- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпроси към жените и мъжете
Ми в опаковката на крем-депилатоар,обикновено има тубичка с кремчето и една шпатула(извинете,ако не е правилна думата). Мажеш с крема,зоната,която искаш да обезкосмиш и чакаш около 20 мин,пише го на листовката,след което оттраняваш със шпатулата косъмчетата,които крема е премахнал,и се измиваш добре. Мисля,че работеше на принцип изгаряне на корена на космите,нещо такова,не съм сигурна. Ефекта не е много дълготраен.
ОТ тес кремове после ставаш като брада...........
myni4ko_glypa4e e samo i iska da si pi6e s cool female chicks ili v kraina smetka samo s female(S)
Крем-депилатоар? Те по мое мнение не са подходящи за интимната зона, все пак са силна химия...но те са кремчета, които се намазват на мястото, изчаква се 10-15 минутки и космите сами падат.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Не знам,може и да си права. Иполввала съм няколко пъти,нищо не ми стана,но не бях доволна от резултата.Първоначално написано от `Death`Whore``
Аз пробвах веднъж, стоя 15 минути /а на краката за 10-тина падат изцяло/ и не се махнаха въобще. Има специални за интимната зона, сигурно са доста по-силни, защото космите там са много по-дебели.
да ама не ти ги отскубва с корен се едно се бръснеш...............Първоначално написано от `Death`Whore``
myni4ko_glypa4e e samo i iska da si pi6e s cool female chicks ili v kraina smetka samo s female(S)
Да,най-доброто решение е козметик,каквото и да си говорим. И епилатора също,но аз лично не мога да го изтрая ...
Е...да...ако си достатъчно луда, пробвай с епилатор или отиди на козметик да ти ги махне с кола маска...
Ае аз не искам да умирам с епилатор и козметик с кола маска боли многоПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Тогава не се обезкосмявай,какво толкова...Първоначално написано от myni4ko_glypa4e
Проблема е че трябва а фото епилацията и лазерната струват луди париПървоначално написано от DIVINE_TIME
((((((
супер гадно няма ли някъв безболезнен начин дето маха и корените на космите ? И ДА НЕ БОЛИ много!?
Абе я се стегни бе човек. Казахме ти,безболезнено е бръсненето и третирането с крем деплатоар!Да,ефекта е краткотраен,но какво да се прави... Щом ти се налага да се обезкосмяваш или ще търпиш,или ще го правиш по-често!
Еми епилация и кола маска праят ефекта по дълъг така ли ?Първоначално написано от DIVINE_TIME
po princip ne e zadaljitelno ama e hubavo.pone az predpo4itam obezkosmenite maje.az hodq na kozmetik i to ne zaradi gadgeto a zashtoto na men samata taka mi e po-dobre
и там кола маска ли ти прави?Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
Мен пък ми харесват повече космати![]()
Съжалявам, но всеки с вкуса си де.. не ми се карайте![]()
е ти момче или момиче си?Първоначално написано от Impressive
po-higieni4no e priqtno e da sa obezkosmeni
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
МомчеПървоначално написано от myni4ko_glypa4e
![]()
![]()
Ем пич по добре е приятелката ти да е без косми по п*тката секса е по хубав и е по приятноПървоначално написано от Impressive
и аз така смятамПървоначално написано от marina star
![]()
Като пробвам и по двата начина ще решаПървоначално написано от myni4ko_glypa4e
![]()
Всъщност е по-хигиенично да си с косми...те имат цел и предпазват от инфекции и разнасяне на мръсотия от другите части на тялото към половите органи...но вие си знаете едно и също...
Напълно права си но като правиш секс е по-добре безПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Не зависи само от секса...на мен ми е по-комфортно и се чувствам по-добре без...просто казвам как стоят нещата....