- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли в Господ Исус
Колко требе си напушен или надрусан да пишеш такива неща в тоя раздел![]()
Прочети ми мнението тук че ме мързи да се занимавам с твойте надбожни глупости !Първоначално написано от Анонимко
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php...psed&sb=5&bc=1
ако искаш да ми кажеш нещо пиши ми на ЛС !
На госта мога само да кажа, че няма нищо лошо да е пророкувано такова отношение към вярата. Обаче се чудя как хората са стоели 2000 години и са слушали глупостите на отчетата.
zmey,прочетох ти мнението от клубовете и съм напълно съгласна с теб. Особено за това, че с един монотеистичен култ се губят всички политеистични и всички ставаме еднакви. Прибавям, че Борис I е педал и е бил надрусан като е взел такова решение![]()
. Да живее Владимир Расате ( Макар да е умрял)
Memento moriendum esse!
Да-вярвам!А към невярващите (убедена съм,че има такива тук)
да не би да смятате,че човека е произлязъл от маймуната?
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Не знам дали е произлязъл от маймуната, но определено не е създаден от вашия измислен господ/бог.Първоначално написано от gabrielka@a
Haahahahahahaaha
HAIL SATAN!!!
O' mighty Lord of the Night. Master of beasts. Bringer of awe and
derision. Thou whose spirit lieth upon every act of oppression, hatred
and strife. Thou whose presence dweleth in every shadow. Thou who
strengthen the power of every quietus. Thou who sway every plague and
storm. Harkee. Thou art the Emperor of Darkness. Thou art the king of
howling wolves. Thou hath the power to force any light in wane. Sans
mercy. Sans compassion nor will to answer whosoever asketh the why.
Thy path is capricious but yet so wide. With no such thing as an
impediment to strong. Every time thou consecrate me to another secret
of Thine.I take another step towards Thy Pantheon. Forever wilt I
bleed for Thee. Forever wilt I praise Thy dreaded name. Forever wilt I
serve Thee. Thou shalt forever prevail.
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Доказано е че Исус е съществувал някога , също е доказано че не е никакъв господ.
И незнам кой ти е вкарал тая муха в главата че еволюцията не съществува. Ако не съществува еволюцията тогава как според теб са се създали всички разновидности на живота?
Можеби Исус е слязъл от небето с вълшебната пръчка и я е размахал?
Приятелю сабуди се! Единствения господ който съществува е природата. Единствено тя може да реши кога и каде какво да е времето , кога и каде да има земетресение , кога и каде да се роди нов живот .
А тези необясними неща за които говориш се наричат Природни феномени.
с 3 думи : ВСИЧКО Е НАУКА !!!
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
trqa da sym typ 4e da pro4eta si4kite 11 stranici. samo 6e vi kaja 4e nie ne sme nai-vis6ite. vse pak vqrvam v gospod toest v dobroto!
Аз не вярвам в никъв бог.Първо с нищо не съм забелязал присъствието му,второ е доста тъпо.Вярвам си в някък мой бог и си спазвам принципите в който вярвам и според които съществувам.
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Чувал съм за зевс но, Исус него знам..
не мога да вярвам в нищо друго освен здравето, парите, секса, и щастието.
За всеки случай не ми е интересно да вярвам в нещо което не е доказано, нито пък не се вижда..
Да, привърженик съм на теорията за изнвънзмените, които са си правили генни експерименти с маймуните. Има много доказателства, наскоро гледах интересен филм. И учените не можаха да оборят тази теория. Така, че бог и боговете са извънземни (поне засега)Първоначално написано от gabrielka@a
![]()
Да, привърженик съм на теорията за изнвънзмените, които са си правили генни експерименти с маймуните. Има много доказателства, наскоро гледах интересен филм. И учените не можаха да оборят тази теория. Така, че бог и боговете са извънземни (поне засега)Първоначално написано от gabrielka@a
![]()
Ахахахаха това ще да е!Първоначално написано от HaDeSsDauGhTeR
![]()
Баси, до какво води гледането на филми като стар трек (ако така се пише)...![]()
КАКВО ПРАВИ ТАЗИ ТЕМА ТУК??! И КАКВО ОБЩО ИМА ГОСПОД С ТЕМИТЕ ЗА НАРКОТИЦИ,АЛКОХОЛ И ЦИГАРИ ... "
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
Един от малкото начини успяли да искарат наркомани от боклука е религията и господ бог, така че подкрепям темата да е тук.Първоначално написано от HouseSoul
ДА, това е начина!Първоначално написано от Мо6no
Трябва да се обърнат към Бог и той ще им даде сили да се спасят от звяра(наркотиците)!
1. В начало Бог сътвори небето и земята.
1. Рече Бог: да бъде светлина. И биде светлина.
2. Сушата Бог нарече земя, а събраните води - морета. И видя Бог, че това е добро.
3. И сътвори Бог всякакъв вид животни-влечуги.И видя Бог,че това е добро.
Отче, готов ли си да съдействаш в този раздел, за да помогнеш на объркалите се хора избрали лошия път?Защото някои от църквата обикновено бягате когато стане дума за хора с проблеми, защото те нямат пари и няма какво да им вземете. Не говоря за теб, а за някои (доста) твои колеги.
a we hora kakto kazva ba6ta mi,vsi4ko e do psihika!!!
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Смешно е да сравняваш религията с наркотиците. Религията не вреди на здравето, а и учи на добродетели.Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
Айде кажи ми сега в съвремието тук в България... колко млади хора са умряли, защото вярват в христовия кръст и колко са умрели, защото са се блъскали с разни наркотици.Първоначално написано от Lake_bodom
Подкрепям и идеята затворници да повярват в религията, след като това ще им помогне да станат нормални граждани на обществото.
Това може и да не е толкова лошо като идея. Все едно да упоиш агресивно животно.Подкрепям и идеята затворници да повярват в религията, след като това ще им помогне да станат нормални граждани на обществото.
Не мрази толкова религията. Тези отгоре като навсякъде може и да грабят яко, но тя кара доста хора да се движат според дадени норми и да не правят глупости.