- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Министъра реши: В събота на 15 09 бие първият зънец !
Е, не може, тоя път ще се спази традицията.Първоначално написано от Анонимко
Добре, че са решили точно на 15ти (събота) да започнем, а не примерно на 14ти, защото е петък (т.е. последния работен ден от седмицата). Но да си кажа честно, нямаше да се учудя, ако и тая идиотщина бяха измислили
![]()
pff ministyra da se grymne predlagam da se syberem uchinici i da idem da go tupnem :P
Последно да се гръмне сам или ние да го гръмнем? А, бтв, трябва да разберем къде ще бъде на 15ти, нали всяка година е в някое училище... Ама в крайна сметка, 15ти е ден като всички други, ще го преживеем, а пък кой знае какво ни чака през самата учебна годинаПървоначално написано от Cve7Ka
![]()
za jalost nqma da doide v Pleven ili po tochno v Mg i ne moga az da go typna :P![]()
ama ako e v nqkoe daskalo v sofiq moje da se organizirat uchici :P
Тъпо е ... на 15 да си на даскало щото е събота... ама щом ваканциите ще са по дълги... аз нямам против![]()
+ Това мене не ме касае мн кога почвам.. щото така ли иначе.. на 1 или 3... си почвам годината... заради езика.. (хубу че тая година последно и др пак от 15)
Ваканциите ще са по-дълги?!? Верно ли? :PПървоначално написано от #Gravity Of Love#
Мхм той го каза![]()
Не че мн вярвам де.. ама се пак.. дано да е така![]()
Ей, суперПървоначално написано от #Gravity Of Love#
Дано да е така, наистина, макар че и аз се съмнявам.
Вероятно ще са някакви +1-2 дни, ама пак доволно, айде. Пък на 15ти ще се прежалиме, к'во толкова
![]()
Е да не е голяма работа... толкоз време сме почвали на 15Първоначално написано от mid_get
![]()
krajno vreme e ministyra da byde razstrelqn
AAAaaaaaaaaaaaaaaa стига беееееее!Първоначално написано от thbg
Малеееее тоЯ шЕ му сЕ слу4И слУ4катА
ГадНо,МръСно у4иТел4Е!!!
ПиснА мИ,бЕ хорААааА!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хаха...ако ще 5-ти да обяви за първи учебен ден, аз на 15-ти няма да отида на училище, за 17-ти ще си помисля)
Ei hora mn ste zle kvo va barka da otdelite 1-2 4asa vse edno 6te se u4i na 15 ta ve4e se nervite.15 septemvri samo otkrivat godinata i va puskat mn vajno 4e e v sabota
Да, и аз мисля така![]()
Нищо няма да стане за 2 часа като отидем![]()
Уфффф че кофти!![]()
Този министър се е смахнал,само ще си пропилея съботата
Традициите трябва да се спазват
ми така си е !!!
няма да умрем ако отидем в събота на учлище .. пък и тогава не учим
e kvo tolkova se 1 puk ne6to u4im na 15 dali 6e e vtornik ili subota ili koito i da e den ot sedmicata se si e su6toto![]()
[i][b]Бати мизерника не е ли алчен ?!Апак и няма да отидат много хора уж незнаем:P
Fitness Forever
е маани..Първоначално написано от Котарана
![]()
Точно такаПървоначално написано от OnFire
![]()
6te ida na 15-ti 6te piina dve biri i 6te si zaminadali 6te go napraa v kv ili nqkade drugade (daskalo ) mi e vse 1
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
xax da syglasna sym s teb az sy6to 6te piina no 6te ida na daskalo se pak sym zaikaПървоначално написано от Obitax
pPP i to v AG 6te si hapna edno morkov4e i si zimam ne6tata i poteglem kym nai biskata kry4ma (v rs) eii ako nqkoi e ot rs da pi6e
![]()
Бе я министъра да си го начука бе!Аз няма да отида на 15 на даскало!Айде после тогава в понеделник да не учим,понеже сме учили в събота!