- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- салицилов спирт и хлорнитромицин
И на мен ми подейства добре !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Да не кажа перфектно за година и половина, след това започна обратен ефект.... и кожата ти се преебава тотално, за това съм на това дередже!!!Първоначално написано от adizitk1
здравейте имам едно въпросче-този спирт дали помага и при черни точки?Защото ги имам в излишък а искам да се оттърва от тяхмерси предварително
![]()
+1Първоначално написано от sladku_bebzi
Аз също използвах спирта много дълго време, и ефекта в крайна сметка се получи същия. А това момиче, което е до теб на снимката, нали спомена че и тя го е използвала...какво се случи при нея?Първоначално написано от adizitk1
I pri neq sushtoto, nqma kakvo da se ochudvame...Първоначално написано от __Nothing
Gadno e, che kojata svikva... inache leka e nomer 1 !
Ахахахаха, редактирах, бях написала, че аз съм момичето вдясно, а всъщност съм тази вляво![]()
![]()
omg vie ste ludi da si slojete tva na liceto!!! ne za drugo, a za6toto moq poznata izpolzva6e tva posle ne6to stana i polu4i natravqne na kruvta i po4naha ogromni problemi ... !!
натравяне на кръвта ?!Първоначално написано от sarityy
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
Tva mi se vijda malko nerealno.Nqma kak da poluchi natravqne na kruvta ot takova neshto.Osven, ako ne go e pila.Първоначално написано от sarityy
nz kvo go e pravila be6e stanala kato izrodПървоначално написано от Syringe
Е вероятността да е от спирта каква е? Може да е от всяко едно друго нещо.Е, знаеш де, неподходяща храна или козметични продукти.
ei ei kade vari6 ti s 4 tabletki slagat se 5 hap4eta .................inache naistina pomaga.......v edna butilka salicilov spirt slaga6 5 hap4eta hlornitromicin i razkla6ta6...vsqka veher se maji i na sutrinta izmivai,no se konsultirai s lekar da ne si alergi4na kam antibiotikaПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
Ти пък какво даваш "компетентни" съвети.Мислиш ли, че разликата между 1 таблетка по-малко се усеща?Просто е по-слаб лосиона по този начин. + това какво и даваш рецептата, след като момичето ти казва, че е доволно.Първоначално написано от nesuni
С години се боря с тезии пъпки ... каква ли козметика не съм взимала ...и ефекта беше нулевв .... само където си издадох парите за нищо !!!Но един ден отидох при кож.лекар и тя самата ми предиписа този спирт ... Незнам дали е трябва или не трябва да се ползва и колко е вредно ... но факт е че наистина помага
![]()
.... около година и нещо ползвам само спирта (и съм много доволна), но сега реших и аз да си взема въпросния антибиотик ... и вече на 5/6 ден ефекта се забелязва , но аз го съчетавам и с крем за лице Imex .
![]()
![]()
т.е.
1) Минавам си лицето с тоалетно мляко на "Кря,Кря" (струва около 1/1,50лв.)Препоръчвам ви го много е добър !!!
2) След това с козметичен тампон минавам с Сл.спирт + антибиотика (излезна ми около 3.50/4.00 лв.)
3) И накрая нанасям крема Imex върху проблемните места (5,50 лв.)
..... и всичко това за около 10 лв. а резултата е на ниво![]()
Всичко това го правя през два/три дена според зависи как ми е лицето.
А този Кря-Кря дали става за почистване на грим, знаеш ли ?Първоначално написано от ira90
![]()
[quote="Syringe"]А този Кря-Кря дали става за почистване на грим, знаеш ли ?Първоначално написано от ira90
[/quo
ООо, да определено става за почистване на грим.На мен ми го беше препоръчала една аптекарка и аз първо подходих малко скептично към този продукт,защото някак си ми се виждаше невъзможно да е толкова хубав продукт и толкова ефтин ...![]()
Ама,защо да не пробвам и така взех,пробвах и наистина е много добър.Прави кожата много мекичка ....
![]()
![]()
![]()
Моля,моля ... може да го потърсиш и в "Сани" (виждала съм го и там)Първоначално написано от Syringe
![]()
Аз ви се чудя на акълите за тоя спирт.![]()
След това не ви ли остават белези или незнам...Аз никога не бих си жертвала кожата...![]()
хм.. само да питам - хлорнитромицина като е антибиотик не се ли зима само с рецепта ?
sex is overrated...
Това хлорнитромицина не го намерих!Майка епитала в 3 аптеки по центъра и са й казали,че вече го няма.Аз питах в най-близката аптека и ми казаха,че е спрян от производство.Салициоловият спирт си го ползвам,но мисля,че с тоя антибиотик ще има по-голям ефект.Така не забелязвам кой знай какъв ефект.Някой ако знае нещо по въпроса за хлорнитромицина да се обади плс!
![]()
По това което виждам от коментарите мисля, че аз съм най-стар потребител на тази комбинация спирт+хлорни....... Ползвам това "лосионче" вече 4 години и наистина съм страшно доволен. НО преди месец ми свърши последното шишенце и се оакза, че никаде няма хлорнитромицин. Затова сега ще продължа само със спирта ( зех си 2% защото имам мазна кожа) и се надявам да има ефект. А относно прилагането :
Аз се мажех всяка вечер в продалжение на 2.5 години. После преминах на 2 вечери мазане 1 вечер почивка.(ефекта е същия, но просто кожата си почива и се чувства по-добре) Също така когато и да се прибера в нас винаги си измивам лицето за да го почистя (момче съм и вода от мивката ми стига, a за момичетата нз вие си ползвате някви тоалетни води)
В заключение ще кажа, че лосиона помага и то без странични ефекти (мажете се само вечер за да не прекалявате). НО препоръчвам и редовен СЕКС за по-траен ефект.Защото хормоналния дисбаланс се оправя със секс, а лосиона само прикрива ефекта на този дисбаланс. или поне аз така си мисля
![]()