.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 103
    Супер фен
    значи и нема да ебеш скоро

е да брато по правилно е момичетата да те нараняват тебе и да се държиш като педалче и да не ебеш никога за да не й стане гадно на момичето да не мислиш че на тях не им се ебе бе кво да не си мислиш че правят секс заради тебе само усъзнай се малко а та иначе по въпросите ти да мисля се за по голям мъж от тебе

Цитирай Първоначално написано от martix
    е да брато по правилно е момичетата да те нараняват тебе и да се държиш като педалче и да не ебеш никога за да не й стане гадно на момичето да не мислиш че на тях не им се ебе бе кво да не си мислиш че правят секс заради тебе само усъзнай се малко а та иначе по въпросите ти да мисля се за по голям мъж от тебе
    Ти наистина си тъп, а?

MyLiVeStYlE
    Guest
    mai samo ti si mislish i sho mislish 4e ne eba ? az si prava sex s si4kite mi gadjeta tfa 4e ne eba sqka sreshata ne zna4i ni6to a i tfa si 4e misllish si po golqm muj ot mene si e samo tfoe mnenie...

Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Пич, аз съм момче [/b]
    Още по зле!!! Не че се заяждам ама ти да не си преминал на другия тротоар??

Не ми говори за мъжка психика, щотот като ти гледам коментара, не си на повече от 14! [/b]
    О верваи на повече съм!!! А аз като гледам твоя ти си безнадеждно влюбен и не си на повече от 19. Нека ти разкажа нещо за любовта...тя е измама на мозъка...просто изливане на различни хормони в тялото и в седствие на това замъгляване на трезвото мислене на индивида!!!
    Да сигурен съм че знам за мъжката психика достатъчно да дам този коментар!!!

P.S. Наистина те обърках по коментара. Извинявам се моя грешка
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Еми, явно не те бива в мисленето Не е нужно момичето да те наранява, пич. Не е нужно да се правиш на недостижим, за да "ебеш". Мисля, че е по-важно да намериш човек, с когото да се чувстваш добре и да се обичате, от колкото да си топнеш чушката в някое дезориентирано 14-годишни пикленце.
    Не, това не те прави повече мъж... прави те по-малко
    На който му се убива време...

Супер фен
    хаха като толкова много държиш на момичетата що ебеш сичките си приятелки (поне така се изрази в поста си на миналата страница )

Цитирай Първоначално написано от Alderis
    Пич, аз съм момче [/b]
    Още по зле!!! Не че се заяждам ама ти да не си преминал на другия тротоар??

Не ми говори за мъжка психика, щотот като ти гледам коментара, не си на повече от 14! [/b]
    О верваи на повече съм!!! А аз като гледам твоя ти си безнадеждно влюбен и не си на повече от 19. Нека ти разкажа нещо за любовта...тя е измама на мозъка...просто изливане на различни хормони в тялото и в седствие на това замъгляване на трезвото мислене на индивида!!!
    Да сигурен съм че знам за мъжката психика достатъчно да дам този коментар!!!

P.S. Наистина те обърках по коментара. Извинявам се моя грешка
    Не съм на 19, а на 16
    Явно не си срещнал истинската любов, за да говориш така. Бил съм влюбен и съм бил с разбито сърце. Това не значи, че съм изгубил надежда.
    Лек ти ден - не ми се водят безплодни спорове.

хаха като толкова много държиш на момичетата що ебеш сичките си приятелки (поне така се изрази в поста си на миналата страница Laughing )
    Нещо си се объркал
    На който му се убива време...

Явно момичетата ,които са били с теб не са те оценили правилно след като винаги страдаш.... Много е хубаво ,че се замисляш за чувствата им!
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

MyLiVeStYlE
    Guest
    vij sa kato gadjeto iska sex az nqma da i otkaja no imah predviv 4e kato pravq sex s nqkoe momi4e posle si poemam otgovorenosta kum neq a ne sam na principa "ebesh i zaebavash.."zzashoto mislq 4e e po praivlno sled sqka psotupka da si ponasqsh posledstviqta v smisal mn e tupo da ebesh nqkoq i poe4e da neq potursish .. pone tfa e moito mnenie

Супер фен

хаха като толкова много държиш на момичетата що ебеш сичките си приятелки (поне така се изрази в поста си на миналата страница Laughing )
    Нещо си се объркал
    Цитирай Първоначално написано от MyLiVeStYlE
    mai samo ti si mislish i sho mislish 4e ne e** ? az si prava sex s si4kite mi gadjeta tfa 4e ne e** sqka sreshata ne zna4i ni6to a i tfa si 4e misllish si po golqm muj ot mene si e samo tfoe mnenie...
    аз говорен за автора - ето му мисълта

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PoPPy
    Ти наистина си тъп, а?
    mnoooooooooooooooogoooooooooooooooooooooooo!!!!!!! !!!!!!!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен
    vij sa kato gadjeto iska sex az nqma da i otkaja no imah predviv 4e kato pravq sex s nqkoe momi4e posle si poemam otgovorenosta kum neq a ne sam na principa "ebesh i zaebavash.."zzashoto mislq 4e e po praivlno sled sqka psotupka da si ponasqsh posledstviqta v smisal mn e tupo da ebesh nqkoq i poe4e da neq potursish .. pone tfa e moito mnenie
    а ако ти изпадне възможност за една нощ, няма да се възползваш ли? или на морето, все едно си потърсил или ще потърсиш някоя после

Явно не си срещнал истинската любов, за да говориш така.
    Точно защото съм я срещал и съм я губил...я мразя тая болест.
    За нищо друго не мислиш, нищо не те интересува...мислиш само за другия човек, почваш да изпитваш чувства като ревност и т.н. Нема що голям келепир!!!
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Пич, не се притеснявай.

martix е ненужен израстък. Живота му ще свърши по-мизерно и от на червей ходещ в калта.

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Абе то че е чудесно чудесно е...ама пък е само на 16 не е тръгнал да се жени...Моито мнение е че сега му е времето да събира бройки...а момичетата ще го преживеят...
    Чудното изказване. Опит може да придобие и без да скача всяка вечер в различно легло. И бройките не са най-важното в този живот.

Сега като помисля май верно тъпо звучи, но бил съм в такова положение...времето лекува всичко...Съгласи се с мен, че мислейки по този начин, като понатрупа годинки ще почне да се чуди "как го правят другите момичета". Не го съветвам да скача от легло на легло, но защо трябва да е моногамен на 16...то за сичко си има възраст...28-30...
    Не съм казала, че цял живот трябва да е с едно и също момиче. Твърдя обаче, че е тъпо да е с някое момиче, само заради бройката.
    И лично за мен е важно момчето да е моногамно при една връзка. И мисля, че не само за мен.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Не съм като останалите момчета

zna4i az sam mom4e na 16 ot sf ta 4eta tuka po foruma na mom4etata im e prez "мъжкия полов орган" za momi4etata i t.n. i sega problema e 4e az nemoga da prava sex s edno momi4e i posle da q zaeba i da ne mi puka za neq prosto mi stava nekfo mn kofti kat se seta kak se 4uvstva momi4eto i kolko i e gadny i mi stava nekfo mn sduh tfa normalno li e spored vas?

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    Аз не мисля, че "другите" момчета им минава през оная работа за момичетата. Такива като тебе са доста, само че се крият, заради комплексите им внедрени от модерните представи за отношенията между момче и момиче. Това какво говорят не винаги е това, което искат и мислят. Всяко момче ще си намери майсторката.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Guest
    еми аз няма да те похваля ще ти кажа че си нежняк и дори момичетата не се кефят на такива кат тебе
    kat ti gledam hilavite kokal4eta samo na muj prili4a6

Еми, явно не те бива в мисленето Не е нужно момичето да те наранява, пич. Не е нужно да се правиш на недостижим, за да "ебеш". Мисля, че е по-важно да намериш човек, с когото да се чувстваш добре и да се обичате, от колкото да си топнеш чушката в някое дезориентирано 14-годишни пикленце.
    Не, това не те прави повече мъж... прави те по-малко
    +1

Цитирай Първоначално написано от marina star
    zna4i az sam mom4e na 16 ot sf ta 4eta tuka po foruma na mom4etata im e prez "мъжкия полов орган" za momi4etata i t.n. i sega problema e 4e az nemoga da prava sex s edno momi4e i posle da q zaeba i da ne mi puka za neq prosto mi stava nekfo mn kofti kat se seta kak se 4uvstva momi4eto i kolko i e gadny i mi stava nekfo mn sduh tfa normalno li e spored vas?

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    ima6 nujda nqkoi da te pohvali i da ti kaje evala,nali?
    100000%
    +Nqkoe momi4e da pi6e na li4na

Guest

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    Еми ако тя те заебе и на нея просто не и пука за теб ?... помисли си...

RQ

пф ... не е нормално ...
    ... k33p w@lkinG ...

da normalno e i se radvai 4e si takaf =D> i az sam takav i sam super gord s sebesi

и аз съм на 16 и го правя същото мен , тъй че нема кво да се притесняваш !!!

Много разчитам на момичетата и държа на тях ! Жалко е че не се срещат такива момчета като нас вече или поне не толкова много ;(

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ми супер си си така...не ги гледай онея дето сам бройкат Ако момичетата усетят че си такъв много ще им допадне
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си