- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да го направя ли???...
Аз мога да ти кажа от личен опит ако не си сигурна в него и в чуствата му въобще не му се връзваи на акъла![]()
помисли малко преди да дойстваш
![]()
РаЗлЧНа сЪм Да И кФо оТ тОВа пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм 6тЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВзИрАм ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа
Не бързай, ако толкова държиш той да ти е първият поне го опознай добре!
So free
Vsa6tonos onq den govorix s nego pak za t'va i go pitax dali ima nqkakvi 4uvstva kam men a toi kategori4no kaza 4e nqma no ako sam iskala da go napravime ---- nqmalo problem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Простак!![]()
![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
Бахти и смотания....
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
Първоначално написано от feli7o_
Тцтц.. е остава ти и да легнеш с него.. отрежи го!!!
fele toi e tapak 6tom taka ti e kazal zareji go ve4e nqma smisla da si tovi6 jivota zaradi nego 6tom e takav![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
po skoro razberi dali toi naistina durzi na tebe zashtoto ako ne e taka ima goliama veroiatnost da te izpolzva samo za sexa ili da te zarezje sled kato go napravite
ami feli kakvo da ti kaja qvno toi ne te zaslujava nito do sebe si nito v legloto si![]()
ami toq ne te zaslujava priemi go![]()
![]()
baxti i pe4eniq tipec e toq sigyrno
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
абе нека мине година две и го направете![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
не го прави докато не разбереш какви са му чувствата обеди се дали и тои те обича и тогава вече решавай
ako se 4uvstva6 gotova 6to puk da ne spi6 s nego....
√$ĨﭲKǿ
po dobre iz4akai o6te malko i razberi kakvo iska v deistvitelnost i 4ak togava re6i kakvo 6te prai6