- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да почна ли да пуша?
ne
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Почваи 6то ни занимаваш всички с глупости баси тъпака или си тъпачка а?
Ти и да почнеш, то ше е само за гъзарията, нали? И какъв е смисъла? Ако си мислиш, че повече ще те харесват с цигара в ръка лъжеш се. Цигарите не те правят по-отворена, общителна и т.н. То вече не е модерно да се пуши, така че по-добре не се занимавай с тва още от 12 годишна възраст. Ако почнеш от лапе да пушиш, след 2-3 години ще съжаляваш.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
НЕ! Хабиш и здраве и пари...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Аааа,брат ти ме уби![]()
Ако искаш да си почваш-реши си го сама.Ако искаш си пуши,ако не искаш-недей.Иии..кво...мислиш си,че като почнеш да пушиш ше си много интересна...жестоко се лъжеш мила.Тъпо е като видиш 12 годишно хлапе да пуши.Аз нямам право да ти го казвам,защото си опитах рано,но и си разбрах после.Просто прави,квото искаш,но ако ще пушиш го прави,защото искаш,а не,защото трябва
![]()
Walk go home boy...
Всеки път като видя човек с цигара ми става адски смешно заради самочувствието което получава от нещо такова......Цигарите не хващат т.е. безмислени са.....![]()
Винаги съм мислила че тия които ги пушат имат комплекси......И момиче/жена с цигара е една от наи-отвратителните гледки.....Особено като вече одъртяват и гласа им почва да издрезгавява.....се едно ти говори няква циганка.....
![]()
![]()
![]()
Тъпа си
T.2... BY duh4o
ду долееее ти си ненормалнa ве ... на 12 за кво питаш дали да пушиш we da eba ... maika mu .. mn me draznite tupi pi4ove sasipva6 si drobna o6e na 12 o6te ne si vleznal v poberteta we ... malumnikooo ...
izvinete me za tova koeto pisha no se draznq ... moje nqkoi da me cenzurira .. no vupreki vsi4ko ... pita6 1251651 4oveka dali da pushi6 tupo e ... tova ti go reshava6 no tova ti sasipva droba ..
абе ти луда ли си ест че НЕ![]()
![]()
![]()
ох че си глупава.... научи се да мислиш после говори за цигари
T.2... BY duh4o
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа