- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Министъра реши: В събота на 15 09 бие първият зънец !
То пък ще е голямото учене тогава...като че ли никога не сте ходили на 15ти.Аз ще си отида- както всяка година. Пък и какъв е проблема, че е събота- 15 септември е работен за цяла България.
чесно казано все ми е 1 .. дали в събота или в неделя .... все там ние и мин год на 15 си учехме нищо че е 15!!приятелките ми си отидоха до тяхните училища зеха си програмата и се върнаха а ние УЧИХМЕ... та.. все там не ме бърка особено![]()
учили сте на 15ти?!?Първоначално написано от [b
къде учиш?
Все тая,15 събота,неделя.Ще отида.Така и така ми се случвало и от 1 сеп да съм на даскало, 1 ден няма да ме обърка ни най-малко
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
А бе.. не ми се вярва много. И миналата година се пускаха такива слухове, че ще се почва по-рано, ама не стана така...
А и нас още на 14 ни викат, така че..![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Все ми е едно така или иначе цяла година ще се мъча 1 ден повече не е нищо![]()
е имахме часове... нищо че бяха по 20 или 25 мин нямам спомен вечеПървоначално написано от mid_get
а уча в АГ - Русе
Тряа да ида шот съм в ново даскало а и ми е кеф че ще се запозная с нови хора.
Егати простотията заклевам се.![]()
Everything happens for a reason..
Отговарям на въпросите:
Да от 9 на 15 почва учебната година във сяко едно даскало![]()
da doidat da me hvanat za k*raaz nqma da sum v bg togava... 6ibano oba4e,4e tva 6te mi e 1-va godina v novo daskalo... ama kvo da se pravi
ministura e pederasT
Има ли значение!?
И без това не се учи на 15ти, само да се видиш със съученици и даскали.
На мен тази година ще ми е предпоследна, така че няма как да пропусна!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Какво като е гей министъра ...Първоначално написано от [TNT
Все пак на 15 няма да се учи,само ще си кажем здрасти с класа и учителите.Пък и то ще бъде рано сутринта сигурно.Аз и без това през лятото си проспивам утрините,няма нищо да ми стане от ранното ставане...
[color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc
Ne, savsem nqmah tova predvid. Iskah da kaja, 4e kogato 15 septemvri se pada da bude v nedelq, zna4i li tova, 4e i v nedelq 6te ni karat da otkrivame u4ebnata godina!?Първоначално написано от Lorein
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Но хубавата новина е че ще има време да си оправяме учебниците и тетрадките!
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
abe toq ministar kvo sanuva tva prai mai![]()
![]()
DA MI IZDE ONAQ NEMA DA IDA V SABOTA NA DASKALO
![]()
![]()
![]()
Поправено от ^npocTo^a3^f^
6 точка от правилника!
ph, dobre 6te ti se otrazi da hodi6 redovno na daskalo! tyko vij si se nay4il da pi6e6 s po-malko pravopisni gre6kiПървоначално написано от class
![]()
[quote="hahahahahaha"]abe toq ministar kvo sanuva tva prai mai![]()
![]()
DA MI IZDE ONAQ NEMA DA IDA V SABOTA NA DASKALO
![]()
![]()
![]()
Аз не мисля да ходя също ама ще помисля.
май си няма друга работа освен да измисля глупости, но честно казано ми е все тая.. да, вярно, кой става рано в събота!? Само дето като съм ваканция изобщо губя представа за времето и за това кой ден кой е, така че не е от особено значение.. отиваме да се видим преди да почне мъчението и толкова.. И без това после ще има да ставате доста по-рано..![]()
You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:
НИКОЙ! Кой за Бога ще става в 7 сутринта и то в събота??Първоначално написано от B.Davis
Бе на мен ми е все таз кога ще е 15 септември - събота , неделя , няма значение за мен щото аз почвам на 1 септември(в такваз паралека съм....тц тц тц )