- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпроси към жените и мъжете
Аз хептен се объркахПървоначално написано от `Death`Whore``
ше отида там където са повечето хора или еи ся ши пусна анкетна![]()
myni4ko_glypa4e e samo i iska da si pi6e s cool female chicks ili v kraina smetka samo s female(S)
Да,определено и след кола маска кожата става мека като бебшко дупе.Първоначално написано от myni4ko_glypa4e
![]()
Също питаше на козметик как процедират и чрез какъв метод обезкосмяват - най-често кола маска. Боли,но ако го правиш редовно се свиква и ефекта е доста удовлетворяващ.
oho i o6te kak za mene opr e po dobre,po higieni4no udobno...i tempodobniZA BRYSNENETO \
/
![]()
ЛоШа СъМ МаДамА,прИ Мен МъЖеТе Са НаД ДваМа,ОбИчаМ дА сЪа ЗаРибЯваМ, нА НиКоЙ Не ПрОщАвАм! кУпОнДжИйСка мИ е ДуШаТа, лУдА Ми е ГлаВТа
Trqbva..
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Интересно ми е защо да трябва...обезкосмяването на половите органи е модерно от има-няма 10-тина години. Вярно, че е по-секси, но всеки избира за себе си. Вагината е възбуждаща и с косми около нея.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ама после след колата хич не се свиква с гадните пъпчици....![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Аз пък един ден се реших и хванах епилатора... за 1 час изскубах всичкоболката беше непоносима, но е само 1 път, след това почти не се усеща, защото косъмчетата са значително по-малки и тънки и не боли. Сега редовно си ги скубя и ми е екстра, а за пъпчиците има разни лусиони за тяло, кремове и т.н.
![]()
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
Бръснъ се мн ясно, кой е тоя идиот дет не се бръсне?![]()
ne e zadaljitelno!ama az predpo4itam jenite i majete da se obeskosmqvat!i ne samo tam a na vsqkade
Е те жените са по-красиви от мъжете следователно и с косми и безПървоначално написано от `Death`Whore``
пак стават
![]()
![]()
myni4ko_glypa4e e samo i iska da si pi6e s cool female chicks ili v kraina smetka samo s female(S)
Абе друго си е бръснатото \/ \
/ \
/
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
=D>Първоначално написано от DIVINE_TIME
![]()
ami az sum za obezkosmqvaneto..nenavijdam kosmiteee![]()
Най добре със самобрасна4ката и ножицата![]()
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
УжасТ!
Какво стана с естествения, нормален за природата, начин?
Въпрос на лична хигиена![]()
Аз лично съм за![]()
По добре без косми !!!! Личен избор но лично за мен и така като гледам за сички е по добре без косми
Fitness Forever
Абе вие на колко години бяхте кат отидохте за първи път на козметик? Не ви ли бешес срам... Аз още съм на 13 но искам като стана на 14 15 години да се обезкосмя ... Много е гадноКажете кога е нормално да ида ... И с самобръсначка или на козметик?
![]()
за мен това е задължително
![]()
"spored mene ne trqbva" neka gi puskame kosmite na volq i da si napravim posle afrikanski plitki...
![]()
![]()
![]()
uja mn qsno 4e trqbva da si mahame kozmite tam i spored mene e pod dobre s kola maska de da zn po qko e s brasna4 bocka..hqhq
stava6 kato taralej4e... nqhnqhnqh
\
/
![]()
![]()
Абе вие на колко години бяхте кат отидохте за първи път на козметик? Не ви ли бешес срам... Аз още съм на 13 но искам като стана на 14 15 години да се обезкосмя ... Много е гадно Кажете кога е нормално да ида ... И с самобръсначка или на козметик?
__________________________________________________ __________
ani spored mene kolkoto po rano tolkova po dobre da ti kaja 4estno ako pos4ne6 e kola maska kosmite urdqvat a ponqkoga dori iz4ezvat.. govrq ti or li4en opit.. a za vr v koeto trqva da gi mahni6 tova e za seki individualno zavisi ot 4oveka![]()
![]()
![]()
![]()
правят квото тряя хората да няма косми, по-добре си е .И аз си ги махам. По си ме радва така като си го гледам![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
На мен лично ми е по-добре без косми...
♥ ♥ ♥