.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    mirkaa
    Guest

Въпроси за противозачатъчните

taka piq protivozachatachni ve4e 3 mesec na listovkata ne pi6e dali moje da se pu6e ili ne nito puk dali alkohola v normalno koli4estvo moje da se upotrebqva pi6e ako imate nqkakvo mnenie

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Противозачатъчните по принцип се предписват от гинеколог и би трябвало той да ти разясни тези въпроси!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако си над 35 години не бива да пушиш. По принцип пушене и противозачатъчни водят до риск за сърдечно-съдови заболявания или тромби. Алкохол може, но да не повръщаш, защото повърнеш ли хапчето се губи ефекта от него. На листовката го пише!

mirkaa
    Guest
    da toza za povru6taneto go znam i hap4etata sa izpisani ot ginekolog no na listovkata ne pi6e 4e nemoje6 da pu6i6 zatova me interesuva6e da li ako nqkoi pie dr hap4eta na listovkata pi6e ne6ty podobno

Мирка,за най-сигурно попитай гинеколога,който ти ги е предписал.

Град
    Свищов
    Аз ти казах какво пише. Ако си над 35 години не бива да пушиш. Ако не си пак има риск от горепосочените заболявания при пушене. С 1 дума-противозачатъчни и пушене е лоша идея!

Аз искам да питам нещо. Попринцип казват, че противозачатъчните, които се продават сега могат да се пият и от по-млади момичета. Но какво се има в предвид? И все пак има ли някаква възрастова граница за започване на приема? Защото все пак това са хормони...
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Град
    Свищов
    Аз лично почнах да ги пия някъде на 16-17 за прословутите кисти. Ама пиех малко-1-2 месеца и се оправях. Сега пия непрекъснато сума ти време и не се оправям. Както и да е. Попитай гинеколог. Ако си под 16-17 едва ли ще ти изпишат. На тази възраст не е желателно да се използват като контрацептив, а за лечение.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ако ще ги пиеш като средство за предпазване от бременност е добре да си поне на 16-17. Това се има предвид.. не някакво момиченце на 12-13.
    Ако е за лечение .. ясно е.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

На 17 съм. За лекаря знам... никога не бих пила нещо без да го питам...това е ясно. Благодаря за информацията.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си