.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 84
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Не зависи само от секса...на мен ми е по-комфортно и се чувствам по-добре без...просто казвам как стоят нещата....
    Аз хептен се обърках
    ше отида там където са повечето хора или еи ся ши пусна анкетна
    myni4ko_glypa4e e samo i iska da si pi6e s cool female chicks ili v kraina smetka samo s female(S)

Цитирай Първоначално написано от myni4ko_glypa4e
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Абе я се стегни бе човек. Казахме ти,безболезнено е бръсненето и третирането с крем деплатоар!Да,ефекта е краткотраен,но какво да се прави... Щом ти се налага да се обезкосмяваш или ще търпиш,или ще го правиш по-често!
    Еми епилация и кола маска праят ефекта по дълъг така ли ?
    Да,определено и след кола маска кожата става мека като бебшко дупе. Също питаше на козметик как процедират и чрез какъв метод обезкосмяват - най-често кола маска. Боли,но ако го правиш редовно се свиква и ефекта е доста удовлетворяващ.

oho i o6te kak za mene opr e po dobre,po higieni4no udobno...i tempodobni ZA BRYSNENETO \/
    ЛоШа СъМ МаДамА,прИ Мен МъЖеТе Са НаД ДваМа,ОбИчаМ дА сЪа ЗаРибЯваМ, нА НиКоЙ Не ПрОщАвАм! кУпОнДжИйСка мИ е ДуШаТа, лУдА Ми е ГлаВТа

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Trqbva..

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Интересно ми е защо да трябва...обезкосмяването на половите органи е модерно от има-няма 10-тина години. Вярно, че е по-секси, но всеки избира за себе си. Вагината е възбуждаща и с косми около нея.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    ама после след колата хич не се свиква с гадните пъпчици....
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Guest
    Аз пък един ден се реших и хванах епилатора... за 1 час изскубах всичко болката беше непоносима, но е само 1 път, след това почти не се усеща, защото косъмчетата са значително по-малки и тънки и не боли. Сега редовно си ги скубя и ми е екстра, а за пъпчиците има разни лусиони за тяло, кремове и т.н.

Re: Въпроси към жените и мъжете

Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

Guest
    Бръснъ се мн ясно, кой е тоя идиот дет не се бръсне?

ne e zadaljitelno!ama az predpo4itam jenite i majete da se obeskosmqvat!i ne samo tam a na vsqkade

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Интересно ми е защо да трябва...обезкосмяването на половите органи е модерно от има-няма 10-тина години. Вярно, че е по-секси, но всеки избира за себе си. Вагината е възбуждаща и с косми около нея.
    Е те жените са по-красиви от мъжете следователно и с косми и без пак стават
    myni4ko_glypa4e e samo i iska da si pi6e s cool female chicks ili v kraina smetka samo s female(S)

Град
    FuckyLAnD
    Абе друго си е бръснатото \/ \/ \/
    Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
    К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
    К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
    К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
    К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
    К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!

6e hoda na kozmetik az, ei sega, ot 5 godini se brusna sus samobrusna4kata i ne mi puka
    mraza kosmite i predpo4itam obezkosmenite momi4eta

Цитирай Първоначално написано от marto91
    ne e zadaljitelno!ama az predpo4itam jenite i majete da se obeskosmqvat!i ne samo tam a na vsqkade
    ... ne bratle, nekoi 6e se hvane s nqkoq p*tka s rasta pod mi6nicite

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Не е задължително да ги бръснат,но е желателно (поне според мен) да ги обезкосмяват. Право на личен избор!
    =D>

ami az sum za obezkosmqvaneto..nenavijdam kosmiteee

Най добре със самобрасна4ката и ножицата
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

extendet
    Guest

ais tiga we

УжасТ!
    Какво стана с естествения, нормален за природата, начин?

Въпрос на лична хигиена
    Аз лично съм за

По добре без косми !!!! Личен избор но лично за мен и така като гледам за сички е по добре без косми
    Fitness Forever

rainN
    Guest
    Абе вие на колко години бяхте кат отидохте за първи път на козметик? Не ви ли бешес срам... Аз още съм на 13 но искам като стана на 14 15 години да се обезкосмя ... Много е гадно Кажете кога е нормално да ида ... И с самобръсначка или на козметик?

Guest
    за мен това е задължително

"spored mene ne trqbva" neka gi puskame kosmite na volq i da si napravim posle afrikanski plitki... uja mn qsno 4e trqbva da si mahame kozmite tam i spored mene e pod dobre s kola maska de da zn po qko e s brasna4 bocka..hqhq stava6 kato taralej4e... nqhnqhnqh \/

Абе вие на колко години бяхте кат отидохте за първи път на козметик? Не ви ли бешес срам... Аз още съм на 13 но искам като стана на 14 15 години да се обезкосмя ... Много е гадно Кажете кога е нормално да ида ... И с самобръсначка или на козметик?

__________________________________________________ __________

ani spored mene kolkoto po rano tolkova po dobre da ti kaja 4estno ako pos4ne6 e kola maska kosmite urdqvat a ponqkoga dori iz4ezvat.. govrq ti or li4en opit.. a za vr v koeto trqva da gi mahni6 tova e za seki individualno zavisi ot 4oveka

Град
    Plovdiv
    правят квото тряя хората да няма косми, по-добре си е .И аз си ги махам. По си ме радва така като си го гледам
    Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.

Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    На мен лично ми е по-добре без косми...
    ♥ ♥ ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си