не там защото си прочел сега Библията и си тръгнал да убеждаваш тоя и оня....като си такъв има училища за тая работа....ходи в семинарята да учиш стани поп и готово

Тая тема още ли е тука.. грр . Jesus_is_good много, ама много ми е любопитно на колко си години???

Цитирай Първоначално написано от KiFy
    Тая тема още ли е тука.. грр . Jesus_is_good много, ама много ми е любопитно на колко си години???
    ооо да и на мене,на колко години си?Ти може и да излажеш де ама нищо все пак ако ще излажеш да видим на колко ще кажеш???

Цитирай Първоначално написано от extazygirl
    ооо да и на мене,на колко години си?Ти може и да излажеш де ама нищо все пак ако ще излажеш да видим на колко ще кажеш???
    Няма защо да "лажа" аз.. на 14 съм и имам и други постове тука, така че.. не ми недоволствай.. просто този човечец много ме нервира и затова реших да го питам накрая.. Макар че extazygirl, правилно си му го казала.. но той хич не разбира от дума, жалко.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    да...първото нещо,което се запитах беше''На колко си години бе?'' така,4е зашо не ни светнеш малко и по този въпрос? А пък дали вярвам във Исус...ми да ти кажа 4есно,не знам във какво да вярвам Другият ми въпрос е...ти какво?Мислиш си,4е като умреш,ще отидеш в Рая ли?Ще станеш ли ангел?а? Мисли логи4но,защото след смъртта няма задгробен живот Ииии...ако си пък толкова сигурен,4е като умреш,после ще станеш ангел,ми се яви и ми кажи къде съм згрешила,когато съм го писала тва

Град
    тва по горе се отнасяше за Jesus_is_good

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt

Добре, че поясни.. Мислех, че е за мене.. то е хубаво човек да вярва на нещо, да се крепи нали, но този Jesus_is_good просто прекалява, чак ме дразни.. аз се опитах да му го кажа (на първите страници съм някъде ), но няма полза - отказвам си, всеки си вярва различно, нали затова сме и различни хора, да е по-весело .

Добре, че поясни.. Мислех, че е за мене.. то е хубаво човек да вярва на нещо, да се крепи нали, но този Jesus_is_good просто прекалява, чак ме дразни.. аз се опитах да му го кажа (на първите страници съм някъде ), но няма полза - отказвам си, всеки си вярва различно, нали затова сме и различни хора, да е по-весело .
    то и при мен въпроса за годините не се отнасяше за теб,а към него

то и при мен въпроса за годините не се отнасяше за теб,а към него
    Много се извинявам

На 15 съм и да секи си вярва в квото си иска (но малко в каквото трябва) пак и как можеш да си сигорен/на че няма задгробен живот щом не си умирал/а?

Град
    Еми и ти не си умирал,и ти не знаеш Гледам ЛОГИ4НО на въпроса дали има задгробен живот.Няма Рай нито Ад.Под земята е земното ядро,където има много лава.А ''там горе'' където си мислят някои хора,4е отиват,всъщтност е Космоса. И ти го знаеш тва дори.Като вярваш,4е има Рай, и има Ад...къде са според теб?По скоро да вярвам в извънземните отколкото във задгробния живот

Цитирай Първоначално написано от Jesus_is_good
    На 15 съм и да секи си вярва в квото си иска (но малко в каквото трябва) пак и как можеш да си сигорен/на че няма задгробен живот щом не си умирал/а?
    тц тц тц и как може като си някво лапе на 15 години да раздаваш толкова акъл,аз мога да ти гарантирам че след някоя и друга годинка няма да мислиш по този начин по който сега.Живей си живота и не се занимавай с глупости,а в Господ си вярвай и го почитай колкото искаш няма лошо

На мен ми се струва, че като отрасне още малко, ще може да си основе секта. Сигурно ще е по-популярна от тая на Петър Дъбов и по-фанатична от тази на Свидетелите на Йехова
    Memento moriendum esse!

Guest
    mdae qsno.....em kfo da ti kaja vqrvai jivei pravedno no vs e napulno izkriveno ot curkvata i dr institucii az sum na mnenie 4e trqq da si dobur 4ovek no da si jivee6 kakto ti se iska za6toto nali znae6 kfo se kazva
    "prekaleniq svetec i na Boga ne e drag"
    tui 4e obi4ai bog i xorata no si jivei jivota za6toto ludorii moje samo v nego da pravim....... :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си