.
Затворена тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 130
    Град
    Пловдив
    ooo супер
    аз после ще отида да си взема Познавам аптекарката
    Отдавна не съм го ползвала и ще ми се отрази доста добре

Благодаря за инфото
    "Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Ползвах салицилов спирт и след кратка пауза пак го ползвам...Иии,ами май действа

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Аааа,да - в аптеките го има (спирта де ).Моя е от аптека.

Ами... лично на мен ми помага и то доста
    За цената - евтинко е ... хлорнитромицина не помня колко беше ( излиза по- евтино да си го вземеш на блистер), а спирта е някакви стотинки.... абе трябват ти 2 лв
    Обаче за да има резултат го ползвай редовно, но не прекалено по много, че може и да ти изсуши прекалено кожата ...

Град
    Пловдив
    да, и не е лошо да слагаш крем след това, защото изсушава много кожата
    "Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."

Аз си взех вчера салицил 2 % и хлорнитромицин,излязоха ми към 2.50 и 2те неща и,може и да си внушавам,ама за 1 вечер сякаш ми се е поизгладило лицето Дано да има и по-нататъшен ефект,че ми писна да пръскам сумати пари за неща от които няям полза.
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Град
    Пловдив
    ами от първия път мисля че мягията не се получава, но до седмица трябва вече да усешаш някаква промяна надявам се че ще ти помогне и на теб

Тъй като и аз като всички вас се запалих от всички положителни отзиви. Преди да си го купя искам да попитам има ли някой, на който тази комбинация му е била предписана от лекар или препоръчана от специялист или всички дочуват и подразбират от някъде за това?

Реших да не си купувам и ще ви кажа защо. Не искам да натрапвам мнението си, но може да е от полза на някой. Обадих се на козметичката си да я питам за мнение относно тази комбинация и тя каза, че в никакъв случай не трябва да се ползва, защото изсушава повърхностно кожата,а тя от своя страна започва активно омазняване в дълбочина. Така, може да има временен ефект, но след това вреди и не е за всяка кожа. Също каза, че в 90% от козметичните продукти се съдържат, както сал. спирт, така и антибиотика в достатъчни количества. Всеки си решава аз просто исках да споделя.

И аз като си го взех в началото и"оо пъпките ми изчезнахаа,радост",НО(голям ото но).1Хлоронитромицина е антибиотик,който след продължително ползване се приспособява към кожата и спира да действа(също като зинерита,далацина и т.н) 2.Спита е изключително опасен за кожата,защото едно,че я изгаря и след това започва да се лющи,друго,че започва да се омазнява.

Ползвала съм и още едно подобно-сулфатиазол на прах,камфоров спирт и 2-3 аспирина(това го започнах след като спря да ми действа спирта с хлорото).И отначало пак изчезнаха пъпките бла-бла-бла...и след 2-3 месеца,кожата ми беше толкова преебана,започнаха да избиват пъпките,който уж се бяха махнали,а всъщност просто временно се скриват под кожата след третирането,започна да се лющи,станаха ми червени петна,когато направех и най-малката мимика цялата почервенявах,беше ужасс.Спрях да използвам тези боклуци и си взех крем Здраве.Той маалко помогна.

И сега преди 2-3 месеца една приятелка-дистрибутор на орифлейм ме заведе в офиса им в града,където всяка сряда провеждали и аз незнам курс ли се води,но отиваш там и ти определят типа на кожата,казват ти какви продукти да използваш,КАТО всеки продукт,който ти препоръчат ти го демонстрират на място.На мен ми определиха кожата като сужа,първо ми измиха лицето,след това ме гримираха.Съставиха ми програма,какво трябва да правя ежедневно и ежеседмично.И ВНИМАНИЕ-ВСИЧКО ТОВА БЕЗПЛАТНО.
    И така първо бях малко скептична,но и бях супеер отчаяна и си поръчах продуктите(аз половината и повечето ги имах,но така си седяха по рафтовете,а вместо това съм ползвала боклуци).Започнах да следвам програмата и след 1 седмица положението видимо се подобри,след 1 месец почти нямаше и помен от предишния вид на кожата ми а сега,2-3 месеца по-късно съм сякаш с нова кожа и всички ме питат какво използвам.И за да не кажете,че е станало случайно-всичките ми приятелки отидоха да им направят този курс(имаше момичета с ужасно много акне)е сега сякаш са други.Мога само да благодаря на приятеката ми.
    И още едно нещо,което реших да направя за кожата си-онзи ден бях на козметик,почисти ми лицето,даде ми супер много съвети.Ще ви кажа най-важните-на козметик се ходи след цикъл,защото тогава избиват пъпките,които са се криели под кожата и които уж си мислите,че минават,но когато ви дойде хоп,пак се появяват,когато имате избивка не се ходи на козметик,разпространява се бактерията и става лошо,хубаво е да се ходи всеки месец и така постепенно лицето ще ви се изчисти и ще имате перфектна кожа.За справка-козметичката ми също спазва програмата на орифлейм и си чисти лицето всеки месец-е кожата и сякаш е порцеланова,няма нито една поричка,колежките и същата работа.
    Също е много важно и какво ядете-по-малко шоколад,лютиво,мазно,повеч плодове,белтъци и най-важното по 2 л вода на ден.Хубаво е и да пиете някакви витамини,аз пия дермабион и едни хапчета дето се разтварят във вода и става като безалкохолно.
    Та стана огрооомен роман,но е хубаво да прочете поста ми.Не си мажете лицата с такива глупости,защото ще съжалявате след време.Съветвам ви ако в града ви има офис на орифлейм да разберете кога се провеждат курсовете(мисля че се казват четириетапна грижа) и да отидете.А хубаво е и да ходите на козметик както ви казах,ако имате възможност,разбира се
    Е това е от мен.И както ви казах,поста ми е много дълъг,но е хубаво да го прочетете,защото аз така спасих кожата си и като стана на 40 няма да съжалявам.Това все пак е лицето ви,а ако не ми вярвате или т.н,само моля ви не ползвайте тези глупости,ще съжалявате,гарантирам ви

П.П Някой да не остане с впечатление че правя реклама на орифлейм,напротив,опитвам се да ви дам полезни съвети.Сега се сетих ако искате ще постна и снимки,само дано да имам снимки преди да започна да се грижа за кожата си.

И последно обичайте и се грижете за кожата си,тя ще ви се отблагодари

e аз неска си купих хлорнотромецинн и викам ся ш го слагам в спирта ама той нали е в едни такива .... пластмасови капсулки и щях да го пусна така цяло хапче ама са сетих да го разтворя и само прахчето изсипах нали така тряяя

има ефект,харесва ми за 1 седмица много ми се изчисти лицето,но мисля,че съм си напраила малко по-силничък разтвор,защото в момента кожата ми се лющи на парцали.. мисля да редувам,1 седмица да го използвам 1 не..или през ден,два някакви идеи? не искам да го прекъсвам.
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Цитирай Първоначално написано от buttertoast
    има ефект,харесва ми за 1 седмица много ми се изчисти лицето,но мисля,че съм си напраила малко по-силничък разтвор,защото в момента кожата ми се лющи на парцали.. мисля да редувам,1 седмица да го използвам 1 не..или през ден,два някакви идеи? не искам да го прекъсвам.
    започнал е првия стадии(лющенето),до втория(избиването на всички,което УЖ се е изчистило)остават броени месеци.

Цитирай Първоначално написано от ellikok
    започнал е првия стадии(лющенето),до втория(избиването на всички,което УЖ се е изчистило)остават броени месеци.
    пф това не звучи никак добре.. няма ли начин този втори стадии да се избегне..?
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Мойта кожа е нормална и от време на време обаче ми избива по някоя пъпка на челото.Преди постоянно ги чеках,но после се спрях и си взех салицилов спирт 2% и до известна степен ми помогна - където имах пъпчица,тя се изсуши и се обели,някои спихнаха...Обаче кожата ми като че ли се пресуши и сега се лющи..спрях да го ползвам и през няколко дена си правя пилинг с кафе и после слагам овлажняващ крем,а спирта го спрях!А дано да се оправи...
    Междудругото си взех на Clean & Clear едно кремче(води се емулсия),което е за пъпки (без да изсушава кожата и съм много доволна

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от mimsiii
    Цитирай Първоначално написано от sarityy
    omg vie ste ludi da si slojete tva na liceto!!! ne za drugo, a za6toto moq poznata izpolzva6e tva posle ne6to stana i polu4i natravqne na kruvta i po4naha ogromni problemi ... !!
    натравяне на кръвта ?!

Цитирай Първоначално написано от radybt
    omg vie ste ludi da si slojete tva na liceto!!! ne za drugo, a za6toto moq poznata izpolzva6e tva posle ne6to stana i polu4i natravqne na kruvta i po4naha ogromni problemi ... !!
    натравяне на кръвта ?!
    никак не е смешно,хлоронитромицина е много опасен

пф това не звучи никак добре.. няма ли начин този втори стадии да се избегне..?
    има,да спреш да ползваш този боклук,ако толкова искаш да се изсушават пъпките и да се скриват по-бързо(но не и да минава,изчезват)купи си 90% салицилов спирт,но мноооооооооооооого внимавай,МНОООООГО,послевя се САМО върху пъпката например с едно тампонче за уши и то само когато наитина има нужда,избягвай да го слагаш,но е по-добре от хлоронитромицина,не натравя кожата и организма

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    аз ползвам само спирта и помага

определено има ефект преди 2 - 3 месеца си ги бях купила и много, много не исках да слагам хлорнитромицина ( дори и без него също има ефект ) , но ги спрях понеже ми се беше изчистило цялото лицето и ми беше свършил спирта .. след което минаха 2-3 седмици (може и повече да са били) и пак набъбнаха пъпчици и си взех един серум (не помня какъв беше , някакав Немски мисля че беше ) и вместо да ми се изчисти лицето , имах чувството че още повече ми излизаха .. от една седмица съм пак на спирта ии личицето ми си е пакк изчистенооо разбира се след като го намажа със спирта се мажа с кремче

Град
    Sofiq
    натравяне на кръвта ?!
    никак не е смешно,хлоронитромицина е много опасен
    Абе момиче,стига си говорила глупости и си плашила народа бе!
    Салициловият спирт + 5 капсули(А не таблетки,както пишете вс. ) хлорнитромицин си помагат и то много!! Не се съмнявайте а си го купете... и не слушайте потребителката Еликок,тя или е някакъв единичен случай на такъв филмиран ефект,или много са и повлияли тия при който е ходила и са и оправили проблема с акнето,че вече плюе по салицила и хлорнитромицина...но лично аз си мисля,че е втория вариянт.. eто преценете сами от глупостите който пише...

започнаха да избиват пъпките,който уж се бяха махнали,а всъщност просто временно се скриват под кожата

[купи си 90% салицилов спирт

Е да,права е за това че ако си купите 90% салицилов спирт ще ви изсуши пъпките,но 90% салицил ще разгради и шишенцето в което го съхранявате!

Мега фен Аватара на koshtramba
    Edinichen sluchai bilo, taka li? Samo deto pri mene i vsichki priqtelki, koito sa go polzvali ima sushtiq efekt. Ot antibiotika pupkite edin vid se "prispivat", no si gi ima v kojata, tova go kaza daje i kozmetichkata mi. Taka, che...... elikok si e suvsem prava!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Edinichen sluchai bilo, taka li? Samo deto pri mene i vsichki priqtelki, koito sa go polzvali ima sushtiq efekt. Ot antibiotika pupkite edin vid se "prispivat", no si gi ima v kojata, tova go kaza daje i kozmetichkata mi. Taka, che...... elikok si e suvsem prava!
    При всеки човек тва деиства различно и не е за всякакъв вид кожа,има хора който го ползват с години пък нищо им няма

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    При всеки човек тва деиства различно и не е за всякакъв вид кожа,има хора който го ползват с години пък нищо им няма
    Ti dobre li si, chuvash li se kvo govorish?? Ne znam dali si chuval, no KOJATA IMA PAMET!!! Taka, che maji se 2 godini i shte vidim dali ti deistva. Kojata svikva!!! Tova e, elementarno e da se setish.Sled tova spira da deista, a kato spre da deistva se poqvqvat i stranichnite efekti... Povqrvai, az i oshte dosta hora go polzvahme v produljenie na okolo 2 godini i pri vsichki beshe ednakuv rezultata, ne zatova, che imame ednakuv tip koja, a zashotot kojite ni sviknaha...
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Голям фен Аватара на daru6a1
    Ще ги пробвам тези таблетки [[ разтворени в спирт а пък ще видим ефекта ]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си