- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- салицилов спирт и хлорнитромицин
Помага,също помага и лавандуловия.
е,да ама всеки спирт бая осушава кожата,затова аз се мажа с бочко.![]()
а-и по между другото бебешките кремове са най-,,чисти''.Аз казах на брат ми ,че е за бебешки г*З.
Бебешката нивеа пак е хубава.Дори и е по-добра.
ОТНОСНО ВСИЧКИТЕ СЪОБЩЕНИЯ НА ВСИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ.....ИСКАМ ДА ПОПИТАМ КАКВО СТАНА СЛЕД СИЧКОТО ТОВА ВРЕМЕ..............
А НА ТЕЗИ КОИТО КАЗАХА, ЧЕ ХЛОРНИТРОМИЦИНА Е СПРЯН ВЕЧЕ Е ПУСНАТ ПАК ДНЕС СИ ГО КУПИХ ...... НО ДОСТА УГРИЖЕНА СЛЕД ПРОЧЕТЕНОТО И НАПИСАНОТО ОТ НЯКОИ ПОТРЕБИТЕЛИ!
МОЯТА ИСТОРИЯ Е НЕ ПО РАЗЛИЧНА ОТ ОСТАНАЛИТЕ ОЩЕ ОТ УЧЕНИЧЕСКИТЕ ГОДИНИ НАМЕРИХ ЛЕК В ХЛОРНИТРОМИЦИНА И СПИРТА СЛЕД МНОГОБРОИНИ ПОГРЕШНИ ПРОДУКТИ НЕСПОЛУЧЛИВИ КОНСУЛТАЦИИ ОТ ЛЕКАРИ И ПРОЧИЕ!
НЕЗАВИСИМО КОЙСПИРТ ПРОСТО ДА Е ПОСИЛЕН % АЗ ЛИЧНО ПОЛЗВАМ ЕТИЛОВ СПИРТ 95%+ХЛОРНИТРОМИЦИН 10 ХАПЧЕТА ВЕЧЕ ОКОЛО 5 ГОДИНИ И НЕ СЪМ ИМАЛА НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ, А ПО СКОРО МИ ПОМАГА ВЪПРОСА Е ЧЕ ЗА 2 ПЪТИ МИ СЕ СЛУЧВА ДА ГО СПРА ЗА ПОВЕЧЕ ОТ МЕСЕЦ И СТАВАМ ЛЕШТА! ТА ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ИМА ЛИ НЯКОИ КОИТО ДА ГО Е ПОЛЗВАЛ ТОЛКОВА ДЪЛГО И МОЖЕ ЛИ ДА МИ НАВРЕДИ НЯКАК, ЗАЩОТО СЕГА МИ ПОМАГА И НЕЗНАМ ОБАЧЕ В БЪДЕЩЕ КАКВИ ПРОБЛЕМИ БИ МИ ДОНЕСЛО ПРЕКОНОМЕРНОТО ПОЛЗВАНЕ НА АНТИБИОТИКА!
Като бивш user на хлорнитромици + спирт искам да привлека на вашето внимание Dalacin T 1% clindamycin. Ползвам го от както спряха хлорнитромицина ( около месец) и имам чувството, че е по-добър като ефект. Първо, всички знаете дълбоките пъпки, които излизат трудно, големи са, ярко червени и т.н., е та този Далацин Т при мен ги изсушава още преди да са се проявили. Другото което е, че с хлорнитромицин + спирт въпреки, че се мажех ми излизаха такива малки повърхностни папкчици ( чат пат) които имаха връхчета и се налагаше с игличка да ги пукна, а с Далацина дори такива не излизат. В аптеката ми казаха, че клиндамицина е по-нов антибиотик от хлорнитромицина и би било добра идея след дълго третиране на хлорни... да сменим на клиндамицин и мисля, че са прави. Третото което е Далацина си има собстжено дозаторче и не е нужно да се купува памук. Искам да добавя още, че далацина не оставя бляла следа по лицето. Като попие изобщо не личи, че си се намазал. Докато другото лосионче сутрин иска обилно миене особено ако имаш малко брада
иначе и двете си миришат гадно
Цена : около 6лв. Още съм с първото си шишенце и не мога да кажа за колко месеца стига. Като ми свърши ще пиша
А сега относно тези които са се навили да си взема Далацин Т. Прилагането пише да е като тупкане по кожата за да се навлажнява тампончето. Аз обаче го правя ето така - Лицето ми гледа нагоре, притискам силно тампона за да се напои доста и после мажа се едно разнасям крем. Като усетя че се е поизсушава тампона пак притискам силно и пак разнасям. И така докато не се убедя, че цялото ми лице е навлажнено. Те казват да се нанесе тънък слой, но аз си минавам по 1-2 пати навсякаде и гледам в огледалото дали тампона оставя морка следа. Това е от мен дано ви помогне и на вас иначе супер че са пуснали пак хлорнитромицина:P
Не искам да те плаша, но една позната е на 34 години и единственото, което и помага е козметични процедури. Ходи редовно и често и ползва някакви маркови мазила. Но явно при нея е тежък случей на акне. Истината според мен е, че всеки сам си намира решение и си го ползва. На теб ти помага хлорнитромицина + спирт , на мен също и затова ги ползваме, на моята позната явно не и помагат и е минала на скъпи процедури и си ползва тяхПървоначално написано от kiselina777
Относно дали може да ти навреди прекомерната употреба, питаи специалист в областта
и на мен ще ми е интересно да разбера бай дъ уей ползвам го от 4г.
![]()
Спирта комбинирам с крем съдържащ арника дава приказен ефектПървоначално написано от Анонимко
ползвах,помогна,спях го.за се га да чукам на дърво няма пъпки.но може да е и от други фактори които да са помогнали някак си но най вече е от тва.друга козметика за пъпки не ползвах по това време.ама те преди не бяха някви ужасни гнойни а бяха по челото като обрив.и гнойна понякога се изтипосва.
банната ;(
Помагат, спирта струва няколко стотинки-вземи си 2%, за хлорнитромицина вече ти трябва рецепта иначе не щат да ти го продадати тва е.
![]()
Ако им кажеш, че ти е за пъпките ще ти го дадат и без рецепта.Първоначално написано от adizitk1
![]()
На всеки различни неща му помагат. Проблемът е докато улучаш точно подходящото "чудо".![]()
И аз все още се боря с акнето. Резултатът е Акне:Аз - 1:0!![]()
Всеки казва различни неща,които му помагат,но каквото и да опитам все не помага.
Успех на всички в търсене на ЧУДОТО!![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
от 2 месеца ползвам салицилов спирт 2% с 5 капсулки хлорнитромицин и съм адски доволна.Кожата ми вече не е мазна и с пъпки а направо превъзходна.Чисто и нежно лице като на бебче имам![]()
вЛасТта Ми ПриЧинЯвА Най-СилНия ОрГазЪм,Най-СладКата ТрЪпКа,НаЙ-НевеРоЯтНия ШоПиНг..ИсТинСка КуЧка..НепРиЛична,ЛоВка,ЦиН иЧНа,БрУтАлНа..Не ПроСто БоГатО МомИчЕ а ЖеНа С вЪзмОжНосТи
да помагат .. оба4е последния път ми казаха в аптеката 44 са спряли от производство хлорнитромицина .... и само силицилов спирт ..
а вие да знаете дали наиситна е спрян.. защото не мога да го намеря ... и само силицилов спирт дейстева ли ???![]()
![]()
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
И при мен помага.Преди 2 дни пак си взех силицилов 2% и Хлоронитромицин.
спирта:50ст.
хлоронитромицина 20 капсули: 3,50 лв
Преди година изпробвах тази "рецепта".Наистина е супер,но честата употреба води до изсушаване на кожата.(1% е по-добре)Иначе няма грешка.![]()
И в някои продукти на GARNIER има салицилов спирт и то 2% , така че...!Първоначално написано от heiress
Здравейте! Не знам точно има се появяват резултатите от спирта и хлор..... , но вчера си го купих и днес кожата ми беше значително по-хубава! А за обратния ефект по-късно, говорих с леля ми, която е фармацевт (тя ми го препоръча) и ми каза, че е добре, когато подейства и вече сте го ползвали 5-6 месеца да започнете да си миете лицето с лосион по ваш избор, но да не спирате лека, а просто постепенно да го намалите (да речем вместо всеки ден да го използвате понеделник-сряда-петък-неделя... , после: вторник-четвъртък-събота... , и накрая да сведете всичко до 1-2 пъти използване седмично)!!!![]()
аз също си взех спирт обаче 1% и му сложих 5 капсули хлорнитромицин..понеже спирта ми е 1% по 1 или по 2 пъти да се мажа за да има ефект..![]()
темата е от 2007![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Оф, да те еба, иначе, ако беше пуснал/а нова тема, щеше да мрънкаш, че имало хиляда такива теми.Първоначално написано от tonie__
А и последният пост е от преди няколко седмици бе, мрънкало.
няма да ти коментирам поста..![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
видях че последните отговори бяха преди няколко дена затова писах sorry не съм видяла че е от 2007 все пак ако някой пише няма да е зле ..Bianca thnks![]()
ох да и аз отва се чудя. Има ли го по аптеките???
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
как да не помага .. аз използвам само това .. даже може и само спирта ... действа ..изгаря пъпките иии ... абе много съм доволна![]()
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Има го, но искат рецептаПървоначално написано от merie
На мен ми го дадоха без, жената се сети, че ми трябва за козметимна цел...
The bad guys lie to get in your bed; the good guys lie to get in your heart