- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не съм като останалите момчета
zna4i az sam mom4e na 16 ot sf ta 4eta tuka po foruma na mom4etata im e prez kura za momi4etata i t.n. i sega problema e 4e az nemoga da prava sex s edno momi4e i posle da q zaeba i da ne mi puka za neq prosto mi stava nekfo mn kofti kat se seta kak se 4uvstva momi4eto i kolko i e gadny i mi stava nekfo mn sduh tfa normalno li e spored vas?
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Ме не прави, бе!Първоначално написано от MyLiVeStYlE
ne samo 4e e normalno ami i e 4ydesno.takiva mom4eta kato teb ve4e gi spraha ot proizvodstva.mom4eta ne mi se obijdaite ama pove4eto gledate da ni vkarate v legloto si i posle potavate v dan zemq bez da mislite kak se 4yvstvame nie.taka 4e pi4 vsi4ko ti e nared
ne samo 4e e normalno ami i e 4ydesno.TAKIVA MOM4ETA KATO TEB SE NAMIRAT MNOGO RQDKO.DA MISLQT KAK SE 4UVSTVA MOMI4ETO
e da de ama ot tfa smao az stradam zashtoto do sa super mn momi4eta sa me naranili qvno momi4eatata koito sa s men ne ocenqvat kfo imat..nz no vinagi v sqka moq vruzka az stradam
В това няма нищо лошо и срамно. Напротив, похвално е, че не си като останалите.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Абе то че е чудесно чудесно е...ама пък е само на 16 не е тръгнал да се жени...Моито мнение е че сега му е времето да събира бройки...а момичетата ще го преживеят...
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Мда, на малко момчета им е през другаде, освен през "мъжкия полов орган".
Та то туй нормално бе...ти си знаеш...ако момичетата започнат да го разбират това за теб, мисля че ще ти е от голяма полза.
Чудното изказване. Опит може да придобие и без да скача всяка вечер в различно легло. И бройките не са най-важното в този живот.Първоначално написано от Alderis
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ma to zn li kuf e problema momi4etata me gledat 4e sam nekaf hubaf i nali vinagi stavat neshtat nali vruzki mn imam oba4e sa mn kratki shoty pove4eto momi4eta det streshtam za nekfi licemerki tupi i samo me naranqvat shoty kato stane neshto po seriozno i samo se po4va ma az sam stebe samo shsoty si hubavec nemam 4ustva i tam podobni
Първоначално написано от Aleandra
Сега като помисля май верно тъпо звучи, но бил съм в такова положение...времето лекува всичко...Съгласи се с мен, че мислейки по този начин, като понатрупа годинки ще почне да се чуди "как го правят другите момичета". Не го съветвам да скача от легло на легло, но защо трябва да е моногамен на 16...то за сичко си има възраст...28-30...
значи познавам един лекар който се занимава с такива тежки психологически проблеми като твоя..
пиши ЛС и ще ти дам координати![]()
bravo na tebe.evala.naistina mn rqdko se sre6tat takiva mom4eta kato teb.momi4eto koeto si izbere6 za seriozna vrazka 6te bade mn 6taslivo s teb.pojelavam ti mn uspeh![]()
mnogo to4no kazano no pro4etoh po nalou komentar 4e e samo na 16 i trqa da pravi broiki taka 4e samo si vadi izvoditeПървоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
ima6 nujda nqkoi da te pohvali i da ti kaje evala,nali?Първоначално написано от MyLiVeStYlE
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Бинго!!! =D> =D>Първоначално написано от marina star
mersi mn na horata kudeto pisaha v taq tema no qvno nqma momi4e za mene shoty vsi4ki momi4eta s koito sam bil sa nekfi licemerki....... mersi mn na si4ki
Това твое изречени показва колко малко познаваш мъжката психика!!!Първоначално написано от Sam90
Пич, аз съм момчеПървоначално написано от Alderis
Не ми говори за мъжка психика, щотот като ти гледам коментара, не си на повече от 14!
Да нараниш едно човешко същество, независимо дали момче или момиче, не може да бъде оправдано с МЪЖКА ПСИХИКАТея мачо- истории не ми ги пробутвай, щото това не е до мачо, а до куха глава.
Ако на едно момче му трябват разбити женски сърца, за да се чувства мъж, значи той е мноооого далеч от мъж.
Sam90 go e kazal po dobre ot mene to4no tak ae no qvno mom4etata det mislat kat mene sa dosta malko..
еми аз няма да те похваля ще ти кажа че си нежняк и дори момичетата не се кефят на такива кат тебе
A az she ti tegla edna maina shoty si mn tupo sushtestvo i kat mislish samo s pi6kata si kfo za mn golqm muj li se imash kfo za neshto pove4e ot mn li se mislish be? kfo kato naranqvash momi4etata i kato im razbivash surcata za mn golqm muj li se mislish be?!?!