- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко е средната дълбочина на вагината ?
Колко е средната дълбочина на вагината ?
Колкото носат ти и о6те малко.Няма мн мадами с линийката и баркат баркат ватре .
Moderated by Aleandra
т. 9 от Правилника!
12-13 eee dulbo4inata
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
12-17 сантиметра
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Знам ,че темата е стара, но смятам, че тази информация би била много полезна:
Неразждалите жени по-рядко си задават въпроса дали тяхната вагина е твърде голяма. Съществува мит, че по-активните в сексуално отношение дами имат по-големи влагалища. Това съждение е доказано невярно.
При покой вагината има средна дълбочина от 9-10 см. и диаметър по-малък от 2,5 см. Във възбудено състояние тя достига до средна дълбочина от 13-15 см. и диаметър от 3–6 см.
Единственият начин за уголемяване на влагалището е раждането по естествен път. Това се дължи на преразтягането на мускулите и връзките на вагиналните стени. При това положение дълбочината може да достигне 20-23 см. и диаметър над 5-6 см. Подобно явление до голяма степен може да се предотврати с упражнения преди и след раждането.
![]()
![]()
![]()
вагината е 2 метра дълбочина и 10см. диаметер не вазбудено састояние
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
учебника ти да не е японски с тия минимализмиПървоначално написано от GameMaster
![]()
I'll take your brain to another dimension
Хахахах не не беше на японски.По принцип съм чела и от други източници,че достига до 10 см. До колко е вярно нз![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Около 8-9см.![]()
Всичко е строго индивидуално , аз познавам мацка , която ми се е оплаквала, че дори мъж с 25 сантиметров член подчертвавма освен това дебел , въобще не го усеща. Нито "опира връхчето" , нито и го запълва. Както се изразяват мъжете " все едно ръгаш кофа" ...
Envoi moi ! ;]
individyalno e no v ob6ti linii kolkoto e sredniq penis ....
Сери у неги.Първоначално написано от Mihailova
какви са тези глупости..30 сантиметра много ясно![]()
въпроса не е колко е средната дълбочина.
Колко можеш да копаеш?![]()
разтваряш я широко, пускаш едно камъче и като чуеш плясък преценяваш според тежестта му и скоростта, вземайки под внимание и земното притегляне g=9.8 май беше![]()
за целта винаги ходи с калкулатор в задния джоб да смяташ бързо![]()
I'll take your brain to another dimension
Между метър-метър и половина!
Т'ва те интересува, за да знаеш колко да кажеш на някоя, като се опитваш да я обидиш ли!?
дечко..
Don't tell me what I can or can't do !