- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Редно ли е ?
Редно ли е да изпитвам болка при допир на главичката на члена ми.
Болката не е много силна поносима,но все пак ?![]()
zavisi prez cqloto vreme li boli!6tot ako e skled sex e normalno ako e postoqnno ne e i trqbva da hodi6 na lekar
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
mislq 4e e normalno,zonata tam e mn 4uvstvitelna,a pri frenska lubov boli li te?
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
мне като е спаднал и като го пипна осештам лека болка иначе не![]()
mislq 4e ne e lo6o da poseti6 lekur ama ne znam!Ne moga da keja!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Защо вместо да се притесняваш, не отидеш на лекар?Така ще си спокоен.![]()
сигурно кожата на главичката ти е мн тънка...
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Първоначално написано от koalka
+1 \/
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Абе тапак.Мноо ясно ,че те боли.И аз като бях 3 клас ме болеше.Стига с темите-ебавки!!!
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Пич нищо лично ма като си много умен ти научен ли си се родил той ако знеше нямаше да пита и какво ти пречи темата ако на модераторите или администраторите им пречеше нямаше да я има просто човекът попита и ти можеше да си спестиш това тъпак.Първоначално написано от Jaden
А сега по темата.
Земи наистина отскочи до лекаря защото зне ли човек.
Поне за всеки случай![]()
Еми момиче съм ама мисля че може да ти отговоряПървоначално написано от Svetozar
Ако го бараш с мръсни сухи ръце е ясно че ша те боли а....
Или се бръркам...Щот неска имах нещу в окото и с ръка така го изкарах и гадно ми щипна
Не знам дали примера е уместен...Всъщност дълбоко се съмнявам да е
И все пак дано съм помогнала...Макар и малко
![]()
Abe spoko neznam ti na kolko si no az sum na 13
i ne znam kvo ima ob6o s seks i mene 1 sedmitsa susho me bolese i sushto kato spadne i ia dokosne nesho po gavi4kata ako ne si otmine don 1 ili 2 semitsi na lekur ina4e prosto ne si bii 4iki..
I se kupi mnogo -ako ti e leko 4ervena otide se izkupai i na sledvashata sutrin trebe da ti e dobre