.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Не ме възбужда вече

здравейте, искам да споделя проблема си с вас.от 1г и 3 месеца си имам приятел...всичко беше окей до около преди 1 месец.досега винаги ме е възбуждал, но сега вече не е така...на мен ми е много гадно,защото много си го обичкам и неискам да се разделим.но признавам си аз сам млако егоистка и ми става мн гадно,защото на него му се случва по някога да свършва по 3 пъти на ден, а тои никога не ме карал да свършвам.незнам вината в мен ли е .... ;(.

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Говори с него, споделяй какво ти харесва и възбужда.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

da pogovori si s nego kaji mu ne me vazbujdash taka i kaji da pravi neshtata kadet te vazbujdat!napalno podkrepqm aleandra

Често проблемът е в жената. И е психологически. Не обвинявай него - сигурно момчето се старае. А последно какъв е проблемът - че не свършваш или че не те възбужда? Няма как ей така да започне да не те възбужда.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Фен Аватара на Renate_Feliqr
    Град
    Пловдив

zdr

Spored mene tova e na4aloto na kraq.Iskrenno se nadqvam da gre6a macka no..spored mene e tova.Vse pak pogovorete moje pak vsi4ko da se dalji na nqkakvo psihi4esko raztroistvo ili stres,nqkakvi problemi v semeistvoto i mnogo drugi faktori koito reflektirat varhu nego i v 4astnost varhu tebe.
    "....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си