- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да почна ли да пуша?
Същото е. Аз съм на 15, но разликата ми с 12 е че сам по-космат отдолу и по здрав(ходя на фитнес) и ваобще не се взимам насериозно. Ако ти на тая възраст (16) се взимаш - ми зле сиПървоначално написано от fuckface
![]()
долен келеш как може въобще да питаш такова нещо.Естествено че не трябва да почваш да пушиш.
Първоначално написано от Анонимко
И като мислиш че не е МНОГО добре да почваш,защо тогава питаш дали да почваш ??!!!Пълните глупости 'начи.12 годишно,името не може да си напише тръгнала да ми пуши.По-разбираемо ще е ако всички от комп.ти пушат освен теб,и за да не се делиш от тях да го поставяш под въпрос.Аз пуша от 13 год.,за което съжалявам,и ако не бях почнала толкова рано може би сега нямаше да съм толкова пристрастена и щях да се тровя с 1 нещо по-малко.
Да , по-добре попитай майка тиПървоначално написано от IdiOtKa
![]()
![]()
![]()
Абе само на мен ли ми се струва, че е смешно 12 годишно лапенце да пуши?
Иначе ако искаш да имаш наебан бял дроб още като дете давай...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ne mislq 4e e moderno da pu6i6 da ama kafa e taq moda vaobb6te s pu6eneto
az kato bqh na 12 zapo4nah da pu6a e verno togava nqmah mn akal ama nito nqkoi mi buta6e cigarata v ustata nito ni6to mojeh da dvija s hora nepu6a4i(koito vposledstvie propu6iha) i pu6a4i ama az propu6ih i togava ne zapo4vah pubetreta togava si bqh napalno v puberteta i sega sam na 16 po4ti minah puberteta i taka prodaljavam da si pu6a
oba4e izbora si e tfoi naistina v kraina smetka kakto si go 4uvstva6
Миличка, по-добре недей, не си съсипвай тялото и кожата.Защо ти е да пушиш на 12, какво му е интересното?Ако няма какво да правиш, то запичи се да тренираш нещо, по полезно е и няма да започнеш да се тровиш още малка.Аз съм враг на цигарите и ще ти кажа да не започваш никога, но ти сама си решаваш, все пак нито аз , нито хората тук можем да ти кажем д апочнеш ли или не, ти сама си реши, но да знаеш, че почнеш ли си вредиш ужасно много и е много трудно да спреш.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
щом питаш начи отговора е изличен в твоя случай.. ебаси 'да пуша или да не пуша' как звучи от устата на 12г. дете.. но въпреки тфа почни да пушиш и да пикаеш в двора ви, бъди пичка! но както ти казаха по-горе, питай маме, въпреки че е по-добре тате.. се пак ние сме непознати, не ни се доверявай![]()
ako gi po4ne6 6te sujalqva6...ot tuka natatak sama re6avai
Znachi tova si tvoi pr.Moita fr e na 12 godini pusheshe po 10 cigari na vednuj obache ne g1ltase pusheka moje da hvane rak na ustata ili na z1ibite.Mn e vredo az pusha mn rqdkoi nqma nishto osobenno ne se pravi na g1zarfka nqma da si takak no ti si reshavash sama za sebe si.
![]()
a ti iska6 li? kvo ti puka koi kvo ti kazva? ako iska6 po4vai no li4no spored men na 12 ti e rani4ko ne za drugo m 6tot nqma te priemat naseriozno pu6a4ite pak nali na taq vazrast tva e celta na zaniqtieto...
edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand
иии ако не си пристрастена към цигарите какъв е смисъла за бога !?!?!!?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Животът е адът описан в Библията!
ох,не знам моми4е ли си мом4е ли,оба4е за всеки слу4ай ще постъпиш глупаво,ако по4неш да пушиш още от 12 год. възраст...казваш,4е било рано ДА ГИ ПО4ВАш от такава възраст,ти да не би да се мислиш за голямм експерт в пушенето???И от къв зор искаш да се правиш на важен??Просто ще си развалиш живота,вярвай миПървоначално написано от Анонимко
Е,щом го искаш,добре...но после като пораснеш,ще съжаляваш за грешката си!
Знам,4е пушенето спира растежа...като ти харесва да си нисък,твоя воля
![]()
do-dobre ne zapo4vai
не не почваи 1. ако не гълташ забите ти мн барзо ще пожалтеят 2.пушенето забавя растежа 3.убива мозъчните клетки4.причинява рак и още куп неща просто сега не ми се мисли
оле чуствам се като няква даскалица...![]()
![]()
WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.
НЕ, ппочни да шмъркашпо интересен/сна ще си
mn qsno che ne trqbva da pochvash da pushish az se chidq kak da gi otkaja a ti...pfff...ako cleta ti e da se pravish na mn golqma ili otvorena ne e tva nachina s pusheneto nqma da postignesh nishto hubavo daje naprotiv...
НеНай - голямата грешка, която можеш да направиш
А и сяа е модерно да не си пушач
![]()
Любовта няма граници .. :>
Просто поредната малка пикла дето иска да ямислят за готина ама е баси смешната! Умственото развитие преди всичко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дрисла такава!Първоначално написано от Анонимко
![]()
лИз-бЛиЗ
popitai me dali i koga da hoi6 do kenefa!!!
playin' basketball
Мани бе тя още незнае дали и се сере или и се пикае![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
лИз-бЛиЗ
Почвай, брато!