- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да почна ли да пуша?
Аз съм на 12 обаче никой от компанията ми не пуши мисля че не е мн добре да ги започвам толкова рано.Говорих с една фр дето е на 16 и пуши но мн рядко, тя ми каза че решението си е мое.И нз дали с тва няма да стане нещо с развитието ми (все пак съм още в началото на пубертета)![]()
![]()
НЕ Пропушвай детенце,много е вредно.
T.12... от Правилника!
BY duh4o
а и темата е стара!
ХААХХАХААХАХАХахахахАХАХА хаахХАххаха,и за кфо трябва да почваш да не мислиш че ще си много готина ако те види некой и знае на кфи години си ще си каже,леле тая колко е жалка
spored men nqma smisal da zapo4va6 da pu6i6 nito sega nito kogato i da bilo,no tova si e moe mnenie i moje bi go 4uvstvam taka za6toto ne pu6a,no sam probvala i ne mi haresva.no za sebe si ti re6ava6 sama,no ako re6i6 da pu6i6 iz4akai o6te malko nedei ot 12 godi6na da zapo4va6!!
абе, човече, ти интуиция нямаш ли?
сега ще ти кажа едно нещо.. затвори очи и си се представи с цигара - отива ли ти?.. вземаш цигара в ръце - удобно ли ти е? дърпаш леко - на място ли е? издишаш бавно - хареса ли ти?
тези неща се ЧУВСТВАТ.. то всичко в живота трябва да се чувства де.. та.. научи се просто да следваш интуицията си.. за всичко..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
според мен е глупаво да пушеш-всеки ден да даваш по 2 и нещо а на всичкото отгоре дробовете ти ще станат на нищо-на 12 дробовете ти още се развивиат![]()
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
Вярно е, че ако те види някой да дърпаш на тази възраст, щес и помисли че си жалка. А и наистина е кофти да започваш от сега. Ако ваще не пушат значи ще те усетят много бързо. Цигарения дим полепва по дрехите, по пръстите (стават жълти, миришат на дим), дъха ти започва да вони на селски кенеф. Нали не искаш гаджето да драйфа след всяка целувка, а и миризмата се усешта само като говориш срещу някого. Въпреки всичко пак изборът си е твой.
I hate emos!!!
Fuck them all!!!
Я не се излагай.Цигарите са си вид наркотик.Повярвай ми,нито ще се чувстваш по-голяма,нито по-добре.Пък и си много малка.Сега ти се заформя крайния вид на вътрешните органи,започва в пубертета.Не си трови организма и живота.НЕ СИ СТРУВА
[color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc
Никога не ти е рано или късно да започнеш да пушиш. Ако искаш-почни, но после не се самосъжалявай, че си си натровила организма. ДА, цигарите вредят. Както IlLuSi0nS` каза, послушай интуицията си. Тфа някой да ти каже, че си малка, те подкопава допълнително-започваш да правиш нещата напук. Май си достатъчно голяма, за да разбереш плюсовете и винусите на това да пушиш. Поне каквото и решение да вземеш, ще знаеш, че си е било твое...
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
abe nqma nikakuv smisul da po4va6.i kfo se 4usi6 da pu6a ili ne.ako iska6 da si trovi6 jivota davai.ama ti daje ne si sig kfo iska6!!!
![]()
![]()
![]()
да си на 12 и да почнеш да пушиш за да те харесват
тва е много тъпо пък и някой момчета не харесват момичета които пушат
П.П. тъпо е аз да ти давам съвет щот и аз пуша ама не е за гъзария а когато съм изнервен и не ми харесват момичета който пушат зад даскало и искат да ги харесат батковците
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не въобще не ги почвай ако питаш мен..това са не нужни боклуци![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
99% от пушачите съжеляват,че са започнали и не могат да се откажат,а ти питаш да започна ли да пуша все едно си излязла на пазар и питаш да си купя ли тая блузка!Само не ми казвай,че не си чувала колко е вредно и опасно на твоите години...пък и не само на твоите.Колкото по-рано започнеш,толкова по-зле.Няма да станеш по-яка или по-уважавана сред приятелите си с цигарата в ръка.Това са смешни глупости!Пази се от тютюна,че е много коварен..Хване ли те един път няма пускане...!!!![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
А защо трябва да почваш да пушиш? Мина времето, когато беше модерно да се пуши. По-добре не прави тази грешка. Няма по-ценно от здравето, а някои хора го унищожават, само за да се правят на модерни.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
по-добре недей :P
•° КрАсИвА, мНоГо ДиВа, зАкАчЛиВа, ЗаЯдЛиВа, рЯдКо ПрОщАвА, нО вИнАгИ сИ зАсЛужАвА! Ей ТвА Съм Аз И нЕ ми ПуКа За Вас •°
Няма смисъл да почваш.
Ama imash li nqkakva nujda?!?! ili.. prosto ei taka![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Едно е на 16, друго е на 12. Ако е само заради гъзарията нема смисъл.
Много точно казано!Цигарите до нищо добро няма да те доведат!Първоначално написано от Aleandra
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Прави кво щес след това като хванеш рак или остарееш по рано се сърди на себе си.Брей на 12 а пита да пуша ли![]()
само ще пропиелеш живота си ако искаш да се правиш на гъзарка пуши ако искаш да си здрава Непуши избора си е твой.Изобщо незнаеш колко вредят цигарите прициняват рак белодробни болести ранно стареене и др. но ще ти дам съветце-Ако се смяташ за достатачно умна и искаш да си здрава не започвай да пушиш.ако пък си тъпа почвай после ще те видим ...
![]()
![]()
пушииии .....не се притесняй сичко ще е точно .....![]()
..толкос си тъпа че и думи няям .... начи според мен пуши ...но за всеки случай питай маика ти !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ако започнеш, тва ще си е чиста проба позьорство...
недей, не е работа тва, знаеш ли колко е гадно като почне да ти се пуши много и не можеш да запалиш..?
излишно е да казвам колко е вредно и ако се пристрастиш колко трудно се спира...
недей да си мислиш, че ако пропушиш ще те харесат. трябва да впечатляваш с качества, а не с цигари!
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Естествено, че НЕ трябва да започваш да пушишКазаваш, че мислиш, че ти е рано...ами то никога не е хубаво...ама сега ако ги започнеш ще ти повлияят много по зле, отколкото на 18 примерно! Недей да започваш. За ко да се прайш на гъзарка??? Ае по щях да те разбера ако и компанията ти пушеше ама....няма смисъл (то никога няма ама...)и пак казвам...НЕ ЗАПОЧВАЙ!
бе то вече е демоде да се пуши, аз щото се водя по модата не пуша![]()
zavisi dali govori6 za totun![]()
tfa ne ti trea prosto e typo ai miri6e...