- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не съм като останалите момчета
значи и нема да ебеш скоро
е да брато по правилно е момичетата да те нараняват тебе и да се държиш като педалче и да не ебеш никога за да не й стане гадно на момичето да не мислиш че на тях не им се ебе бе кво да не си мислиш че правят секс заради тебе само усъзнай се малко а та иначе по въпросите ти да мисля се за по голям мъж от тебе
Ти наистина си тъп, а?Първоначално написано от martix
mai samo ti si mislish i sho mislish 4e ne eba ?az si prava sex s si4kite mi gadjeta tfa 4e ne eba sqka sreshata ne zna4i ni6to a i tfa si 4e misllish si po golqm muj ot mene si e samo tfoe mnenie...
Още по зле!!! Не че се заяждам ама ти да не си преминал на другия тротоар??Първоначално написано от Sam90
О верваи на повече съм!!! А аз като гледам твоя ти си безнадеждно влюбен и не си на повече от 19. Нека ти разкажа нещо за любовта...тя е измама на мозъка...просто изливане на различни хормони в тялото и в седствие на това замъгляване на трезвото мислене на индивида!!!Първоначално написано от Sam90
Да сигурен съм че знам за мъжката психика достатъчно да дам този коментар!!!
P.S. Наистина те обърках по коментара. Извинявам се моя грешка![]()
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Еми, явно не те бива в мисленетоПървоначално написано от martix
Не е нужно момичето да те наранява, пич. Не е нужно да се правиш на недостижим, за да "ебеш". Мисля, че е по-важно да намериш човек, с когото да се чувстваш добре и да се обичате, от колкото да си топнеш чушката в някое дезориентирано 14-годишни пикленце.
Не, това не те прави повече мъж... прави те по-малко![]()
хаха като толкова много държиш на момичетата що ебеш сичките си приятелки (поне така се изрази в поста си на миналата страница)
Не съм на 19, а на 16Първоначално написано от Alderis
![]()
Явно не си срещнал истинската любов, за да говориш така. Бил съм влюбен и съм бил с разбито сърце. Това не значи, че съм изгубил надежда.
Лек ти ден - не ми се водят безплодни спорове.
Нещо си се объркалхаха като толкова много държиш на момичетата що ебеш сичките си приятелки (поне така се изрази в поста си на миналата страница Laughing )![]()
Явно момичетата ,които са били с теб не са те оценили правилно след като винаги страдаш.... Много е хубаво ,че се замисляш за чувствата им!![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
vij sa kato gadjeto iska sex az nqma da i otkaja no imah predviv 4e kato pravq sex s nqkoe momi4e posle si poemam otgovorenosta kum neq a ne sam na principa "ebesh i zaebavash.."zzashoto mislq 4e e po praivlno sled sqka psotupka da si ponasqsh posledstviqta v smisal mn e tupo da ebesh nqkoq i poe4e da neq potursish .. pone tfa e moito mnenie
Първоначално написано от Sam90
аз говорен за автора - ето му мисълтаПървоначално написано от MyLiVeStYlE
mnoooooooooooooooogoooooooooooooooooooooooo!!!!!!! !!!!!!!!!Първоначално написано от PoPPy
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
а ако ти изпадне възможност за една нощ, няма да се възползваш ли? или на морето, все едно си потърсил или ще потърсиш някоя послеПървоначално написано от MyLiVeStYlE
![]()
Точно защото съм я срещал и съм я губил...я мразя тая болест.Първоначално написано от Sam90
За нищо друго не мислиш, нищо не те интересува...мислиш само за другия човек, почваш да изпитваш чувства като ревност и т.н. Нема що голям келепир!!!
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Пич, не се притеснявай.
martix е ненужен израстък. Живота му ще свърши по-мизерно и от на червей ходещ в калта.
Не съм казала, че цял живот трябва да е с едно и също момиче. Твърдя обаче, че е тъпо да е с някое момиче, само заради бройката.Първоначално написано от Alderis
И лично за мен е важно момчето да е моногамно при една връзка. И мисля, че не само за мен.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз не мисля, че "другите" момчета им минава през оная работа за момичетата. Такива като тебе са доста, само че се крият, заради комплексите им внедрени от модерните представи за отношенията между момче и момиче. Това какво говорят не винаги е това, което искат и мислят. Всяко момче ще си намери майсторката.Първоначално написано от MyLiVeStYlE
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
kat ti gledam hilavite kokal4eta samo na muj prili4a6Първоначално написано от martix
![]()
![]()
![]()
100000%Първоначално написано от marina star
+Nqkoe momi4e da pi6e na li4na![]()
Еми ако тя те заебе и на нея просто не и пука за теб ?... помисли си...Първоначално написано от MyLiVeStYlE
![]()
пф ... не е нормално ...![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
da normalno e i se radvai 4e si takaf =D> i az sam takav i sam super gord s sebesi![]()
и аз съм на 16 и го правя същото мен , тъй че нема кво да се притесняваш !!!
Много разчитам на момичетата и държа на тях ! Жалко е че не се срещат такива момчета като нас вече или поне не толкова много ;(
Ми супер си си така...не ги гледай онея дето сам бройкатАко момичетата усетят че си такъв много ще им допадне
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.