- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля да ме извините за въпроса но се налага да попитам ;(
Здравейте! Значи аз съм Айлин на 13 години съм и искам да попитам къде да си вкарам пръстите за да се самозадоволя защото си говорихме с една приятелка и тя ми каза че дупката от която пикаеш е една а кадето те ебът е друга ( извинявам се за израза) вярно ли е това защото немога да е намеря тая друга дупка ! Отговорете ми има ли такава и една ли е дупката от дето пикаеш и дето те ебът или са две ( и пак извинявайте за тея гадни изразчета)
Боже Господи! [-o<
Ами дупката за уриниране е клитора ,и точно благодарение на него изпитваш удоволствие ,така ,че масажирай ги.Дупката в която те ебат не я пипай после да непускаш теми като "САМОЗАДОВОЛИХ СЕ И СЕ ОТВОРИХ ,БРЕМЕННА ЛИ СЪМ?"!!!Първоначално написано от Айлин:)
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Да благодаря много ама аз тая дупката дето те ебът така и не я намерих ! както и да е
xaxxa... ima6 3 dupki mila moqedna ot det sere6 edna det 6e te ebat i 6e burka6 i edna det pikae6.. zemi ogledaloto i vij 6e q nameri6,tq e na 3-4 sm zad taq det pikae6 i burka6 tam i gotooo ama moje i da ne ti e kef kato si destvena.. masajirai si klitora,golqm kef e i gledai da ne burka6 tam det pikae6 4e 6e stane lo6o... v anusa su6to ne burkai 4e 6e se omaje6 s laina (dupkata na guza,tam ot det sere6
) i ne burkai mn navutre v taka nare4enata p*tka (tam det te ebat) za da ne se otvori6 sama.. a otvarqneto zna4i da ne si spuka6 destvenata cipa... ama tq e navutre taka4e spx moje da ne dostigne6 do neq.. i se obrazovai malko po tiq vaprosi i ne zadavai glupavi vaprosi!!!
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
haha ne mojela da si nameri dupkata... qvno si izvunzemno
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Първоначално написано от sladkish_14
От такава тъпа къдъна какво очаквате.Туркините са си такива.
Само гледай баща ти да не разбере коя дупка търсиш ,че утре ще те омъжи за някой рясан турчин и ще те забради с фередже!!!
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Първоначално написано от Айлин:)
![]()
![]()
![]()
Because all I want is u ....
НАВРИ СИ ПИСТОЛЕТ В КОЯТО СИ ПОЖЕЛАЕШ ДУПКА И НАТИСНИ СПУСЪКА!
Нещастница... ти си на 13 бе!
Виж, че не знаеш от къде ПИКАЕШ! Да се самозадоволява тръгнала наща!
Такива като теб, трябва да се колят от рано.
Виж, че те е срам да ползваш елементарни думи... ще се самозадоволява!
Ходи си играй с барбитата. ПИКЛА
![]()
![]()
хахаха ми трички са дупките ма ти верно ли незнаеш?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
Не споменавай баща ми защото наистинА ако рзбере ще ме убие сигорно ще ме затвори до живот в стаята ми;( благодаря се пак и ко кат съм туркиня? ооо големи сте расисти тук хората не се делят на българицигани турци бла бла
Първоначално написано от sladkish_14
![]()
![]()
![]()
nemam ko da dobavq
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от Айлин:)
Права си. Делят се на ''тъпи", " не до там тъпи" и "единици"
ТИ СИ КЪМ ИЗВЪНРЕДНАТА ГРУПА "КРАЙНО ТЪПИ (НЕВМЕНЯЕМИ)"
"Боже колко мъка има по тоя свят, Боже..."
... каза Моканина и продължи да скубе бялата лястовица...
абе подигравайте се ама в някой от животите ви и на вас може да се получи това (плач)
Убий те ме!!И мила не бъркай никъде!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Че да не си скъсаш ципата и после кат се ожениш и видят че не си девствена....ще си патиш
Сигурно, ако се преродя в Алф...
Първоначално написано от Aйлин:)
Дете... желая ти да умреш бавно и гадно.
Повярвай ми- в никой от животите си няма да мога да те бия по глупост.
П.П. Заклевам се, ако беше до мен еба ти десницата щеше да изядеш Оо
Тва е първата тема дето да ме нервира така в тоя форум.
Бъркай си по всички възможни дупки, госпожичке. После кажи на баща ти... Пък и да не му кажеш - мъжа ти ще те върне =)
Искаш или не това е живота.
Но нищо - ти си тъпа, ще помислиш, че някои просто те ЕБАВА!
+1Първоначално написано от Made_of_Pain
![]()
![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
Добре тогава преставам щом ви дразня ! Извинявам се много ;(;(;( Не съм искала да нервя никойа и да прави сте по добре да не правя нищо и щом казвате тъпа съм окей ИЗВИНЯВАМ се за пореден път на всички за отнетото ви време
![]()
Не тъпа! НЕВМЕНЯЕМАПървоначално написано от Айлин:)
И спокойно
Ти и без да ме дразниш, аз пак мога да си те ударя .... Като гледам количеството мозък в главата ти- няма да е много пагубно
Аз си чакам чека с паричното обезщетение.
абе кажи си скype и ще ти обясня всичко
А защо не ми го обясниш тук а трябва в скайп както и да е еми кат ви дразня недейте да ми четете постовете ! Егасти аз винаги съм виновна на всички целия свят ми е крив ли ?
Предполагам проблема с постоянното ти чувство за вина произлиза от безграничната ти глупост, породена от цялостната липпса на мисъл, образование, и самооценка. Което създава в съзнанието ти тези странни и неприятни емоции, които в същност чисто и просто се дължът на факта, че ДО МОЗЪКА ТИ НЕ ДОСТИГА КРЪВ И ПО ТОЗИ ПОВОД СИ КРАЙНО ТЪПА