- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Че живеем в българия /
Хубаво, ама в България сме, българи сме и по-голямата част от форума пише на латиница. Някой, който не от българия, че си каже, че сме толкова пропаднала държавица, че пишеме на латиница. Ама то и модератори пишат на латиница... Аз, ако бях админ, ако трябваше половината форум ще банна, но ще остaнем, ако трябва 5 човека.
Сложете опцията, която позволява да се слагат картинки от pc-то и премахнете сегашната. Така ще ограничите хората, които си слагат за аватар Wallpapers.
1. Специално има "важна тема" (темата над твояте) за писането на латиница. И мен ме дразни, ама има и много други неща, които ме дразнят, ама другите не ги засягат.
2. И какво претендираш с това заглавие на английски?
Това е вярно че не ги прави грамотни.Ама ми е все едно.Щом е дълго и е на латиница мнението просто не го чета...
И аз така, особено мнения от типа "nE e MNogO gOtiNkOO" - честно, не разбирам защо пишат така. Първо е неугледно, не се чете, а и изисква време. Обясняват се как от бързане допускат грешки (то и аз де, ама се старая), обаче да пишат така не е бавно.Първоначално написано от o.c.
Не знам авторът на темата ли си редактира заглавието (ако въобще има такава опция) или някой модератор, но тази "българия" ми тормози душицата, моля ви!
Да се взима пример от >този< форум.
Всяко една тема или мнение на латиница се изтрива. Според мен правилата в този форум са крайно заобиколни и не вършат никаква определена работа. Като, че ли някой ги е написал, за да замаже, че има нещо написано.