- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не съм като останалите момчета
Евала един нормален ми не я зарязвай това не значи без секс определено не значи но не я зарязвай след това със секса не свършва света поне досега не е свършилПървоначално написано от MyLiVeStYlE
![]()
Верният път никога не е лесен а лесният винаги е миниран!
Браточка и аз съм на 16 и какво да ти кажа същия съм за тея 16 години имам само едно моиче.ходим вече почти 10 месеца сме мноог щастливи за това нес отчайвай и дано си анмериш добро момиче
![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
еба и бягам\
/
Брависимо!Първоначално написано от Sam90
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
aman ot idioti:)
Ами който предложи той и да заложиПървоначално написано от SilverAngel
..така да се запознаете, романтична среща, вечеря, цветя, милувки, целувки , нежен секс / е ако ви кефи може и нещо с белезници и камшик да вкарате ..знам ли
в това правила няма всичко е позволено стига да ви е кеф и на двамата../
и така по-няколко пъти, докато той безумно се влюби в теби точно тогава ти ще вземеш да му разбиеш сърцето като го зарежеш и се хванеш с някой скинар или турбогъзар..мдаа тогава момъка бързо ще порасне пожелавайки си да се запознае
със всичките ти най-добри приятелки , за да достигне до теб информацията за N броя оргазми изживени от тях.При този сценарии с 100% сигурност може да речем на момъка Wellcome to the other side.
[quote="SIMONKA"]ne samo 4e e normalno ami i e 4ydesno.TAKIVA MOM4ETA KATO TEB SE NAMIRAT MNOGO RQDKO.DA MISLQT KAK SE 4UVSTVA MOMI4ETO
=D> =D> =D> =D> poznavam samo 2-3 takiva mom4eta,evalata pi4.. aa i btw ima6 li skype?
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
"Не съм като останалите момчета"
По темата ще кажа:Всички казват така,айде не ни се хвали,докажи!
izvinete za neudobstvoto no tazi tema 6te bade premestena v nai-skoro vreme v razdel "Avto i drugi reklami"Първоначално написано от MyLiVeStYlE
Неподходящ размер на снимка в подпис!
awe pi4 moje li da zaadaa6 takiva vuprosi maina i ako naprimer ne e normalno kvo 6te stane ni6to bahti prostotiqta a i ti otkude znae6 4e na drugite mom4et im e prez nali znae6 prosto mom4etata ne go izrazqvame ina4e sme si 4uvstvitelni su6testva
estestveno 4e e normalno.. daje da ti kaja se nadqvam da ima pove4e mom4eta kato teb... da znae6 tezi kato teb sa na iz4ezvane.. no pyk sa nai-tyrsenitetaka 4e gordei se sys sebe si
![]()
mi ti si mnogo tap be, hodi da pravi6 seks s maje togavaПървоначално написано от MyLiVeStYlE
Iskam da kaja na posledniqt gost koito kaza, 4e mom4eto e mn. tapo,,, A TI KATO SI TOLKOVA OSTAR VZEMI SI ZABII GLAVATA V ZEMQTA I NE SE POKAZVAI, ZASHTOTO MOM4ETO ZA RAZLIKA OT TEBE E KA4ESTVENNA IZRABOTKA A TI SI EDIN BOKLYYYYYYK!!!!! A ta kolkoto do mom4eto-xorata koito shte yznaqt za tova ti ka4estvo shte sa to4no xorata koito trqbva da go osaznaqt! No go pazi tova v sebe si, a ne se xvali nalqvo-nadqsno, i ne si go povtarai, poneje i az sam takavf kade shte mi pyka za momata, no ve4e pove4e obrashtam vnimanie na sebe si, poneje nito edno momi4e ne mi e kazalo BLAGODARQ!, za tova, 4e sam napravil neshto dobro za neq, ama kakto i da e.......
аз пък еба която мога и след това ме боли фара за нея!А ти пич след 3-то ти гадже щте почне и на тебе да не ти пука коя щте наебеш и щте зарежеш после (от личен опит го знам)!
evala ti kazvam 4ovek mn sa malko horata kato tebe ama az li4no gi ocenqvam (momi4e samsig za tova ama nqma zna4enie ) radvai se 4e si takav
Ами хвани си сериозна приятелкаПървоначално написано от MyLiVeStYlE
![]()
=D> =D> Keep It That Way![]()
Jedem das Seine!
Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
tva izkazvane e mnooo to4no
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
Добре си си бре автора сащия сам аз обаче разликата е ,че сам с 3 год по млад от теб![]()
mn se kefq 4e ima mom4eta kato teb....
e, nqma kak da ne se izfukam 4e i gadjeto mi e super mil , no e tova temata na razgovor
edno syvet4e... ostani si takyv...![]()
toi e gei i iska da se promeni, iska ve4e i da 4uka myje. a ti prosto izkormi 4ervata na gadjeto si koeto e s teb samo zaradi seksa!Първоначално написано от glezan4e
ЕДИНСТВЕНИТЕ МИНУТИ В КОИТО МОМЧЕ ВИ ОБИЧА Е В МИНУТИТЕ В КОИТО ВИ ЧУКА! ПАМАЦИ! НЕМА ЛЮБОВ ИМА САМО АНАЛНО НА СУХО!
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Анонимко
xexe 4e ti si mom4e me4ta bi kakvo se pritesnqva6.... \/ [-o<
ЛоШа СъМ МаДамА,прИ Мен МъЖеТе Са НаД ДваМа,ОбИчаМ дА сЪа ЗаРибЯваМ, нА НиКоЙ Не ПрОщАвАм! кУпОнДжИйСка мИ е ДуШаТа, лУдА Ми е ГлаВТа