.
Затворена тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 130
    а не слагате ли сулфатазол?

Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Цитирай Първоначално написано от Syringe
    Казвам ви ще съжалявате мн с тоя хлорнитромицин и спирт.....
    Твойта кожа е мн чувствителна,мойта е мазна и ми подейства добре.
    И на мен ми подейства добре !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Да не кажа перфектно за година и половина, след това започна обратен ефект.... и кожата ти се преебава тотално, за това съм на това дередже!!!

здравейте имам едно въпросче-този спирт дали помага и при черни точки?Защото ги имам в излишък а искам да се оттърва от тях мерси предварително

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Силициловия спирт определено помага.Струва някви стотинки .Като си купиш си чистиш лицето, примерно с тоалетно мляко и след тва от силициловия спирт си сипваш малко на едно памуче и си мажеш отделни части от лицето, само там където имаш пъпки.
    +1

И на мен ми подейства добре !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Да не кажа перфектно за година и половина, след това започна обратен ефект.... и кожата ти се преебава тотално, за това съм на това дередже!!!
    Аз също използвах спирта много дълго време, и ефекта в крайна сметка се получи същия. А това момиче, което е до теб на снимката, нали спомена че и тя го е използвала...какво се случи при нея?

Цитирай Първоначално написано от __Nothing

Аз също използвах спирта много дълго време, и ефекта в крайна сметка се получи същия. А това момиче, което е до теб на снимката, нали спомена че и тя го е използвала...какво се случи при нея?
    I pri neq sushtoto, nqma kakvo da se ochudvame... Gadno e, che kojata svikva... inache leka e nomer 1 !

Ахахахаха, редактирах, бях написала, че аз съм момичето вдясно, а всъщност съм тази вляво

omg vie ste ludi da si slojete tva na liceto!!! ne za drugo, a za6toto moq poznata izpolzva6e tva posle ne6to stana i polu4i natravqne na kruvta i po4naha ogromni problemi ... !!

Цитирай Първоначално написано от sarityy
    omg vie ste ludi da si slojete tva na liceto!!! ne za drugo, a za6toto moq poznata izpolzva6e tva posle ne6to stana i polu4i natravqne na kruvta i po4naha ogromni problemi ... !!
    натравяне на кръвта ?!
    Make Some Noise ... ;]]]

Tva mi se vijda malko nerealno.Nqma kak da poluchi natravqne na kruvta ot takova neshto.Osven, ako ne go e pila.

Tva mi se vijda malko nerealno.Nqma kak da poluchi natravqne na kruvta ot takova neshto.Osven, ako ne go e pila.
    nz kvo go e pravila be6e stanala kato izrod

Е вероятността да е от спирта каква е? Може да е от всяко едно друго нещо.Е, знаеш де, неподходяща храна или козметични продукти.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    И аз го ползвам.Спирта е 2 % ,а от антибиотика слагам 4 таблетки.Много съм доволна от спирта,лицето ми се е изчистило значително.
    ei ei kade vari6 ti s 4 tabletki slagat se 5 hap4eta .................inache naistina pomaga.......v edna butilka salicilov spirt slaga6 5 hap4eta hlornitromicin i razkla6ta6...vsqka veher se maji i na sutrinta izmivai,no se konsultirai s lekar da ne si alergi4na kam antibiotika

Цитирай Първоначално написано от nesuni
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    И аз го ползвам.Спирта е 2 % ,а от антибиотика слагам 4 таблетки.Много съм доволна от спирта,лицето ми се е изчистило значително.
    ei ei kade vari6 ti s 4 tabletki slagat se 5 hap4eta .................inache naistina pomaga.......v edna butilka salicilov spirt slaga6 5 hap4eta hlornitromicin i razkla6ta6...vsqka veher se maji i na sutrinta izmivai,no se konsultirai s lekar da ne si alergi4na kam antibiotika
    Ти пък какво даваш "компетентни" съвети.Мислиш ли, че разликата между 1 таблетка по-малко се усеща?Просто е по-слаб лосиона по този начин. + това какво и даваш рецептата, след като момичето ти казва, че е доволно.

С години се боря с тезии пъпки ... каква ли козметика не съм взимала ...и ефекта беше нулевв .... само където си издадох парите за нищо !!! Но един ден отидох при кож.лекар и тя самата ми предиписа този спирт ... Незнам дали е трябва или не трябва да се ползва и колко е вредно ... но факт е че наистина помага .... около година и нещо ползвам само спирта (и съм много доволна), но сега реших и аз да си взема въпросния антибиотик ... и вече на 5/6 ден ефекта се забелязва , но аз го съчетавам и с крем за лице Imex . т.е.
    1) Минавам си лицето с тоалетно мляко на "Кря,Кря" (струва около 1/1,50лв.)Препоръчвам ви го много е добър !!!
    2) След това с козметичен тампон минавам с Сл.спирт + антибиотика (излезна ми около 3.50/4.00 лв.)
    3) И накрая нанасям крема Imex върху проблемните места (5,50 лв.)
    ..... и всичко това за около 10 лв. а резултата е на ниво Всичко това го правя през два/три дена според зависи как ми е лицето.

Цитирай Първоначално написано от ira90
    С години се боря с тезии пъпки ... каква ли козметика не съм взимала ...и ефекта беше нулевв .... само където си издадох парите за нищо !!! Но един ден отидох при кож.лекар и тя самата ми предиписа този спирт ... Незнам дали е трябва или не трябва да се ползва и колко е вредно ... но факт е че наистина помага .... около година и нещо ползвам само спирта (и съм много доволна), но сега реших и аз да си взема въпросния антибиотик ... и вече на 5/6 ден ефекта се забелязва , но аз го съчетавам и с крем за лице Imex . т.е.
    1) Минавам си лицето с тоалетно мляко на "Кря,Кря" (струва около 1/1,50лв.)Препоръчвам ви го много е добър !!!
    2) След това с козметичен тампон минавам с Сл.спирт + антибиотика (излезна ми около 3.50/4.00 лв.)
    ..... и всичко това за около 10 лв. а резултата е на ниво Всичко това го правя през два/три дена според зависи как ми е лицето.
    А този Кря-Кря дали става за почистване на грим, знаеш ли ?

[quote="Syringe"]
    Цитирай Първоначално написано от ira90
    А този Кря-Кря дали става за почистване на грим, знаеш ли ? [/quo

ООо, да определено става за почистване на грим.На мен ми го беше препоръчала една аптекарка и аз първо подходих малко скептично към този продукт,защото някак си ми се виждаше невъзможно да е толкова хубав продукт и толкова ефтин ... Ама,защо да не пробвам и така взех,пробвах и наистина е много добър.Прави кожата много мекичка ....

Е така е.Благодаря.Значи ще го търся в аптечките.

Е така е.Благодаря.Значи ще го търся в аптечките.
    Моля,моля ... може да го потърсиш и в "Сани" (виждала съм го и там)

Супер фен
    Аз ви се чудя на акълите за тоя спирт.
    След това не ви ли остават белези или незнам...Аз никога не бих си жертвала кожата...

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от Converse333
    Аз ви се чудя на акълите за тоя спирт.
    След това не ви ли остават белези или незнам...Аз никога не бих си жертвала кожата...
    Ami zavisi.Spirta i Chlornitromicyn-a zalichavat belezi.Naistina.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

хм.. само да питам - хлорнитромицина като е антибиотик не се ли зима само с рецепта ?
    sex is overrated...

Цитирай Първоначално написано от faith_
    хм.. само да питам - хлорнитромицина като е антибиотик не се ли зима само с рецепта ?
    на мен ми го дадоха без
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Това хлорнитромицина не го намерих!Майка епитала в 3 аптеки по центъра и са й казали,че вече го няма.Аз питах в най-близката аптека и ми казаха,че е спрян от производство. Салициоловият спирт си го ползвам,но мисля,че с тоя антибиотик ще има по-голям ефект.Така не забелязвам кой знай какъв ефект.Някой ако знае нещо по въпроса за хлорнитромицина да се обади плс!

По това което виждам от коментарите мисля, че аз съм най-стар потребител на тази комбинация спирт+хлорни....... Ползвам това "лосионче" вече 4 години и наистина съм страшно доволен. НО преди месец ми свърши последното шишенце и се оакза, че никаде няма хлорнитромицин. Затова сега ще продължа само със спирта ( зех си 2% защото имам мазна кожа) и се надявам да има ефект. А относно прилагането :
    Аз се мажех всяка вечер в продалжение на 2.5 години. После преминах на 2 вечери мазане 1 вечер почивка.(ефекта е същия, но просто кожата си почива и се чувства по-добре) Също така когато и да се прибера в нас винаги си измивам лицето за да го почистя (момче съм и вода от мивката ми стига, a за момичетата нз вие си ползвате някви тоалетни води )
    В заключение ще кажа, че лосиона помага и то без странични ефекти (мажете се само вечер за да не прекалявате). НО препоръчвам и редовен СЕКС за по-траен ефект. Защото хормоналния дисбаланс се оправя със секс, а лосиона само прикрива ефекта на този дисбаланс. или поне аз така си мисля

а аз искам да попитам дали някой е ползвал това и има ли начин да ми навреди на кожата?

1 Камфоров спирт
    1 пакетче Солфатиазол (прах за рани)
    2-3 Аспирина
    Прахчето и Аспирина ги пускаш в спирта и "раздрусваш" хубаво...

то е от един друг форум
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си