.
Отговор в тема
Страница 8 от 12 ПървиПърви ... 456789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 279
    Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Ако нямат своя собствена ценностна система и използват тази която им дава религията, значи имат проблем.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Не е нужно хората да имат собствена ценостна система, а тя да няма големи разминавания с обществената и действията им да не са против това, което обществото смята за редно. По-добре да имат чужда ценностна система, отколкото като тези, които пишат в този раздел за "яките филми", в които влизат.

Не точно,но си вярвам в други неща

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами не съм от най-набожните вобще даже ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Jesus_is_good пътя по който си тръгнал е правилен и се надявам и други да го последват.Радвам се,че си намерил правилно осмислено развитие.
    Моето мнение е че няма как да се докаже дали има Бог или не и няма смисъл да го натрапваш на хората,защото единственото нещо което ще получиш е обиди и подигравки.Лично аз приемам Библията като универсално средство за достигане на истината,но не и единственото.Вярата е във всеки един от нас,но може би вече по-малко е забелязваме.
    Искам да споделя с Вас някои факти,които са неоспорими.В резултат от развитието на чов.прогрес се стига до проблеми като:
    -рязко увелечение на машини използващи горива
    -замърсяване на природната среда
    -химизация в селското стопанство и бита на хората
    -унищожаването на горите и различни насъждения
    Неблагоприятното въздействие на човека върху природата за да задоволи своите нужди от различно естество рязко са се увеличили.В резултат на това са се появили болестите като рак,спин и други.
    Също могат да се посочат още:
    Нарастване на въоражаването в това число -атомни,химически,психотрон ни и др.оръжия
    -развитие на локални войни
    -тероризъм
    -наркотрафик и контрабанда
    Всички тези неща които изброявам(има и много още)рано или късно ще ни доведат към гибел.Според мен в нас хората е заложено да се мислим за неповторими,всемогъщи и прочие.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Не ... определено не вярвам аз съм Атеист ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Da vqrvam o6te ot mnogo muni4ka
    Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!

Еми да вярвам ..

Wie ste nenormalni!!!!!!!

вярвам
    The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.

Голям фен Аватара на CaSsIe
    абе дееа убихте ме кфи са тея глупости к'во ше обясняваш бе?ае кат' си толкова отворен обясни защо умират толкова мн деца?!?Дето не са направили нищо на никой и нямат никакви "грехове"....пффф!!!кфо ти е обяснението щото аз не го разбирам...еволюцията била лъжа айда дай някфо доказателство че Бог не е лъжа...ама не с тия как хора се изцеляват от некфи глупости и бля бля...друго де...ай зариби ме с тия секатански простотии да виим дали ше успееш

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от HouseSoul
    КАКВО ПРАВИ ТАЗИ ТЕМА ТУК??! И КАКВО ОБЩО ИМА ГОСПОД С ТЕМИТЕ ЗА НАРКОТИЦИ,АЛКОХОЛ И ЦИГАРИ ... "
    и аз тва се питам!?

Цитирай Първоначално написано от Jesus_is_good
    библията сама по себе си е доказателство 4е е от Господ
    1-предсказания
    2-има неща които не могат да бъдат написани от хора
    3-в библията се споменава за динозаври "не разбира се директно" но описва огромни животни
    4-предсказанията в книгата Откровение в момента се збъдват
    Пише се "сбъдват". Това първо. Второ, чел ли си Откровение? Ама от край до край? Защото аз съм го чел и за мене е толкова неясно и неконкретно написано, че може да се пригоди за всичко.

И все пак, ако ми кажеш какво от Откровение се е случило досега, в последните 25 "апокалиптични" години, с удоволствие ще побеседвам с тебе.

Цитирай Първоначално написано от Jesus_is_good
    2-има неща които не могат да бъдат написани от хора
    Вземи чети. Аман от фанатизирани илитерати. Има и други книги, освен Библията.
    I'll take pleasure in guttin' you, boy.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Вярвам.

Носи се предание- кръвни потомци на Исус има и до ден днешен.

Хм,всеки вярва в нещо,всеки се чуди наистина на чудесата които му се случват. Всеки понякога има нужда да се помоли за нещо,всеки понякога таи надежда за нещо! ГОСПОД,ИСУС ИЛИ БОГ е общо наименование на според мен тази някаква СИЛА,някаква тайнственост която едва ли някой ще види като образ!
    Попринцип,не съм много религиозна,според мен всичко е проста физика и химия. но не е точно така,можем да си обясним всички явления процеси и така нататък....но как ще обясним чувствата? психиката? те са някаква си съвсем отделна наука....Има неща които не можем да си обясним,затова всички тези неща се смятат от цял свят за дела на Бога в който вярват.

Град
    Кисдорф Третият Райх
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Хм,всеки вярва в нещо,всеки се чуди наистина на чудесата които му се случват. Всеки понякога има нужда да се помоли за нещо,всеки понякога таи надежда за нещо! ГОСПОД,ИСУС ИЛИ БОГ е общо наименование на според мен тази някаква СИЛА,някаква тайнственост която едва ли някой ще види като образ!
    Попринцип,не съм много религиозна,според мен всичко е проста физика и химия. но не е точно така,можем да си обясним всички явления процеси и така нататък....но как ще обясним чувствата? психиката? те са някаква си съвсем отделна наука....Има неща които не можем да си обясним,затова всички тези неща се смятат от цял свят за дела на Бога в който вярват.
    не те е срам
    http://zazz.bg/play:ac0692f8
    Meine Ehre heisst Treue !

Не,вярвам в шарените си чорапи :P
    Ако трябва да съм честна...не,не вярвам.

Walk go home boy...

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от dobrotomomche
    Jesus_is_good пътя по който си тръгнал е правилен и се надявам и други да го последват.Радвам се,че си намерил правилно осмислено развитие.
    Моето мнение е че няма как да се докаже дали има Бог или не и няма смисъл да го натрапваш на хората,защото единственото нещо което ще получиш е обиди и подигравки.Лично аз приемам Библията като универсално средство за достигане на истината,но не и единственото.Вярата е във всеки един от нас,но може би вече по-малко е забелязваме.
    Искам да споделя с Вас някои факти,които са неоспорими.В резултат от развитието на чов.прогрес се стига до проблеми като:
    -рязко увелечение на машини използващи горива
    -замърсяване на природната среда
    -химизация в селското стопанство и бита на хората
    -унищожаването на горите и различни насъждения
    Неблагоприятното въздействие на човека върху природата за да задоволи своите нужди от различно естество рязко са се увеличили.В резултат на това са се появили болестите като рак,спин и други.
    Също могат да се посочат още:
    Нарастване на въоражаването в това число -атомни,химически,психотрон ни и др.оръжия
    -развитие на локални войни
    -тероризъм
    -наркотрафик и контрабанда
    Всички тези неща които изброявам(има и много още)рано или късно ще ни доведат към гибел.Според мен в нас хората е заложено да се мислим за неповторими,всемогъщи и прочие.
    Би ли ми обяснил по-подробно,какво общо има изкуствено създадена в лабораторни условия болест като СПИН с унищожаването на горите и различните насъждения?
    Човекът сам по себе си е зъл.Много гаден и зъл.Затва прецаква не само себе си,а и тея след него.
    А това в какво си вярвам си е само моя работа.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Превода куца на български. Прочети го на английски. Никъде не пише, че са точно 25. Може да са 5. Събитията, описани в Откровение ще се случат в най-скоро време. Не се притеснявай.
    Чел съм и на английски. Няма разлика.

Иди на biblegateway.com и сравнявай колкото си щеш. Ако има неточности, те са в преводите от арамейски на староанглийски и старонемски, от староанглийски на средновековен английски и така нататък по веригата. Хвани една най-нормална книга на английски и превода й на български и виж за какви разлики става дума, камо ли за книга, която е минала през безчет преводи на безчет езици. Кой какво разбрал, за коя дума нямало еквивалент... нищо чудно Дева Мария наистина да не е била девствена, а просто преводача само такава дума да е имал.
    I'll take pleasure in guttin' you, boy.

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Що спря да отговаряш бе?!Чакам си великото обяснение относно смъртта на децата и подкрепям всички други мнения за спин-а и т.н. и ако и за тях дадеш смислено обяснение евалата =D>

Град
    Пловдив
    Бла бла бла

кажете нещо по-инересно, де, исус е бил хомосекуалист, моисей е бил корумпиран, свети йоан е бил травестит, нещо такова

Град
    Кисдорф Третият Райх
    Цитирай Първоначално написано от petela mi qnko
    Бла бла бла

кажете нещо по-инересно, де, исус е бил хомосекуалист, моисей е бил корумпиран, свети йоан е бил травестит, нещо такова
    не говори глупости бе

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Eрнст Баркман
    Бла бла бла

не говори глупости бе
    кво ще ми направиш, ще ме анатемосаш? мога да правя каквото си искам, бог ще ме накаже после

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    Кисдорф Третият Райх
    Цитирай Първоначално написано от Eрнст Баркман
    Бла бла бла

не говори глупости бе
    кво ще ми направиш, ще ме анатемосаш? мога да правя каквото си искам, бог ще ме накаже после
    не се подиграваи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си