- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли в Господ Исус
що, няма закони, които да ми забраняват да си изразявам мнението относно религиитеПървоначално написано от Eрнст Баркман
докато има закони относни нацистските символи например...
да си чувала за морал бе моите обеждения са друга темаПървоначално написано от petela mi qnko
Аз вярвам до някаква степен.. понякога наистина чувствам, че има някой отгоре..Първоначално написано от Jesus_is_good
но Jesus_is_good, моля те недей да убеждаваш тези, които не вярват.. че той съществува.. защото на теб като нищо може би са ти промили мозъка в някоя секта.. и не е ясно дали въобще знаеш какво говориш.. всеки има право на мнение.. не убеждавай другите в това, което мислиш ти..
Твърдо не ... няма смисъл да си оправдавам мнението. Вярвам в сила, но определено нищо общо с библията бог и всичко останало. По склонна съм да вярвам в нещо като матрица, но не и в комерсиални заблуди.
Смъртта не е най-голямата загуба, по-голяма загуба е това, което умира в нас докато сме живи!
аз вече вярвам! в името на Свещената Римска Империя!!!
![]()
да в името на императора да избием еретиците
Само като прочета заглавието на темата - Вярвате ли в Господ Исус , ми става ясно колко "вярващ" човек я е написал. Този г-н Господ Исус да не би да е някакъв нов персонаж в Библията ?![]()
темата ме развесели ако не друго![]()
Light The Universe
Прочистване в три стъпки:
1. Използваме стандартна процедура "Може ли Господ да създаде църква, която да не може да видгне във въздуха?"
2. Следва волна рпограма - диба, дъщерята на портиера, месомелачка, целуката на Св. Антоний и пр.
3. Аутодафе на площада.
напред, смели войни христови!
не се подиграваиПървоначално написано от quench
Не вярвам в нещо,което не съм видяла с очите си.
От кога форума се превърна в място за сектанти? До 5 минути мога да ти направя прилично изглеждаш сайт, със статия как малките зелени човечета тарашат апартамента ти прибирайки мръсните ти чорапи. Интересно е колко лесно бива манипулиран "не-узрелия" мозък. И преди да се вдъхновяваш от тъпи статии в интернет, и ютуб клипчета, вземи прочети библията поне, че само като видя заглавието на темата ми досмешава.
Дори не знаеш кой е Исус, а си тръгнал да ни убеждаваш от къде адбажа изгрява слънцето. Религията се базира на ВЯРА не на доказване, или вярваш, или не, няма много място за логика и обяснения, иначе става сложно.
![]()
Silence! I kill you!
верно е това!
Only blind faith is a just cause!
Нали така, драги сектанти?
Аз да вярвам???![]()
Само атеизъм![]()
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Такива неверници като теб трябва да се изгарят на кладаПървоначално написано от Neo-Communist Power
![]()
Нямаш никакъв морал, терорист взривяващ църкви![]()
Религията е опиум за народа!Първоначално написано от Democrat
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Виж кой го казва, комунистите създадоха най-големия опиум - комунизма. Сталинските репресии и вярата в един измислен Вожд-Бог.Първоначално написано от Neo-Communist Power
![]()
Не.Не вярвам.Вярвам само в себе си и Джа.
По достовени са от някъкъв брадат 30 годишен девственик
ВСЕКИ е вярващ,просто някои го разбират по-късно(когато им се запече задника!)Първоначално написано от Jesus_is_good
Обожавам отговори тип:аз вярвам само в себе си...![]()
![]()
![]()
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Да, Иисус се пишеПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
What you give is what you get!
прекалявашПървоначално написано от die_die_my_darling_
![]()
Много, много...Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
![]()
What you give is what you get!
лъмпи бравоПървоначално написано от Desi_etnies
Брей..как ги знаешПървоначално написано от Eрнст Баркман
![]()