- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Каде се записахте ? (за всички текущи осмокласници)
Ok.Първоначално написано от etito
Пак в тая гимназия,само че френскиПървоначално написано от pampers
![]()
Първоначално написано от Анонимко
7-мо София
127-mo![]()
ПГИУ "Елиас Канети"-гр.Русе
Realnata grad LOM
СМГ![]()
ГПЧЕ "Ромен Ролан"-Стара загора.
Паралелката е Немски с английски
СПГЕ "Джон Атанасов" микропроцесорна техника \/ . Който ще учи там може да пише на ЛС или skype- rotkiv93
nemskata
32
Тфа ми е старото даскало...супер много си го обичам!!! Най-вероятно ще съм там поне по два пъти седмично. Ако искаш, адни ме да се запознаем, нещо...Първоначално написано от Анонимко
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
НГДЕК![]()
Аз съм в НГДЕК![]()
Аз съм в 30 - ''Братя Миладинови''. В подготве с испански език:P
Който е записан там да пише лично.
\
/
НФСГ![]()
az sam tam v 30toПървоначално написано от Sweet__baby
![]()
хееъ пи6и на ли4но да се запознаем 6от и аз съм там с немски. ти с кво си?Първоначално написано от Анонимко
Когато нещата не вървят и тъгата е изпълнила сърцето ти, когато сълзите напират в очите ти само ми кажи и ще дойда при теб. Аз проодавам салфетки!
ГПЧЕ "Ромен Ролан" - Стара ЗагораПървоначално написано от Анонимко
Немски с Английски![]()
Пууу... никой не е влязъл в 36 !![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Тая година завърших СПГЕ "Джон Атанасов" и мога да кажа, че проблемите Ви ще започнат от 9-ти клас. Поне сте щастливци, че Зорка Михайлова май ще се пенсионира и няма да ви измъчи и вас![]()
Тая година завърших СПГЕ "Джон Атанасов" и мога да кажа, че проблемите Ви ще започнат от 10-ти клас, когато се появат специалнисте предмети. Поне сте щастливци, че Зорка Михайлова май ще се пенсионира и няма да ви измъчи и вас
и аз съм с немски,дай ми пълномощно в скайпа,няа да казвам ник ... ше видишПървоначално написано от ДжУдЖе_C_nPaШкИ_F
pr0fesi0nalna gimnaziq p0 tyriz1m pr0f. dr. Asen Zlatar0v-varna s tyristi4eska animaciq...