.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    Айлин:)
    Guest

Моля да ме извините за въпроса но се налага да попитам ;(

Здравейте! Значи аз съм Айлин на 13 години съм и искам да попитам къде да си вкарам пръстите за да се самозадоволя защото си говорихме с една приятелка и тя ми каза че дупката от която пикаеш е една а кадето те ебът е друга ( извинявам се за израза) вярно ли е това защото немога да е намеря тая друга дупка ! Отговорете ми има ли такава и една ли е дупката от дето пикаеш и дето те ебът или са две ( и пак извинявайте за тея гадни изразчета)

sladkish_14
    Guest
    Боже Господи! [-o<

Град
    LoveTown

Re: Моля да ме извините за въпроса но се налага да попитам ;

Цитирай Първоначално написано от Айлин:)
    Здравейте! Значи аз съм Айлин на 13 години съм и искам да попитам къде да си вкарам пръстите за да се самозадоволя защото си говорихме с една приятелка и тя ми каза че дупката от която пикаеш е една а кадето те ебът е друга ( извинявам се за израза) вярно ли е това защото немога да е намеря тая друга дупка ! Отговорете ми има ли такава и една ли е дупката от дето пикаеш и дето те ебът или са две ( и пак извинявайте за тея гадни изразчета)
    Ами дупката за уриниране е клитора ,и точно благодарение на него изпитваш удоволствие ,така ,че масажирай ги.Дупката в която те ебат не я пипай после да непускаш теми като "САМОЗАДОВОЛИХ СЕ И СЕ ОТВОРИХ ,БРЕМЕННА ЛИ СЪМ?"!!!
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Guest

Да

Да благодаря много ама аз тая дупката дето те ебът така и не я намерих ! както и да е

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    xaxxa... ima6 3 dupki mila moq edna ot det sere6 edna det 6e te ebat i 6e burka6 i edna det pikae6.. zemi ogledaloto i vij 6e q nameri6,tq e na 3-4 sm zad taq det pikae6 i burka6 tam i gotooo ama moje i da ne ti e kef kato si destvena.. masajirai si klitora,golqm kef e i gledai da ne burka6 tam det pikae6 4e 6e stane lo6o... v anusa su6to ne burkai 4e 6e se omaje6 s laina (dupkata na guza,tam ot det sere6 ) i ne burkai mn navutre v taka nare4enata p*tka (tam det te ebat) za da ne se otvori6 sama.. a otvarqneto zna4i da ne si spuka6 destvenata cipa... ama tq e navutre taka4e spx moje da ne dostigne6 do neq.. i se obrazovai malko po tiq vaprosi i ne zadavai glupavi vaprosi!!!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    haha ne mojela da si nameri dupkata... qvno si izvunzemno
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    LoveTown
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Боже Господи! [-o<

От такава тъпа къдъна какво очаквате.Туркините са си такива.
    Само гледай баща ти да не разбере коя дупка търсиш ,че утре ще те омъжи за някой рясан турчин и ще те забради с фередже!!!
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Град
    някъде между рози и романтика,някъде близо до единствения...

Re: Моля да ме извините за въпроса но се налага да попитам ;

Because all I want is u ....

Супер фен
    Град
    Венера
    НАВРИ СИ ПИСТОЛЕТ В КОЯТО СИ ПОЖЕЛАЕШ ДУПКА И НАТИСНИ СПУСЪКА!

Нещастница... ти си на 13 бе!
    Виж, че не знаеш от къде ПИКАЕШ! Да се самозадоволява тръгнала наща!

Такива като теб, трябва да се колят от рано.
    Виж, че те е срам да ползваш елементарни думи... ще се самозадоволява!
    Ходи си играй с барбитата. ПИКЛА

Град
    entre el mar y una estrella...
    хахаха ми трички са дупките ма ти верно ли незнаеш?
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те...

Guest

Недей

Не споменавай баща ми защото наистинА ако рзбере ще ме убие сигорно ще ме затвори до живот в стаята ми;( благодаря се пак и ко кат съм туркиня? ооо големи сте расисти тук хората не се делят на българицигани турци бла бла

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Боже Господи! [-o<

nemam ko da dobavq
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    Венера

Re: Недей

Не споменавай баща ми защото наистинА ако рзбере ще ме убие сигорно ще ме затвори до живот в стаята ми;( благодаря се пак и ко кат съм туркиня? ооо големи сте расисти тук хората не се делят на българицигани турци бла бла

Права си. Делят се на ''тъпи", " не до там тъпи" и "единици"

ТИ СИ КЪМ ИЗВЪНРЕДНАТА ГРУПА "КРАЙНО ТЪПИ (НЕВМЕНЯЕМИ)"

Guest
    "Боже колко мъка има по тоя свят, Боже..."

... каза Моканина и продължи да скубе бялата лястовица...

Aйлин:)
    Guest

охх алах алахх

абе подигравайте се ама в някой от животите ви и на вас може да се получи това (плач)

Guest
    Убий те ме!!И мила не бъркай никъде!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Че да не си скъсаш ципата и после кат се ожениш и видят че не си девствена....ще си патиш

Guest
    Сигурно, ако се преродя в Алф...

Супер фен
    Град
    Венера

Re: охх алах алахх

Цитирай Първоначално написано от Aйлин:)
    абе подигравайте се ама в някой от животите ви и на вас може да се получи това (плач)

Дете... желая ти да умреш бавно и гадно.

Повярвай ми- в никой от животите си няма да мога да те бия по глупост.

П.П. Заклевам се, ако беше до мен еба ти десницата щеше да изядеш Оо

Тва е първата тема дето да ме нервира така в тоя форум.

Бъркай си по всички възможни дупки, госпожичке. После кажи на баща ти... Пък и да не му кажеш - мъжа ти ще те върне =)
    Искаш или не това е живота.
    Но нищо - ти си тъпа, ще помислиш, че някои просто те ЕБАВА!

Re: Недей

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain

Права си. Делят се на ''тъпи", " не до там тъпи" и "единици"

ТИ СИ КЪМ ИЗВЪНРЕДНАТА ГРУПА "КРАЙНО ТЪПИ (НЕВМЕНЯЕМИ)"
    +1
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

Guest

;(

Добре тогава преставам щом ви дразня ! Извинявам се много ;(;(;( Не съм искала да нервя никой а и да прави сте по добре да не правя нищо и щом казвате тъпа съм окей ИЗВИНЯВАМ се за пореден път на всички за отнетото ви време

Супер фен
    Град
    Венера

Re: ;(

Добре тогава преставам щом ви дразня ! Извинявам се много ;(;(;( Не съм искала да нервя никой а и да прави сте по добре да не правя нищо и щом казвате тъпа съм окей ИЗВИНЯВАМ се за пореден път на всички за отнетото ви време
    Не тъпа! НЕВМЕНЯЕМА
    И спокойно
    Ти и без да ме дразниш, аз пак мога да си те ударя .... Като гледам количеството мозък в главата ти- няма да е много пагубно

Guest
    Аз си чакам чека с паричното обезщетение.

Guest
    абе кажи си скype и ще ти обясня всичко

Guest

Защо

А защо не ми го обясниш тук а трябва в скайп както и да е еми кат ви дразня недейте да ми четете постовете ! Егасти аз винаги съм виновна на всички целия свят ми е крив ли ?

Супер фен
    Град
    Венера
    Предполагам проблема с постоянното ти чувство за вина произлиза от безграничната ти глупост, породена от цялостната липпса на мисъл, образование, и самооценка. Което създава в съзнанието ти тези странни и неприятни емоции, които в същност чисто и просто се дължът на факта, че ДО МОЗЪКА ТИ НЕ ДОСТИГА КРЪВ И ПО ТОЗИ ПОВОД СИ КРАЙНО ТЪПА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си