- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли в Господ Исус
Ако нямат своя собствена ценностна система и използват тази която им дава религията, значи имат проблем.
Не е нужно хората да имат собствена ценостна система, а тя да няма големи разминавания с обществената и действията им да не са против това, което обществото смята за редно. По-добре да имат чужда ценностна система, отколкото като тези, които пишат в този раздел за "яките филми", в които влизат.
Не точно,но си вярвам в други неща
ами не съм от най-набожните вобще даже ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Jesus_is_good пътя по който си тръгнал е правилен и се надявам и други да го последват.Радвам се,че си намерил правилно осмислено развитие.
Моето мнение е че няма как да се докаже дали има Бог или не и няма смисъл да го натрапваш на хората,защото единственото нещо което ще получиш е обиди и подигравки.Лично аз приемам Библията като универсално средство за достигане на истината,но не и единственото.Вярата е във всеки един от нас,но може би вече по-малко е забелязваме.
Искам да споделя с Вас някои факти,които са неоспорими.В резултат от развитието на чов.прогрес се стига до проблеми като:
-рязко увелечение на машини използващи горива
-замърсяване на природната среда
-химизация в селското стопанство и бита на хората
-унищожаването на горите и различни насъждения
Неблагоприятното въздействие на човека върху природата за да задоволи своите нужди от различно естество рязко са се увеличили.В резултат на това са се появили болестите като рак,спин и други.
Също могат да се посочат още:
Нарастване на въоражаването в това число -атомни,химически,психотрон ни и др.оръжия
-развитие на локални войни
-тероризъм
-наркотрафик и контрабанда
Всички тези неща които изброявам(има и много още)рано или късно ще ни доведат към гибел.Според мен в нас хората е заложено да се мислим за неповторими,всемогъщи и прочие.
Не ... определено не вярвам аз съм Атеист ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Da vqrvam o6te ot mnogo muni4ka![]()
Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!
вярвам![]()
![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
абе дееа убихте мекфи са тея глупости к'во ше обясняваш бе?ае кат' си толкова отворен обясни защо умират толкова мн деца?!?Дето не са направили нищо на никой и нямат никакви "грехове"....пффф!!!кфо ти е обяснението щото аз не го разбирам...еволюцията била лъжа
![]()
![]()
айда дай някфо доказателство че Бог не е лъжа...ама не с тия как хора се изцеляват от некфи глупости и бля бля...друго де...ай зариби ме с тия секатански простотии да виим дали ше успееш
![]()
![]()
и аз тва се питам!?Първоначално написано от HouseSoul
![]()
Пише се "сбъдват". Това първо. Второ, чел ли си Откровение? Ама от край до край? Защото аз съм го чел и за мене е толкова неясно и неконкретно написано, че може да се пригоди за всичко.Първоначално написано от Jesus_is_good
И все пак, ако ми кажеш какво от Откровение се е случило досега, в последните 25 "апокалиптични" години, с удоволствие ще побеседвам с тебе.
Вземи чети. Аман от фанатизирани илитерати. Има и други книги, освен Библията.Първоначално написано от Jesus_is_good
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
Вярвам.
Носи се предание- кръвни потомци на Исус има и до ден днешен.![]()
Хм,всеки вярва в нещо,всеки се чуди наистина на чудесата които му се случват. Всеки понякога има нужда да се помоли за нещо,всеки понякога таи надежда за нещо! ГОСПОД,ИСУС ИЛИ БОГ е общо наименование на според мен тази някаква СИЛА,някаква тайнственост която едва ли някой ще види като образ!
Попринцип,не съм много религиозна,според мен всичко е проста физика и химия. но не е точно така,можем да си обясним всички явления процеси и така нататък....но как ще обясним чувствата? психиката? те са някаква си съвсем отделна наука....Има неща които не можем да си обясним,затова всички тези неща се смятат от цял свят за дела на Бога в който вярват.
не те е срамПървоначално написано от bqsna_teenagerka
Не,вярвам в шарените си чорапи :P![]()
Ако трябва да съм честна...не,не вярвам.
Walk go home boy...
Би ли ми обяснил по-подробно,какво общо има изкуствено създадена в лабораторни условия болест като СПИН с унищожаването на горите и различните насъждения?Първоначално написано от dobrotomomche
![]()
Човекът сам по себе си е зъл.Много гаден и зъл.Затва прецаква не само себе си,а и тея след него.
А това в какво си вярвам си е само моя работа.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Чел съм и на английски. Няма разлика.Първоначално написано от TheNightRider
Иди на biblegateway.com и сравнявай колкото си щеш. Ако има неточности, те са в преводите от арамейски на староанглийски и старонемски, от староанглийски на средновековен английски и така нататък по веригата. Хвани една най-нормална книга на английски и превода й на български и виж за какви разлики става дума, камо ли за книга, която е минала през безчет преводи на безчет езици. Кой какво разбрал, за коя дума нямало еквивалент... нищо чудно Дева Мария наистина да не е била девствена, а просто преводача само такава дума да е имал.
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
Що спря да отговаряш бе?!Чакам си великото обяснение относно смъртта на децата и подкрепям всички други мнения за спин-а и т.н. и ако и за тях дадеш смислено обяснение евалата =D>![]()
![]()
![]()
Бла бла бла
кажете нещо по-инересно, де, исус е бил хомосекуалист, моисей е бил корумпиран, свети йоан е бил травестит, нещо такова
не говори глупости беПървоначално написано от petela mi qnko
![]()
кво ще ми направиш, ще ме анатемосаш? мога да правя каквото си искам, бог ще ме накаже послеПървоначално написано от Eрнст Баркман
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
не се подиграваиПървоначално написано от petela mi qnko