.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 131
    Мега фен
    Град
    София
    То пък ще е голямото учене тогава...като че ли никога не сте ходили на 15ти.Аз ще си отида- както всяка година. Пък и какъв е проблема, че е събота- 15 септември е работен за цяла България.

чесно казано все ми е 1 .. дали в събота или в неделя .... все там ние и мин год на 15 си учехме нищо че е 15!!приятелките ми си отидоха до тяхните училища зеха си програмата и се върнаха а ние УЧИХМЕ... та.. все там не ме бърка особено

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]чесно казано все ми е 1 .. дали в събота или в неделя .... все там ние и мин год на 15 си учехме нищо че е 15!!приятелките ми си отидоха до тяхните училища зеха си програмата и се върнаха а ние УЧИХМЕ... та.. все там не ме бърка особено
    учили сте на 15ти?!? къде учиш?

Голям фен
    Все тая,15 събота,неделя.Ще отида.Така и така ми се случвало и от 1 сеп да съм на даскало, 1 ден няма да ме обърка ни най-малко
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    А бе.. не ми се вярва много. И миналата година се пускаха такива слухове, че ще се почва по-рано, ама не стана така...
    А и нас още на 14 ни викат, така че..
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Ок на 15... става... нямам търпение да видя някои хора от класа ми... ако бяхме всички от един град, щяхме да си се събираме всеки ден... ама не сме... Но никой не каза от колко часа трябва да сме там... От 9 ли?!

Супер фен
    Град
    в килера
    Все ми е едно така или иначе цяла година ще се мъча 1 ден повече не е нищо

Цитирай Първоначално написано от mid_get
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]чесно казано все ми е 1 .. дали в събота или в неделя .... все там ние и мин год на 15 си учехме нищо че е 15!!приятелките ми си отидоха до тяхните училища зеха си програмата и се върнаха а ние УЧИХМЕ... та.. все там не ме бърка особено
    учили сте на 15ти?!? къде учиш?
    е имахме часове... нищо че бяха по 20 или 25 мин нямам спомен вече а уча в АГ - Русе

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Чуди се кво да измисли... що си мисли,че всички =ще се дигнат рано сутринта в събота да ходат на даскало... как не.И без мен може да минат
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Guest
    Тряа да ида шот съм в ново даскало а и ми е кеф че ще се запозная с нови хора.

Голям фен Аватара на Ice
    Егати простотията заклевам се.
    Everything happens for a reason..

Отговарям на въпросите:

Да от 9 на 15 почва учебната година във сяко едно даскало

da doidat da me hvanat za k*ra az nqma da sum v bg togava... 6ibano oba4e,4e tva 6te mi e 1-va godina v novo daskalo... ama kvo da se pravi ministura e pederasT

Голям фен
    Град
    София
    Има ли значение!?
    И без това не се учи на 15ти, само да се видиш със съученици и даскали.
    На мен тази година ще ми е предпоследна, така че няма как да пропусна!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Guest
    Цитирай Първоначално написано от [TNT
    ]da doidat da me hvanat za k*ra az nqma da sum v bg togava... 6ibano oba4e,4e tva 6te mi e 1-va godina v novo daskalo... ama kvo da se pravi ministura e gey
    Какво като е гей министъра ...

Все пак на 15 няма да се учи,само ще си кажем здрасти с класа и учителите.Пък и то ще бъде рано сутринта сигурно.Аз и без това през лятото си проспивам утрините,няма нищо да ми стане от ранното ставане...
    [color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc

Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Мммм, добре. Отиваме на 15, наистина няколко часа не са проблем, ама както каза KaTinCeTy , това значи ли, че ще се учи на 16 в неделя?!?!
    Ne, savsem nqmah tova predvid. Iskah da kaja, 4e kogato 15 septemvri se pada da bude v nedelq, zna4i li tova, 4e i v nedelq 6te ni karat da otkrivame u4ebnata godina!?
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от KaTinCeTy
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Мммм, добре. Отиваме на 15, наистина няколко часа не са проблем, ама както каза KaTinCeTy , това значи ли, че ще се учи на 16 в неделя?!?!
    Ne, savsem nqmah tova predvid. Iskah da kaja, 4e kogato 15 septemvri se pada da bude v nedelq, zna4i li tova, 4e i v nedelq 6te ni karat da otkrivame u4ebnata godina!?
    хаха по логиката на министъра да. то дали събота или неделя- все почивен ден.така че сигурно и неделята биха ни викнали...
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Но хубавата новина е че ще има време да си оправяме учебниците и тетрадките!
    Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.

hahahahahaha
    Guest
    abe toq ministar kvo sanuva tva prai mai DA MI IZDE ONAQ NEMA DA IDA V SABOTA NA DASKALO

Поправено от ^npocTo^a3^f^
    6 точка от правилника!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от class
    Хмм какво толкова лошо има ... и без това дали е на 15 , 17 , 18 , 20 ... все тая ... отивате там за да се видите ... ( а и тази СЪБОТА е работна за цяла Ребублика България...) , а и ние в София и без това няма да учим на 17 като празник на София... , но на мен ще ми е забавно , и съм решил тази година да не пропускам ден .... защото ми е последна 12 клас съм и ми е тъжно като си помисля , че ще се разделя с такъв готин клас , в който няма кавги , неразбирателство и злопотреби ... , нито съм добър ученик ( прилежен имах предвид) , нито съм някво лике... Просто за 4 години тези хора станаха мойто 2ро семейство , и ако не бяха големите разтояния ( из цяла София сме ) , щяхме да се събираме всеки ден ..
    ph, dobre 6te ti se otrazi da hodi6 redovno na daskalo! tyko vij si se nay4il da pi6e6 s po-malko pravopisni gre6ki

[quote="hahahahahaha"]abe toq ministar kvo sanuva tva prai mai DA MI IZDE ONAQ NEMA DA IDA V SABOTA NA DASKALO

Аз не мисля да ходя също ама ще помисля.

Град
    Плевен
    май си няма друга работа освен да измисля глупости, но честно казано ми е все тая.. да, вярно, кой става рано в събота!? Само дето като съм ваканция изобщо губя представа за времето и за това кой ден кой е, така че не е от особено значение.. отиваме да се видим преди да почне мъчението и толкова.. И без това после ще има да ставате доста по-рано..
    You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:

Цитирай Първоначално написано от B.Davis
    май си няма друга работа освен да измисля глупости, но честно казано ми е все тая.. да, вярно, кой става рано в събота!? Само дето като съм ваканция изобщо губя представа за времето и за това кой ден кой е, така че не е от особено значение.. отиваме да се видим преди да почне мъчението и толкова.. И без това после ще има да ставате доста по-рано..
    НИКОЙ! Кой за Бога ще става в 7 сутринта и то в събота??

Бе на мен ми е все таз кога ще е 15 септември - събота , неделя , няма значение за мен щото аз почвам на 1 септември (в такваз паралека съм....тц тц тц )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си