.
Отговор в тема
Страница 6 от 12 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 279
    Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Еми и ти не си умирал,и ти не знаеш Гледам ЛОГИ4НО на въпроса дали има задгробен живот.Няма Рай нито Ад.Под земята е земното ядро,където има много лава.А ''там горе'' където си мислят някои хора,4е отиват,всъщтност е Космоса. И ти го знаеш тва дори.Като вярваш,4е има Рай, и има Ад...къде са според теб?По скоро да вярвам в извънземните отколкото във задгробния живот
    mn pravilno nqma ad i RAI ..tva e izmislica za uspokoenie na horata..a isus moje i e da e imalo nqkoga no az li4no ne vqrvam 4e i sega go ima
    .!.

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Jesus_is_good, ти си фанатик.

Правилно

Град
    zavod zapoluprovodnici

MOLQ VI !!!! SPRETE TEZI SEKTANTI !!!! TE SA NAVSQKUDE!!!!
    OMRUZNA MI OT GADNITE VQRVATI !!
    NI6TO NE RAZBIRATE- GRUMNETE SE
    ae kato ti tolkova vajen dokaji 4e e jiv i 4e go ima

prosoto e ujasno i propagandata e navsqkude
    PVC mOjE6 Li BeZ RuCe
    LeKa Vi PrUsT
    SpOrEd MeNe SmIsUl ImA SaMo V DeTcKaTa GrAdInA

Хора нали знете че секи сам си решава съдбата аз знам че Господ ще ни съди всички а пак вие ако искате го отричайте нали знете че всеки има свободна воля,след смърта си просто ще отговаряте за делата си.
    Бог да ви благослови
    Ако съм сектант както може би повечето мислят значи и попа в църквата е сектант нали?Или хората в манастирите?
    Аз се опитах да покажа че има нещо повече от "бичи айляк и тва е!"
    Но явно всичко е било напразно,ако все още има някой които мисли че може би има нещо повече,ако иска да ми пише.

Цитирай Първоначално написано от Jesus_is_good
    Хора нали знете че секи сам си решава съдбата аз знам че Господ ще ни съди всички а пак вие ако искате го отричайте нали знете че всеки има свободна воля,след смърта си просто ще отговаряте за делата си.
    Бог да ви благослови
    Ако съм сектант както може би повечето мислят значи и попа в църквата е сектант нали?Или хората в манастирите?
    Аз се опитах да покажа че има нещо повече от "бичи айляк и тва е!"
    Но явно всичко е било напразно,ако все още има някой които мисли че може би има нещо повече,ако иска да ми пише.
    съгласна! всеки си има правото да вярва в каквото си иска. и така...въпроса беше вярвате ли?....отговора ми е: ДА

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    ami da vqrvamm,....
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Град
    Пловдив
    много сте ми станали набожни бе пу на батко дечицата =D> на интерсени ли са праите нз не вярвам в задгробния живот нито в господ кръстен съм ама в църква не влизам само за бабички и лелки е цялата работа

ЦЪКНИ ЦЪКНИ :twisted <----------- казах ти

emi vqrvam da.....ama ne sam mn nabojna,ako moga taka da se izrazq...

Град
    zoo york
    човек е създал божествата обратното още не е доказано
    Pet zaredeni pistoleta pravqt ra-ta-ta-ta ednovremenno i padash nazad broq do pet i kato pet pr1sta stisnati v iumruk chupim kr1sta i uhoto ti s1s zvuk

Идеята за това, че трябва да сме вярващи понеже иначе бихме били наказани е .... сещате се
    Всички тея наказания и т.н. са най-вероятно измислени от хората преди, за да накарат другите хора да вярват и по-скоро да бъдат "активни" във вярата си, т.е. добри, т.е. да не вършат простотии. А в днешно време не върви много да заплашваш човек с Деня на Страшния съд, нали

Всеки си преценява сам, аз лично вярвам. И то не толкова че е имало Исус и т.н., не ходя на църква особено често, а вярвам че има нещо по-висше.. абе ко се обяснявам, пак няма да се разберем. Правете квото искате в крайна сметка, само без насилствени работи че е сложно тогава
    "...I will take vengeance upon my enemies and I will repay those who haste me"

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Абе...да бе...бярвайте си вие,аз гледам логи4но на нещата ако някой иска да види какво съм писала да отиде на предишната страница Jesus_is_good имам един въпрос като поотраснеш възнамеряваш ли да ставаш поп? нищо ли4но,просто питам...а и като си тръгнал така да отговаряш така открито на хорицата,които не вярват,защо да не питам?

Град
    The endless river
    вярвам да......доста пъти съм се молил на господ и в трудни моменти нещата са се управяли.Последната случка която ме кара да вярвам беше когато си свалих златното кръстче и отидох да играя мач......железната врата буквално се стовари върху главата ми и добре,че е от малките та не ми стана нищо сериозно.Имам и още много причини да вярвам,но тях ще запазя за себе си.
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Guest
    Цитирай Първоначално написано от PINK_FLoyD
    вярвам да......доста пъти съм се молил на господ и в трудни моменти нещата са се управяли.Последната случка която ме кара да вярвам беше когато си свалих златното кръстче и отидох да играя мач......железната врата буквално се стовари върху главата ми и добре,че е от малките та не ми стана нищо сериозно.Имам и още много причини да вярвам,но тях ще запазя за себе си.
    О, да . Може ли тогава да ми обясите аз никога като не съм си слагала кръстче и като само хуля бога и отричам съществуването му (подкрепяйки се с нужните аргументи) защо досега не са ме блъснали десет тира, които да ми смажат мозъка? Минавам всеки ден под Дунав мост, където бъка от тирове. На опашка винаги има поне 50-тина. Защо никога на главата ми не са падали врати или тежки предмети. Няма такива глупости, че нещо те пазило. Най-малкото ... амулетите и символите водят началото си од древен Египет. Да не би да вярваш в Озирис? И не ме слашвайте с това "Ще те чуе бог, не говори така, може да ти стане нещо". Аре обяснете ми

Господ ти помага.Наказанието си ако не се покаеш ще получиш след смъртта си.

Guest
    ze da stava banalno ateistite se prismivat a pi4a det si pada leko fanatik povtarq samo
    "pokaite se za da jiveete sled smurta si"
    ni6to nqq da promeni6 e kfo postoqno pou4ava6 xorata koito iska si vqrva koito ne iska ne.....

Лошото е че е очевидно творението и твореца а всички го отричат защото не им отърва.Пълно е с доказателсва които не виждат света защото хората просто не искат да бъдат държани отговорни за грешките си,но ще бъдат всички!
    не желая на никой лошо просто да забележите че тоя свят е пълен с лъжи.И има само една истина.Надявам се да стигна до някой който щр се обърне от греховния си живот (всеки е грешник)
    Колкото до това защо тук Господ ни помага а не ни наказва:
    Еми в стария завет хората са плащали за греховете си.Но сега Исус умря за да има прошка за греха ни,за това Господ не ни наказва тук.
    Всички ще получим заслуженото си след смъртта.
    Бог да ви благослови.

Цитирай Първоначално написано от Jesus_is_good
    Лошото е че е очевидно творението и твореца а всички го отричат защото не им отърва.Пълно е с доказателсва които не виждат света защото хората просто не искат да бъдат държани отговорни за грешките си,но ще бъдат всички!
    не желая на никой лошо просто да забележите че тоя свят е пълен с лъжи.И има само една истина.Надявам се да стигна до някой който щр се обърне от греховния си живот (всеки е грешник)
    Колкото до това защо тук Господ ни помага а не ни наказва:
    Еми в стария завет хората са плащали за греховете си.Но сега Исус умря за да има прошка за греха ни,за това Господ не ни наказва тук.
    Всички ще получим заслуженото си след смъртта.
    Бог да ви благослови.
    Абе човек... аз нямам нужда да знам дали има някой горе и ако има кой е той, как изглежда и т.н. Също така нямам нужда от страх, който да ме кара да стоя в "правилния път". Трябва да признаем че всеки има свое разбиране за религията
    "...I will take vengeance upon my enemies and I will repay those who haste me"

Guest
    izcelenieto na bolnite .... vsichko e psihika , kogato mn silno jelaesh neshto ti suznatelno ili ne naso4vash sobstvenata si energiq i se polu4avat rezultati koito se obqsnqvat s "bog" a vsushtnost moje prosto nqkoi blizuk na bolniqt da e naso4il energiq kum nego ... vseki 4ovek e gospod ... gospod nad sebe si i ne gospod e suzadl nas a nie nego ... za da imame vqra v neshto ... no zashto ?! nima sa malko voinite ubiistvata nasilieto na tazi zemq .. ako imashe tolkova dobur "bog" shteshe li da nakazva nevinni de4ica da umirat ot glad ... 10tte boji zapovedi .. ta tova ne sa li 4isto 4oveshki principi ?!

Теида
    Guest

В грешка си, Jesus_is_good

Първо разясни защо мислиш, че на хората не им оттърва да кажат: Света е създаден от Бог. Какво губят те. Всъщност нищо не губят, защото никой човек не може да каже, че той е създал света. За всяко нещо си има причина. Според теб каква е причината за това?
    хората просто не искат да бъдат държани отговорни за грешките си,но ще бъдат всички!
    На този цитат отговарям с цитат:
    Чудно е, че смъртните хора за всичко винят боговете! Идело злото, възкликват, от нас. Но дали чрез безумство мимо съдбата нерядко глупци си навличат погибел?
    Идеята е, че е много по-лесно да виниш Бога за своите грешки. И ако не успееш да направиш нещо да кажеш, че бог ти е виновен. Това за мен са жалки хора . Много жалки. Човек сам кове съдбата си. Ако прецакаш нещо в живота си е много по-лесно да обвиниш някой друг, но не себе си и е прекалено изгодно - за да не ти тежи да съвестта и да се ядосваш. Обаче в повечето случаи хората сами са си виновни за това, което им се случва. Интересно ми е това за изкуплението на греховете. Признавам, че не съм чела цялата Библия просто защото ми стана скучна, но искам да ми кажеш защо Бог позволява сина му да умре заради човешките грешки. Т.е по какъв начин смътта му може да изкупи човешкия грях пред Бог . Нима на Бог не му е мъчно за сина му - толкова праведен. Аз не виждам полза от тази смърт, защото както виждаш грешките и греховете на хората ги има все още. Та ... отговори ми на тези въпроси. Ако може да намериш точните цитати от Библията, би било още по-интересно Лек ден на всички!

Не вярвам в господ,въпреки,че съм кръстена..
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

Цитирай Първоначално написано от Naked in the wind
    Не вярвам в господ,въпреки,че съм кръстена..
    не та е срам ...........ама зимаш поаръците на коледа а
    за всички във форума вече сме аверчета свои хора не казвайте бог, господ и т.н просто ме4ка

Повече от фен
    Не, не вярвам...Нямам нищо против тези които вярват и против него (ако все пак съществува, а аз греша) Те наще незнаят,че не вярвам...Баща ми сигурно ще ме накълца ако разбере Аз не вярвам, може би защото прекалено много вярвах преди..и ко стана? нищо...

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Мега фен Аватара на quench
    http://youtube.com/watch?v=vuoikGySw80

http://youtube.com/watch?v=vznBzkIFmQo

be;ieve in god - he's real

the old dusche-bag grandpa...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

SATHANAS
    Guest
    HAIL SATAN!

Guest
    знаете ли че точно за такова отношение кам вярата е прорукувано от преди около 2000 години.Не очаквах нещо особено но се надявам да съм стигнал до някой ако някой има въпроси ЛИ на jesus_is_good

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си