.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 131
    Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    Бе на мен ми е все таз кога ще е 15 септември - събота , неделя , няма значение за мен щото аз почвам на 1 септември (в такваз паралека съм....тц тц тц )

Ай ужас!
    Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.

Събота,неделя,понеделник--->на мене ми е се едно кога ще почнем годината,така или иначе много малко време от ваканцията остана...
    √Iק`Ne SuM Te IsKaLa-Ne SuM Te ImAlA`√Iק

zashto li imam 4uvstvoto 4e 1-viq y4eben den shte go propusna...
    I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!

По закон Божи неделята е ден за почивка и ние не сме никои за да успорваме това! Нито 15 септември, нито 24 мат, нито 27 октомври или 64 дектомви не може да го промени!
    По закон човешки ботаата е ден за почивка! Не можем да успорваме годините на еволюция през които човешкия род е установил, че и в събота трябва да се почива!
    А сега един жалък човрчец, койо не мяса на нищо, още по-малко на министър, човечец, не видял самобръсначка в живота си.... Той успорва това! Не! Не мога да го понеса!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

453

не е честно 2 дена по-малка ваканция

Цитирай Първоначално написано от Margy
    Цитирай Първоначално написано от B.Davis
    май си няма друга работа освен да измисля глупости, но честно казано ми е все тая.. да, вярно, кой става рано в събота!? Само дето като съм ваканция изобщо губя представа за времето и за това кой ден кой е, така че не е от особено значение.. отиваме да се видим преди да почне мъчението и толкова.. И без това после ще има да ставате доста по-рано..
    НИКОЙ! Кой за Бога ще става в 7 сутринта и то в събота??
    Никой не е казал, че в събота ще се събираме в 7.

Се ми е тая кой ден се пада 15-ти -нали след това ще трябва да се ходи на училище цяла учбна година.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Az nqmam tarpenie da doide 15
    Sega 6te sam v novo daskalo i iskam da se zapoznaq s decata \/ \/ \/

Чудесно ще започне новата учебна година, няам думи

Град
    Плевен
    колко бързо ще ви умре ентусиазмът на всички, които бързате да се запознаете с новите си съученици...
    You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от B.Davis
    колко бързо ще ви умре ентусиазмът на всички, които бързате да се запознаете с новите си съученици...
    Да, определено... Дано после да няма теми от рода на "Новите ми съученици са пълни идиоти, как да си намеря приятели..." Успех все пак и дано да не съм лош пророк

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    se mi e taq az sym togava na party i hi4 ne me interesuva ako 6te i utre da po4men daskalo tai ili ina4e az v na4aloto 1-2 sedmici nqma da hoda
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Град
    Kill the kifla co.
    Бахти лигавите сте. Кво като е събота? Айде стига сте се правили, всички ще цъфнете на 15 в двора на даскалото си.
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

Тез лудили са бе? я малко да се здържат бахти

Град
    СофиЯ
    Лелеее тоя щом и тфа измисли ясно... не е наред човека..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Котарана
    хахах правилно е решил човека...нека да се учат децата..
    ти тъпа ли си..?
    по темата.. ем аз няма да отида, тъй че не ме брига хаха няам намерението после цяла година отсъствия, закъснения, двойки... не че ми свиди, просто ако тва за кофти годината е вярно...

Цитирай Първоначално написано от KaTinCeTy
    Pfff ne e 4estno! I drugi godini 15 septemvri e bil v subota i sme zapo4vali na 17. Ubiha mi vsqkakvo jelanie da hodq na u4ili6te. I nai-gadnoto e, 4e trqbva da otida v subota, za6toto 6te sam za purva godina v novoto daskalo. I tva kakvo zna4i, 4e kogato 15 septemvri e v nedelq, 6te trqbva i v nedelq li da hodim!?
    eee vqrno si e ama togava vul4ev li be6e ministur???

Guest
    qko

все тая дали събота, дали неделя, дали сряда.На 15 се седи най много 2 часа на училище даже и това е много ,к'во толкова мрънкате

Абе кво се прайте на инетресни сичките?Един ден повече или по-малко...голямото чудо...
    Тя годината ако трябва да е шибана,ще е шибана и без да почваме в събота,повярвайте ми...

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Е, аз ще отида, щото ще съм в ново даскало

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    е нищо че е събота.. един ден, няма да умрем, готиното е че се говори за ефективни стачки от началото на уч година

Супер фен
    Да го дуууууууууууууууха

Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    Е, аз ще отида, щото ще съм в ново даскало
    I az sum tei

Guest
    Това е много тъпо, винаги когато е било 15 събота или неделя сме започвали в понеделник.Кви са тия хора?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си