.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 103

Re: Не съм като останалите момчета

Цитирай Първоначално написано от MyLiVeStYlE
    zna4i az sam mom4e na 16 ot sf ta 4eta tuka po foruma na mom4etata im e prez "мъжкия полов орган" za momi4etata i t.n. i sega problema e 4e az nemoga da prava sex s edno momi4e i posle da q zaeba i da ne mi puka za neq prosto mi stava nekfo mn kofti kat se seta kak se 4uvstva momi4eto i kolko i e gadny i mi stava nekfo mn sduh tfa normalno li e spored vas?

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    Евала един нормален ми не я зарязвай това не значи без секс определено не значи но не я зарязвай след това със секса не свършва света поне досега не е свършил
    Верният път никога не е лесен а лесният винаги е миниран!

Guest
    Браточка и аз съм на 16 и какво да ти кажа същия съм за тея 16 години имам само едно моиче.ходим вече почти 10 месеца сме мноог щастливи за това нес отчайвай и дано си анмериш добро момиче

И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Guest
    еба и бягам \/

Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Ако на едно момче му трябват разбити женски сърца, за да се чувства мъж, значи той е мноооого далеч от мъж.
    Брависимо!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Guest
    aman ot idioti:)

Цитирай Първоначално написано от SilverAngel
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    zna4i az sam mom4e na 16 ot sf ta 4eta tuka po foruma na mom4etata im e prez "мъжкия полов орган" za momi4etata i t.n. i sega problema e 4e az nemoga da prava sex s edno momi4e i posle da q zaeba i da ne mi puka za neq prosto mi stava nekfo mn kofti kat se seta kak se 4uvstva momi4eto i kolko i e gadny i mi stava nekfo mn sduh tfa normalno li e spored vas?

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    ima6 nujda nqkoi da te pohvali i da ti kaje evala,nali?
    100000%
    +Nqkoe momi4e da pi6e na li4na
    Ами който предложи той и да заложи ..така да се запознаете, романтична среща, вечеря, цветя, милувки, целувки , нежен секс / е ако ви кефи може и нещо с белезници и камшик да вкарате ..знам ли в това правила няма всичко е позволено стига да ви е кеф и на двамата../
    и така по-няколко пъти, докато той безумно се влюби в теб и точно тогава ти ще вземеш да му разбиеш сърцето като го зарежеш и се хванеш с някой скинар или турбогъзар..мдаа тогава момъка бързо ще порасне пожелавайки си да се запознае със всичките ти най-добри приятелки , за да достигне до теб информацията за N броя оргазми изживени от тях.При този сценарии с 100% сигурност може да речем на момъка Wellcome to the other side.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    [quote="SIMONKA"]ne samo 4e e normalno ami i e 4ydesno.TAKIVA MOM4ETA KATO TEB SE NAMIRAT MNOGO RQDKO.DA MISLQT KAK SE 4UVSTVA MOMI4ETO

=D> =D> =D> =D> poznavam samo 2-3 takiva mom4eta,evalata pi4.. aa i btw ima6 li skype?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

sladkish_14
    Guest

"Не съм като останалите момчета"

По темата ще кажа:Всички казват така,айде не ни се хвали,докажи!

Град
    nqkade tam

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    izvinete za neudobstvoto no tazi tema 6te bade premestena v nai-skoro vreme v razdel "Avto i drugi reklami"
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен Аватара на 50cent
    awe pi4 moje li da zaadaa6 takiva vuprosi maina i ako naprimer ne e normalno kvo 6te stane ni6to bahti prostotiqta a i ti otkude znae6 4e na drugite mom4et im e prez nali znae6 prosto mom4etata ne go izrazqvame ina4e sme si 4uvstvitelni su6testva

razglezena hlapa4ka
    Guest
    estestveno 4e e normalno.. daje da ti kaja se nadqvam da ima pove4e mom4eta kato teb... da znae6 tezi kato teb sa na iz4ezvane.. no pyk sa nai-tyrsenite taka 4e gordei se sys sebe si

Guest

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    mi ti si mnogo tap be, hodi da pravi6 seks s maje togava

Spider-Man
    Guest
    Iskam da kaja na posledniqt gost koito kaza, 4e mom4eto e mn. tapo,,, A TI KATO SI TOLKOVA OSTAR VZEMI SI ZABII GLAVATA V ZEMQTA I NE SE POKAZVAI, ZASHTOTO MOM4ETO ZA RAZLIKA OT TEBE E KA4ESTVENNA IZRABOTKA A TI SI EDIN BOKLYYYYYYK!!!!! A ta kolkoto do mom4eto-xorata koito shte yznaqt za tova ti ka4estvo shte sa to4no xorata koito trqbva da go osaznaqt! No go pazi tova v sebe si, a ne se xvali nalqvo-nadqsno, i ne si go povtarai, poneje i az sam takavf kade shte mi pyka za momata, no ve4e pove4e obrashtam vnimanie na sebe si, poneje nito edno momi4e ne mi e kazalo BLAGODARQ!, za tova, 4e sam napravil neshto dobro za neq, ama kakto i da e.......

Guest
    аз пък еба която мога и след това ме боли фара за нея!А ти пич след 3-то ти гадже щте почне и на тебе да не ти пука коя щте наебеш и щте зарежеш после (от личен опит го знам)!

Град
    Русе
    evala ti kazvam 4ovek mn sa malko horata kato tebe ama az li4no gi ocenqvam (momi4e sam sig za tova ama nqma zna4enie ) radvai se 4e si takav

Супер фен

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    Ами хвани си сериозна приятелка

Повече от фен
    Град
    София
    =D> =D> Keep It That Way
    Jedem das Seine!

Град
    не е установено още :]]
    Цитирай Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
    ne samo 4e e normalno ami i e 4ydesno.takiva mom4eta kato teb ve4e gi spraha ot proizvodstva.mom4eta ne mi se obijdaite ama pove4eto gledate da ni vkarate v legloto si i posle potavate v dan zemq bez da mislite kak se 4yvstvame nie.taka 4e pi4 vsi4ko ti e nared

tva izkazvane e mnooo to4no
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

Добре си си бре автора сащия сам аз обаче разликата е ,че сам с 3 год по млад от теб

mn se kefq 4e ima mom4eta kato teb....
    e, nqma kak da ne se izfukam 4e i gadjeto mi e super mil , no e tova temata na razgovor
    edno syvet4e... ostani si takyv...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    mn se kefq 4e ima mom4eta kato teb....
    e, nqma kak da ne se izfukam 4e i gadjeto mi e super mil , no e tova temata na razgovor
    edno syvet4e... ostani si takyv...
    toi e gei i iska da se promeni, iska ve4e i da 4uka myje. a ti prosto izkormi 4ervata na gadjeto si koeto e s teb samo zaradi seksa!

КЕКЕКЕКЕК
    Guest
    ЕДИНСТВЕНИТЕ МИНУТИ В КОИТО МОМЧЕ ВИ ОБИЧА Е В МИНУТИТЕ В КОИТО ВИ ЧУКА! ПАМАЦИ! НЕМА ЛЮБОВ ИМА САМО АНАЛНО НА СУХО!

FaShIoN4eTo
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аз пък е** която мога и след това ме боли фара за нея!А ти пич след 3-то ти гадже щте почне и на тебе да не ти пука коя щте наебеш и щте зарежеш после (от личен опит го знам)!
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

xexe 4e ti si mom4e me4ta bi kakvo se pritesnqva6.... \/ [-o<
    ЛоШа СъМ МаДамА,прИ Мен МъЖеТе Са НаД ДваМа,ОбИчаМ дА сЪа ЗаРибЯваМ, нА НиКоЙ Не ПрОщАвАм! кУпОнДжИйСка мИ е ДуШаТа, лУдА Ми е ГлаВТа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си