- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Министъра реши: В събота на 15 09 бие първият зънец !
На мен вече ми е все тая кога ще почваме.. пъъък и искам да си видя новия клас!![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
Абе тоя гей няма ли си друга работа освен да измисля простотии ?!?! Като ли че много му е зор за традициите ! Не за пръв път 15 е събота !
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Нз...според мен не е кои знае какво 4е ще е събота
все пак отиваме за има няма 1 4ас... и си е традиция.. е не 4е горя от желание да ходя
''Ние толкова привикваме да се преструваме пред другите,че в крайна сметка започваме да го правим и пред себе себе си''
Се ми е едно кога е 15-дали събота или някои друг ден-се ще трабва да отида,нали съм зайка![]()
i az nqma da sum v sofiq na 15..ako be6e na 17 6tqh da otida ama...Първоначално написано от mid_get
xex ti si kato men :P i na men mie 1va god v novo daskalo ama...Първоначално написано от [TNT
И зайците.Първоначално написано от mid_get
![]()
az sum zaik i nqma kak da ne otida, no puk se radvam...kolkoto i stranno da zvu4i po4va mi se daskalo, 6ot nov klas, novo daskalo...e verno 4e tva 6te trae do 20-25 septemvri i sled tva...
Когато нещата не вървят и тъгата е изпълнила сърцето ти, когато сълзите напират в очите ти само ми кажи и ще дойда при теб. Аз проодавам салфетки!
mi kato e re6il-bravo na nego =D> =D>
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
До сега не съм пропускала първи учебен ден. Може после цяла година да не се мярна, ама на 15-ти съм там :P
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
moje da pie edna studena voda.az nqma hodq na 15osven tova na 14 vecherta si se vrushtam v bg.da ne sum luda...
Videh go dneska pieshe kafe v mola batko ni ministur ideshe mi da go ubiq.. ne chovek s tolkova dulgi i bezsmisleni rechi..
Ne popadnahme na edin svesten ministur i tva si e.. samo idioti
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
e то пък 1 учебен ден е 30мин! кво толкоз сте се шашнали! освентва рАдвайте се само България почва от 15септември вси4ки други сА от 1! а има и страни например ако не се лъжа Германия където у4ениците имат само 3 седмици по4ивка!така 4е бъдете благодарни!
а можеше и на 14 да ни кажат да отидем!
Пфффф да бе ще стана у 9 и за кво да вися отпреде с още най - малко 500 говедане мисля ,че ще стане е ако стана до 11 мога да отскоча
ама надали
LOL kade ste be MEkite kvo kato e subota DA ne bi subota da hoite na curkva i da pe4ete agne u vas ?
АхахахПървоначално написано от mr0b1
![]()
Да бе верно, кво като е събота..![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
LOL kade ste be MEkite kvo kato e subota DA ne bi subota da hoite na curkva i da pe4ete agne u vas ?
I az taka mislq !!!
НикаФ шанс да отида за 1 година ше съм ама ме боли хуйя.Ае министара да го бара целия![]()
![]()
az nqmam takiva namereniqПървоначално написано от Sam90
![]()
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
министъръ е тъп педал...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ами и азПървоначално написано от luckygirl92
![]()
![]()
![]()
.!.
аз няма как да не ида..в нов клас съм(: и..кво толко като е събота?
eh,pone na teb ne ti lipsva merakПървоначално написано от Under_my_skin
![]()
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
аз ша ида щот ми е мн мъчно за сички а и ся за 2-3 часа - нищоняма да ми стане,макар че няям особено желание![]()