- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Министъра реши: В събота на 15 09 бие първият зънец !
Първоначално написано от N0_feAR
Ай ужас!
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
Събота,неделя,понеделник--->на мене ми е се едно кога ще почнем годината,така или иначе много малко време от ваканцията остана...
√Iק`Ne SuM Te IsKaLa-Ne SuM Te ImAlA`√Iק
zashto li imam 4uvstvoto 4e 1-viq y4eben den shte go propusna...![]()
I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!
По закон Божи неделята е ден за почивка и ние не сме никои за да успорваме това! Нито 15 септември, нито 24 мат, нито 27 октомври или 64 дектомви не може да го промени!
По закон човешки ботаата е ден за почивка! Не можем да успорваме годините на еволюция през които човешкия род е установил, че и в събота трябва да се почива!
А сега един жалък човрчец, койо не мяса на нищо, още по-малко на министър, човечец, не видял самобръсначка в живота си.... Той успорва това! Не! Не мога да го понеса!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Никой не е казал, че в събота ще се събираме в 7.Първоначално написано от Margy
Се ми е тая кой ден се пада 15-ти -нали след това ще трябва да се ходи на училище цяла учбна година.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Az nqmam tarpenie da doide 15![]()
Sega 6te sam v novo daskalo i iskam da se zapoznaq s decata \/ \
/ \
/
колко бързо ще ви умре ентусиазмът на всички, които бързате да се запознаете с новите си съученици...![]()
You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:
Да, определено... Дано после да няма теми от рода на "Новите ми съученици са пълни идиоти, как да си намеря приятели..." Успех все пак и дано да не съм лош пророкПървоначално написано от B.Davis
![]()
se mi e taq az sym togava na party i hi4 ne me interesuva ako 6te i utre da po4men daskalo tai ili ina4e az v na4aloto 1-2 sedmici nqma da hoda
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Бахти лигавите сте. Кво като е събота? Айде стига сте се правили, всички ще цъфнете на 15 в двора на даскалото си.![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Тез лудили са бе? я малко да се здържат бахти![]()
Лелеее тоя щом и тфа измисли ясно... не е наред човека..![]()
![]()
![]()
ти тъпа ли си..?Първоначално написано от Котарана
![]()
по темата.. ем аз няма да отида, тъй че не ме брига хаханяам намерението после цяла година отсъствия, закъснения, двойки... не че ми свиди, просто ако тва за кофти годината е вярно...
![]()
eee vqrno si e ama togava vul4ev li be6e ministur???Първоначално написано от KaTinCeTy
![]()
![]()
qko
все тая дали събота, дали неделя, дали сряда.На 15 се седи най много 2 часа на училище даже и това е много ,к'во толкова мрънкате
Абе кво се прайте на инетресни сичките?Един ден повече или по-малко...голямото чудо...
Тя годината ако трябва да е шибана,ще е шибана и без да почваме в събота,повярвайте ми...
е нищо че е събота.. един ден, няма да умрем, готиното е че се говори за ефективни стачки от началото на уч година![]()
![]()
![]()
Да го дуууууууууууууууха![]()
Това е много тъпо, винаги когато е било 15 събота или неделя сме започвали в понеделник.Кви са тия хора?![]()